SABLONUL STIRILOR MEINSTREAM

jhfghhj

Continuăm să devoalăm pentru publicul larg care mai este încă dependent de sursele de otrăvire a creierelor captive - în ideea înfiptă în genele dobândite la naștere, că „la televizor nu poți minți, acolo ți se arată ochilor tăi, nu au cum să te mintă!” – modul ticălos de criminal prin care mercenarii de presă extrem de bine plătiți, la toate televiziunile publice „meinstream”, care primesc bani negri de la guvernanți tocmai să intoxice populația și să o manipuleze, își exercită cu măiestrie meseria.

Am tot scris și am dat exemple concrete despre manipularea cât se poate de ordinară și de grosolană făcută de canalele ProTv, Antena3, Prima Tv, România Tv, Realitatea Tv, Kanal D, Digi 24 – și lista este lungă încă, cu televiziuni de nișă, chiar de debara, dar care se agață de un fir de pai numai pentru a încasa niște bani murdari primiți ca să abată mințile oamenilor de la adevăratele lor probleme și să ocupe agenda zilnică cu nimicuri ce trebuie să abată atenția de la guvernarea incompetentă și răuvoitoare prin care Țara a fost devalizată și pusă pe tavă la dispoziția străinilor, deopotrivă către UE și SUA, dar în esență, Globalismului mondial.

Vă spun foarte clar și cu mâna pe inimă: în toate aceste televiziuni sunt angajate persoane situate pe funcții „cheie” de conducere, niște năimiți bine școliți și instruiți de anumite școli la care au fost trimiși din studenție ca să învețe „arta manipulării”, în instituții de învățământ patronate din umbră de serviciile de intelligence dominate aproape în totalitate de oculta globalistă mondială – deținătoarea finanțelor mondiale și a altor instituții mondiale create la început sub eticheta că sunt instituții menite să aducă o egalizare și o ajutorare a tuturor țărilor lumii.

Mulți dintre aceia care mai trăiesc încă astăzi și au apucat să trăiască în „epoca de aur” a României socialiste „multilateral dezvoltate”, mai au încă percepția asupra modului cum populația era manipulată grosolan de Presa comunistă, de acele 2 (două) ore zilnice de emisiune Tv la un singur post național, din care o oră era dedicată Telejurnalului, iar din această oră, cel puțin 40 de minute erau ocupate numai cu „știri” privind succesele economiei românești conduse „măiastru” de PCR, sub oblăduirea „celui mai iubit fiu al poporului”, tovarășul Nicolae Ceaușescu și a consoartei sale, „ilustrul savant cu renume mondial”, tovarășa Elena Ceaușescu.

Pe acele vremuri – când erai într-un fel obligat dacă aveai televizor în casă să îl deschizi la Program la orele 19 – erau 2-3 crainici consacrați, doi „domni” pentru „știri externe” și 2-3 doamne pentru citirea de pe foaie sau prompter a știrilor naționale. Rubrica „Sport” mai dura 4-5 minute, dar cu prezentarea seacă a rezultatelor, fără can-can-uri despre fotbaliști sau antrenori și gata, te apropiai victorios de Telejurnalul de noapte, când se reluau Știrile...

Cam așa era atunci. Lumea știa că presa scrisă mințea și umfla cu pompa de bicicletă toate „știrile” din economie și agricultură, că doar oamenii lucrau în economie și vedeau cu ochii lor neajunsurile și lipsurile cu care se confruntau la locul de muncă. Nu aveai acces la date și știri despre alte economii din sfera țărilor capitaliste, că nimeni nu trebuia să înțeleagă faptul că se trăia mult mai bine într-o țară democratică cu o economie capitalistă. Lagărul comunist închisese cu sârmă ghimpată un țarc imens, în care erau cuprinse țările și popoarele înregimentate în propaganda comunistă a Tratatului de la Varșovia, care erala rândul său  într-un război „rece” cu țările blocului militar NATO.

Asta am trăit cei care am apucat comunismul! De asta doream cu nerăbdare să ne rupem lanțurile cu care eram strâns legați și să ne simțim liberi pe planeta Pământ. Așa am putut noi - generațiile care am prins comunismul -  să ne lăsăm atât de ușor manipulați și îmbrobodiți de Propaganda mondială a globaliștilor, pe care nimeni încă nu o percepea ca atare, dar care lucra subversiv ca picătura chinezească asupra minților a miliarde de oameni de pe planetă, pentru aceste clipe în care deja este prea târziu ca să ne mai curățăm de această pânză de păianjeni ce ne intră în ochi, în urechi și în gură.

