SACRIFICIUL LUI MARY

hdghdgdgg
hdgdgdg

Pornind de la un fapt real, la postarea unei prietene pe care o prețuiesc și căreia i-am acordat mai demult încrederea mea – cadru medical într-un spital din Iași – care relatează într-o postare despre viața de iad dintr-o secție ATI, cu „muzica” electronică scoasă de aparatura infernală, voi face aici câteva considerații pur personale, care MIE, mi se par absolut necesare.

Am avut ocazia în viața mea să stau de 16 ori la ATI, când am suferit 16 operații cu anestezie totală. Când mă trezeam acolo și deveneam conștient că sunt intubat cu gura încleștată pe furtunul riflat al furnizorului de oxigen, piuitul ritmic al injectomatelor, al monitoarelor de parametri vitali, întredschideam ochii și deslușeam siluetele asistentelor sau a medicilor de serviciu. Încet-încet, mintea îmi revenea prima la viață și realizam că Dumnezeu a vrut să mă mai treacă încă odată pragul.... Da, draga mea, eu cunosc din cealaltă parte ceea ce descrii tu dinăuntru! Da, e foarte nasol, e cumplit, chiar, dar omul este făcut să îndure multe.

Ceea ce mi se pare acum important, când oamenii – românii noștri – înfruntă cu orice risc această boală creată de minți și de mâini CRIMINALE, este întrebarea DE CE s-a ajuns aici și esențial: CINE ESTE DE VINĂ?

Nu ceea ce spune gauleiterul criminal Johannis, acum, când nu mai sunt multe de făcut! Nu că nu ar mai fi acum momentul să căutăm vinovații care nu ne-ar ajuta cu nimic! Ba, chiar de asta avem nevoie! Trebuie să extragem și să scoatem la lumină pe toți ticăloșii, indiferent de numele pe care îl poartă! Noi, de aici, din România, nemții pe ai lor, francezii, italienii, spaniolii, americanii, eschimoșii, rușii, australienii, PE AI LOR! Ei trebuie pedepsiți exemplar, CU MOARTEA, că ei sunt călăii intenționați ai poporului pe care au fost „aleși” să-l conducă! Că îi cheamă Johannis, Orban, Tătaru, Arafat, Rafila, Cercel, Câțu, Voiculescu, Mihăilă, că sunt slugile din Sistemul Medical ai acestora, conțopiști de la DSP precum Vasile Cepoi, precum subordonata lui Arafat - Diana Cimpoieșu și doctorii din subordinea ei care execută orbește ordinele sistemului, toți aceștia vor trebui cercetați, anchetați și trași la răspundere, fiecare pentru acțiunea sau nonacțiunea sa, că ei sunt mai vinovați de o mie de ori decât românii care NU se vaccinează!

În România s-a ajuns aici numai pentru că o mare parte a sistemului medical s-a lăsat coruptă, s-a lăsat cumpărată de Sistemul criminal, a acceptat stipendii acordate „gradului de periculozitate” cu care lucrează, ei au înțeles că da, se cuvine să câștige sume fabuloase, comparativ cu alte categorii, iar acestea sunt sume de corupție, care au în spate nu numai de cât guvernul, dar au corporațiile farmaceutice, au „guvernul UE”, care este imediat sub „guvernul mondial” ce a declanșat acest genocid în masă!

Măsurile trebuiau luate incipient, cel târziu din ianuarie 2020, când trebuiau instituite filtre dure la granițe, măsuri dure de intrare în România! Să nu mai vorbim acum și aici de pornirea mafiei care a achiziționat orice însemna echipamente de protecție, echipamente medicale, sau organizarea spitalicească. S-a orbecăit – și asta este ceva logic, nu se știa nimic de virus, nu existau date certe – dar asta a permis să se pornească ABUZURILE  ordonate din stratosfera pământească, prin sateliți. Cuvântul de ordine a fost „creați panică în masă”! și imediat au fost subjugate mijloacele Media, care s-au subordonat guvernanților. Asta este universal valabil, nu doar în România! În România a fost doar exces de zel.

Populația a reacționat firesc, în apărare, pentru că - oricât s-ar crede și s-ar spera – românii au prins imediat ticăloșia! Nu au crezut o iotă din ce trâmbițau televiziunile obsesiv și s-a format un curent de opinie advers masiv, ca reacție de apărare la agresiunea entității ce a pornit războiul pandemiei.

Noi, românii, avem alt fel de reacție. Ne-am împuținat enorm ca popor, au rămas mai mult persoanele slabe, vulnerabile, din toate punctele de vedere, de asta nu suntem revendicativi, de asta nu ieșim în stradă să ne batem cu curaj cu fiii noștri îmbrăcați în zale de kevlon și căști de protecție, cu bastoane și grenade lacrimogene! Noi nu avem azi între noi bărbații puternici și curajoși precum italienii, franțujii, sau spaniolii! Nu! Ai noștri sunt acolo, ei poate acum luptă cot la cot cu jandarmii altora, dar aici, acasă, oamenii luptă prin REZISTENȚĂ LA SISTEM!

Sistemul este vinovat de ceea ce se întâmplă și când spun SISTEM, asta înseamnă tot - de la Johannis în jos - până la ultimul medic ce a intrat în jocul morții pentru câteva sute sau mii de euro/lună în plus ca sporuri, sau ca să-și păstreze sau dobândească o funcție... Pe lângă ei, asistenți, infirmieri, cei care se mulțumesc și cu fărmăturile.

De asta suntem noi aici, de asta aceia care nu cunosc sunetele morții din secțiile ATI nu se tem de moarte, pentru că ei se tem de SISTEM!

Teama de Sistem, draga mea prietenă, este mult mai puternică decât teama de moarte!

Ura față de tot ce le provoacă frică, chin, frustrări, ura asta este gata să izbucnească dezlănțuită într-o zi. Când va fi acea zi? Nimeni nu știe, dar atunci „revoluția” din 90 va fi fost o biată parodie ruso-americano-germană. Asta va fi românească „pur sânge”!

Da, în ATI se luptă, se fac sacrificii, sunt profesioniști, se lucrează până la epuizare, dar acesta este prețul cerut de aceia care dau banul!
La asta mai adăugați și vina unora dintre voi care le faceți jocul!  Vine ziua când unii care au conștiință, vor rupe tăcerea!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?