#Sanatatea TA Prioritatea MEA - Dr. Adina Alberts

poza

Experimentele pe oameni din lagărele naziste fac parte din istoria omenirii! Este extrem de trist că așa ceva s-a putut întâmpla, nu mai demult de 80 de ani. Populațiile care au avut de suferit au fost romii, sintii, polonezii, prizonierii sovietici, germanii cu handicap și, bineînțeles, evreii din întreaga Europa. Experimentele medicale realizate acolo sunt, cu siguranță, niște atrocități care au depășit sfera umanității, efectuate de câțiva medici cărora li s-a dat “mână liberă” și care s-au tranformat în demoni.
Poate nu ne face plăcere să ne amintim, dar trebuie să o spunem clar - pentru că nu este etic să ne ferim de cuvinte- CERCETĂRI MEDICALE în lagărele naziste AU EXISTAT! Și ele trebuie amintite mereu, pentru ca așa ceva SĂ NU SE MAI REPETE!
*
În aceste momente ciudate pe care omenirea le traversează am simțit nevoia să amintesc, public, atrocitățile germanilor din al 2 lea război mondial.
Să negăm că în prezent avem de-a face cu o situație incertă care, prin escaladare și lipsă de control, ar putea avea consecințe tragice asupra noastră, a tuturor, este o absurditate. Suntem presați prin diverse mijloace directe și indirecte, să ne vaccinăm împotrivă unui virus care nu este atât de periculos, 99,97 % dintre cei infectați fără comorbidități cunoscute în antecedente, s-au vindecat, și 95% dintre cei cu vârstă de peste 70 de ani, la fel. Și asta în condițiile în care populația și medicii de peste tot, au fost în permanența induși în eroare și lipsiți de acces la cel mai eficient medicament împotriva noului coronavirusului, hidroxicloroquina, sub pretextul, total fals, că este periculos de toxic. Suntem împinși de la spate, să ne vaccinăm, noi zeci și sute de milioane de oameni perfect sănătoși, inclusiv noi cei care am trecut prin boală cu ușurință și am dezvoltat anticorpi în mod natural. Și suntem împinși să facem asta cu un vaccin experimental, al cărui mecanism de acțiune este cel puțin ciudat dacă ai răbdare să intri în detalii -mă refer la tehnologia ARN mesager. Cu un vaccin pentru care NU au fost prezentate public rezultatele experimentelor pe animalele de laborator, dacă ele chiar există cu adevărat. Cu un vaccin pentru ale cărui reacții adverse producătorul nu va suporta nicio consecință, și la care s-a mai încercat introducerea pe piață în urma cu câțiva ani, încercare nereușită pentru că reacțiile adverse erau de neacceptat!
*
Poate că paralela pe care am făcut-o, comparând experimentele pe oameni din lagărele de concentrare cu situația din prezent, v-a șocat. Asta am și vrut! Trebuie să vă treziți, trebuie să ne trezim la realitate. Și să nu mai permitem niciodată, nimănui să ne trateze, pe noi oamenii, ca pe un MATERIAL DE STUDIU.
*
Trebuie să ne amintim de crimele produse în numele științei din istoria omenirii și să avem respect față de memoria acelor oameni, fie ei evrei, romi, slavi sau persoane cu dizabilități. Dar totodată trebuie să spunem – iar asta știe oricine care accesează sursele de informare uzuale– că o parte din rezultatele experimentelor din lagărele de concentrare au fost folosite ulterior în anumite domenii de cercetare, iar un exemplu ar fi cercetarea legată de efectele hipotermiei și tratamentul acesteia.
*
Eu pot fi făcută responsabilă doar pentru ceea ce declar și afirm public, nu și pentru ceea ce înțelege fiecare sau pentru felul în care îmi sunt răstălmăcite vorbele.
Am spus într-o postare anterioară că: ”Experimentele efectuate direct pe oameni, în lagărele de concentrare ale naziștilor, au reprezentat din punct de vedere științific, “mană cerească””. Și am folosit ghilimele! Dacă refuzăm să recunoaștem că documentațiile cu privire la experiențele făcute pe oameni, acum 70-80 de ani, în cumplitele lagăre naziste, nu au fost confiscate și studiate cu maximă atenție – vezi ”Procesul Medicilor” din SUA - și de Aliați, și de URSS-ul de atunci, înseamnă să ne negăm istoria ca umanitate. Iar asta nu o pot face... Am prezentat doar lucrurile factuale, așa cum sunt cele istorice, documentate, fără să încerc să le înfrumusețez. Pentru că, din păcate, asta au făcut niște “oameni”.... Nouă oamenilor!
#SanatateaTAPrioritateaMEA

Dr Adina Alberts

---------------------------------------------------------

Conform producătorilor vaccinului dezvoltat de Pfizer/BioNTech, bazat pe tehnologia ARNmesager, eficiența serului este de 65% la prima doză administrată, chiar și pentru noua tulpină Sars-Cov2. Cu toate acestea, datele statistice îi contrazic flagrant în țara care are cea mai mare rată de vaccinare din lume, Israel.

poza

Mai exact, ieri, când deja numărul vaccinărilor ajunseseră la 2 milioane în țara care are o populație de 9,2 milioane, s-a înregistrat cel mai mare număr al noilor cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus, 9997, iar rata de infectare la numărul de teste efectuate a fost, de asemenea, un record negativ, 7,6 %, conform datelor furnizate de Ministerul Sănătății din Israel.

Culmea, în ciuda vaccinării pe scară largă, precum și a celei de-a treia etape de lock-down sever, rata de infectare din Israel crește. Mai mult, chiar și oficialii din Ministerul Sănătății din Israel par să recunoască, cu jumătate de gură, că eficiența vaccinului este una care devine îndoielnică, și recunosc că nu au datele necesare pentru a fi siguri că serul împiedică transmiterea virusului. „17% din noile cazuri severe de azi, adică 180 de cazuri (număr care depășește rezultatele înregistrate până acum, n. red.), au apărut chiar dacă persoanele au primit prima doză”, a spus Sharon Alroy-Preis, șefa departamentului de sănătate publică din Ministerul Sănătății, citată de presa israelită.

“De altfel, oamenii trebuie să se protejeze în continuare chiar dacă, deja, au făcut și cea de-a doua doză și oricum, măsurile impuse de lock-down-ul din Israel nu vor fi ridicate prea curând, indiferent de numărul de vaccinați.” a mai precizat oficialul israelian.

”Nu am avut niciodată o asemenea situație (de infectare și raportare a cazurilor grave, n. red.)”, a mai precizat oficialul, îngrijorarea ei fiind legată de noua tulpină de coronavirus, cea britanică, care se răspândește cu repeziciune în ciuda măsurilor de izolare luate de Guvern. Vaccinarea în Israel a început pe 19 decembrie 2020.
#SanatateaTAPrioritateaMEA

Dr Adina Alberts

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?