Ce s-a schimbat totuși?

Dacă vorbim de manipulare și intoxicare, nu s-a schimbat nimic, ba, din contră, tehnologia IT care a explodat pur și simplu, a dat un avânt și mai puternic, o putere de penetrare și mai mare a Presei în subconștientul omenirii, iar Internetul a anihilat practic granițele țărilor, a înghițit decalajul fuselor orare, a depărtărilor dintre continente.

O singură geană de lumină străbate totuși cosmosul din atmosfera pământului, iar acea geană este chiar o armă a mulțimii popoarelor lumii împotriva acelora care dețin frâiele internetului și a domeniului IT: este posibilitatea pe care o are acum oricine de pe glob de a se transforma într-un post individual TV, într-o entitate de presă privată prin care poate interacționa și comunica cu mapamondul, în ciuda acelora care ar dori să dețină monopolul asupra comunicațiilor și a informațiilor. Încetul cu încetul, omenirea s-a trezit, a înțeles pur și simplu că poate combate și anihila Presa ticăloșită a globalismului mondial, prin membrii intelectuali ce sunt bine instruiți cultural, sociologic și politic și înțeleg ce se dorește și se întâmplă în realitate. Ei – prin freelanceri, prin influenceri, prin vloggeri, bloggeri, prin intermediul canalelor proprii de Youtube, au început să anihileze, să discrediteze și să diminueze foarte mult influența presei meinstream în rândul maselor de oameni.

Lumea este mult mai documentată asupra realității, este mult mai nesupusă la intoxicări, se informează în număr mult mai mare asupra adevărului, iar cu aceasta, bulgărele antiglobalist a început să se rostogolească pe pantă acumulând volum și greutate din ce în ce în ce mai mare, care va spulbera pur și simplu zidul ridicat în cale de globalism.

Haideți să vă arăt acum modul în care o televiziune aservită globaliștilor își construiește zilnic „Știrile” cu care trebuie să vă intoxice și să vă anestezieze simțurile.

În primul rând, ei, cu întreaga redacție, își fac un fel de portofoliu al știrilor care sunt mai importante pe glob în ziua respectivă. O agendă, care are drept sursă câteva „agenții de știri” acreditate - cu răspândire pe întreg globul - aproape pe toate continentele. Aceste Agenții de Știri culeg prin oamenii lor din teren știri de toate felurile, din toate domeniile, neprelucrate și nedeformate încă din punct de vedere politico-ideologic. Agenția de știri vinde în lume abonaților lor – entități de presă – știrile zilnice, care se updatează continu. Să zicem către CNN, Fox News, BBC, Al Jahzira, etc

Și astea la rândul lor au sateliți în lume, mai mari sau mai mici, cum ar fi de exemplu Antena 3 la București, ce a devenit un satelit al CNN. Deja știrile brute primite de la Agențiile de știri primesc o tentă politică, ele depind de puterea care deține sau controlează acea entitate de presă. Bunnn...

În Redacții, se face o ședință zilnică în care se stabilesc știrile ce vor da „pagina întâi”, care vor deveni „breaking news”, urmate de știrile curente, atât interne, cât și externe.

Ei împart știrile care vor alcătui emisiunea zilei în știri adevărate, știri care nu pot fi cosmetizate, nu pot fi deturnate, așa cum ar fi să zicem cutremurul devastator care a fost în Turcia. Ei, bine, chiar și aici știrea va putea fi prelucrată din interes politic, așa cum o cer cei care plătesc asta. Trebuie de exemplu să reiasă nepăsarea criminală cu care a acționat în timp guvernarea lui Erdogan, care a devenit un critic sever al NATO. Asta se cere, asta spunem! Construcții proaste, țara nepregătită organizatoric, haos și degringoladă. Ajutorul necondiționat arătat de țările NATO, care au sărit la comandă în ajutorul sinistraților. Mai puțin al Siriei, care le este adversară.

