SA STITI, COPII AI VREMURILOR DE AZI!

JFJHFHGG

Să știe tot poporul!

Să nu uiți că am avut fabrici de automobile la Pitești, Craiova, Câmpulung-Muscel, București, am avut fabrică de autobuze și troleibuze la București, am avut fabrică de camioane la Brașov, fabrică de tractoare la Brașov, fabrici de locomotive la Craiova, Reșița, Arad, fabrici de vagoane la Arad și Caracal, fabrici de tramvaie la Arad, Timișoara și București, fabrici de macarale la Timișoara și Ploiești, combinat de utilaj greu la Iași, combinate siderurgice la Galați, Reșița, Hunedoara!

Ai obosit citind? Dar părinții și bunicii noștri, oare n-au obosit muncind pentru ele?

Să nu uiți că aveam fabrică de avioane la Bacău, Craiova, fabrici de ciment, fabrici de sticlă și porțelan, fabrici de cărămidă, fabrici de textile, fabrici de prelucrare a bumbacului, a mătăsii, a lânii, fabrici de fire și fibre sintetice, fabrici de mase plastice, fabrici de ulei și de zahăr, fabrici de conserve de legume și de pește, fabrici de mobilă, fabrici de biciclete și fabrică de instrumente muzicale și câte și mai câte alte fabrici. De toate se făceau în România cu truda părinților și bunicilor noștri.

Să nu uiți să le zici copiilor și nepoților tăi că peste 90% din blocurile de locuințe pe care le văd acum, înainte de ’89 au fost construite, că atunci s-au construit baraje și hidrocentrale, s-au făcut canale de irigații, s-a făcut Canalul Dunăre Marea Neagră, cu dublu rol, de navigație și de irigație, s-au făcut aducțiuni de apă și gaze naturale, mii de kilometri de cale ferată, drumuri, poduri și tunele, s-au făcut lucrări de îmbunătățiri funciare în zonele inundabile, s-a făcut Metroul din București și Casa Poporului, s-au făcut stadioane, săli de sport iar sportul românesc era la înălțime, s-au construit spitale, s-au construit creșe, grădinițe și școli. Atunci chiar se învăța. S-au construit case de cultură și palate ale copiilor.

În filmele românești se respectau eroii acestui neam, nu ca acum. Aveam rafinării, aveam flotă comercială și de pescuit oceanic, aveam petrol, gaze naturale, cupru, uraniu, aur, sare, marmură, de toate aveam, nu ne trebuia nimic de la nimeni! Avem agricultură, pământul era al României, nu al străinilor, aveam vii, livezi și sere de legume și de flori, aveam păduri, aveam o zootehnie puternică, numai la Tomești ieșeau anual pe poarta combinatului 1 milion de porci, da ai citit bine, UN MILION DE PORCI!

Aveam fabrici de medicamente, fabrici de îngrășăminte chimice, fabrică de armament, fabrici de bere, fabrici de țigarete, aveam șantiere navale și s-a construit Autostrada București-Constanța.

Aveam de toate, așa să le zici, dar într-o zi de Crăciun, slugile occidentului și trădătorii acestui neam, după ce s-au plătit toate datoriile externe și începeam și noi să o ducem bine după atâta muncă, l-au împușcat după o mizerie de proces!

De atunci, nu mai avem nimic, totul s-a furat, totul s-a demolat, de parcă au trecut pe aici 5 războaie mondiale!

Așa să le zici copiilor și nepoților tăi!” 

(Cules de pe Internet)

ADELA STOICAN

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Featured

EI !

Au aruncat două bombe atomice asupra Japoniei, au ars mii de oameni care suferă până astăzi, doar pentru a arăta Uniunii Sovietice de atunci, că au arme nucleare!