Deci, o știre adevărată, cu puține „cosmetizări”, se transmite la început brut, catastrofal, cu cuvinte dure, cu voce disperată a unor crainici specializați, ce ne vorbesc „din OFF”, pe imagini cutremurătoare. Esențial este ca ritmul derulării știrii în comentarii să fie unul alert, cu dialoguri din OFF între diverși redactori, a căror voce trebuie să fie teatrală, declamativă, de panică, de furie sau de tristețe... Difuzând știrea FAKE în ritm alert, ea nu va avea timpul suficient pentru a fi „rumegată”, disecată și respinsă de individ, ci va fi doar acumulată în subconștient care o va înmagazina așa cum a fost ea transmisă, iar prea puțini vor sta după 1,2-7,10 zile să se gândească la veridicitatea ei! Așa rămâne înmagazinată, iar astfel este făcută intoxicarea și manipularea! Concomitent cu difuzarea vorbită și „jucată” a știrii, se derulează imagini ce pot fi trunchiate, pot fi din filme artistice, dar care sunt aluziv potrivite cu tema textului. Mintea umană nu înregistrează imaginile, ci numai textul știrii vorbite, dar imaginea are darul să fixeze acea informație în creier și să o întărească!

Dacă acesta e subiectul principal care „ține pagina”, chiar și două săptămâni toată emisiunea se subordonează acestui eveniment, toate celelalte știri și evenimente locale, naționale, sunt împinse afară, în decor, intră într-un fel de grevă informativă.

Nu tu scumpiri de prețuri, măriri de salarii la „aleși”, la bugetari, nimic despre prețul legăturii de ceapă verde și lobodă în piața Obor... Nimic despre scumpirile din energie, de prețul carburantului la pompă, nimic! Cutremurul, sinistrații, ajutoarele din străinătate și din România în special...

Doar în trecere despre niște rachete rusești care bombardează criminal „civilii lui Zelenski”, fără a pomeni cineva că civilii sunt îmbrăcați în haine militare, cu veste antiglonț și stau ascunși în casele civile printre ruine... Concluzia: rușii sunt răi, sunt criminali, Putin este inamicul nr.1 al planetei.

După știrile adevărate, care practic nu se prea pot „răsuci”, emisiunea trebuie să aibă și știri care folosesc adevăruri, dar care se îmbracă în haine de oraș, elegant, cu costum și cravată sau papion și se deturnează subtil întorcându-se adevărul cu 180 de grade... Acestea se transformă în știri fake, otrăvite. Poate nu au mare însemnătate  în intoxicare, dar în schimb pot mânca timp din emisiune fără să fie spus ceva deranjant pentru guvernanți sau pentru păpușarii lor de la Ambasada SUA.

Pur și simplu faptul că proprietari(?) de multe apartamente construite cam abuziv pe litoral în zona Mamaia-Năvodari adăpostesc familii de ucraineni refugiați și statul nu își onorează promisiunea de a vira la timp acea sumă modică în aparență, dar care ălora le plătește lunar rata la creditul luat pentru achitarea apartamentului. Ei, uite că s-a reușit să se critice cu ceva și Guvernul, adică noi suntem echidistanți, nu menajăm pe nimeni! Timpul s-a scurs, dar nimic important despre trădătorii de neam și de țară, nimic despre devalizatorii clasei politice care de trei decenii au jefuit România pentru niște colonizatori care le-au lăsat niște firmituri să le scape printre degete...

Deci: s-au dat Știri adevărate, obligatorii, indiferent că sunt interne sau externe. Se dau știri cu un sâmbure de adevăr, care sunt deturnate și întoarse invers, mai sunt necesare știri de impact, adevărate, care să dea un aer de credibilitate emisiunii. Aici intră accidentele rutiere, crimele, scandalurile dintre interlopi (cum de rezistă clanurile interlope, nu anchetează nimeni!), cazuri de malpraxis sau comportament neadecvat din domeniul sănătății (despre ticăloșia cu Plandemia nicio vorbuliță).

Timpul este ocupat cu nimicuri, care nu aduc niciun prejudiciu guvernării și a jafului practicat de întreaga clasă politică. Lucruri inutile, care au survenit după apariția televiziunilor meinstream, care nu erau niciodată incluse în emisiunile de Știri pe vremea răposatului.

Acum avem și acea categorie de Știri care au din start menirea să intoxice publicul în favoarea guvernării globaliste. Este vorba în special despre conflictul armat din Ucraina, în care ni se prezintă aproape invers – folosindu-se imagini poate unele reale, altele preluate din arhive – în care textul citit spune exact invers decât realitatea. Acestea sunt chiar FAKE-uri originale și abia acestea au pentru ei importanță maximă. Până la ele, la aceste FAKE-uri, „știrile” au fost îmbrăcate, pavoazate, măsluite – mai mult sau mai puțin – doar ca să confere în ochii privitorilor oarece încredere și oarece veridicitate, tocmai pentru a fi înghițite pe nemestecate știrile FAKE.

Sunt folosite drept tertipuri „surse” din tabăra NATO, sau dimpotrivă, a „propagandiștilor Kremlinului”, sunt interviuri luate chipurile unor cetățeni obișnuiți ucraineni, a unor oameni „prigoniți”, schingiuiți cu bestialitate de ocupantul rus, dar doar proștii nu pot înțelege cât de ușor este să constrângi niște oameni într-o situație disperată – vorbitori nativi de limbă rusă – să spună după dictare ce le ordoni tu sub amenințarea de represalii... Îi mai îmbraci pe unii în uniforma armatei ruse, îi pui să vorbească invers la adresa comandanților ruși, a incapacității lor profesionale, a haosului și degringoladei care chipurile domnește în armata rusă, a lipsei lor de muniție și mijloace de luptă, a slabei lor pregătiri militare înainte de a fi aruncați în fața armatelor învingătoare ucrainene drept „carne de tun” și gata! Situația în prezentarea știrii, este exact invers! Efectul ar trebui să fie demoralizator pentru aceia din ce în ce în ce mai mulți români care sunt de partea lui Putin și justifică efortul enorm pe care trebuie să îl facă toate popoarele Europei și nu numai, ca să suporte sumele imense cheltuite de NATO într-un război de ocupație contre Rusiei.

Din fericire, din ce în ce mai multă lume se debarasează de emisiunile de Știri propagandistice difuzate de televiziunile meinstream. Din ce în ce mai multă lume - chiar dacă nu se preocupă să se informeze pe cont propriu din surse „open”, pe Internet sau pe site-uri care sunt măcar neutre, dacă nu sunt total împotriva globalismului - au înțeles de parte cui este adevărul!

Acum este un moment critic, pentru că după o guvernare de trei decenii a unei clase politice care s-a transformat într-o dictatură globalistă, lumea trebuie să aibă curajul și să se scuture complet de tarele și toxinele acumulate în minte pentru toate generațiile, acelea că EXISTĂ această clasă politică – bună sau rea – și numai ea ar putea merge în continoare la conducerea coloniei numită România!

Acesta e momentul hotărâtor, acum lumea SE RESETEAZĂ, iar noi, românii, trebuie să ne resetăm și noi odată cu lumea dacă vrem să mai dăinuim pe pământ ca țară și popor, ca fii și fiice al Domnului Iisus Hristos.

Va trebui să avem curajul și să alegem la primele alegeri care vor urma, oameni care nu au mai fost niciodată în politică, patrioți dovediți că s-au sacrificat – unii au făcut chiar pușcărie politică – au fost obstrucționați și denigrați, interzici la canalele Tv, oameni ce și-au declarat deschis, cu orice risc crezul în suveranitatea României, crezul în democrație adevărată și funcțională, crezul în pedepsirea exemplară a tuturor trădătorilor de neam și patrie, crezul că putem avea relații de bună vecinătate și de relații economice cu orice țară din lume fără nicio îngrădire, că avem libertatea de a merge oriunde în lume și de a trăi fără frică în propria țară!

Nu vă lăsați intoxicați de canalele tv! 

hsdhhjh

Nu există azi în România – și chiar în Europa – canale Tv care să prezinte corect și neutru știrile. Chiar și emisiunile de Sport sunt tendențioase și au influențe ascunse politice! Detașați-vă, priviți o emisiune de Știri având permanent conștiința trează, întrebându-vă dacă știrea adevărată ar fi exact invers, atunci cum ar fi realitatea crudă? Întrebați-vă CINE are interes și cine câștigă din prezentarea unei știri? Care din părți ar fi mai aproape de idealurile noastre umane ce ar putea să salveze generațiile de mâine ale copiilor și ale nepoților noștri?

Doamne ajută!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?