S-A UMFLAT RÂNZA ÎN STUDENTI

sdjfiutdf

Nu am să spun acum că sunt șucărit la maximum pe privilegiile ce le au de fo doi ani Tinerii Analfabeți Funcționali care mai sunt cunoscuți și sub sigla TFL... Nu că nu aș dori, nu că sunt bucuros că au ajuns de tineri să se procopsească cu niște capre de care se fălesc în ciuda altor categorii mai mașcate ce au făcut facultatea fără ca cineva să le aducă sarsanaua cu nutreț la botul țăcăliei!

Pe vremea lui nea Nicu studenții aveau privilegiul de a învăța pentru bunăstarea Patriei și drept recompensă, cei merituoși primeau în vacanțe prin CUASC un belet gratuit într-o tabără la munte sau la mare  unde se distrau simplu dansând și făcând sport.

Putea fi mă-ta Prim Secretar sau confecționeră, tac-tu ministru sau membru în CC, sau sudor, plugar, cioban, că puteai ajunge în aceeași tabără studențească dacă aveai Note de la 8 în sus. Toți mâncau la cantină aceleași fasole sau macaroane, chiftele sau ardei umpluți cu forța!

La beletul de tabără se atașa și o Foaie de drum valabilă pe tranșe de kilometri de la Centrul Universitar unde studiai, până la locul faptei...La asta îți cumpărai din banii lui mă-ta sau făcuți de tine donând sânge, vânzând cartela de masă, cerșind la Catedrală sau cum te ducea capul, îți cumpărai singur supliment de viteză la accelerat sau rapid, plus locul... Ca să mergi des acasă pentru aprovizionare, făceai bara/bara cu Nașul! La juma de preț!

Nu de asta a fost răsturnat Ceaușescu!

Am vrut Democrație, am vrut să putem striga la lună și la stele cu gura plină, cu toate că știam că asta nu e frumos...

Și iote că ce am vrut noi acu treijdăani, a înfăptuit PSD în goană după voturi electorale cu gândul că tineretul mândru al țării, va vota pomana electorală.

Mulți am înjurat atunci și apoi măsura, mulți am râs sau ne-am enervat pe ticăloșia și perfidia pomenii, dar până la urmă am zis în barbă „fie, că sunt copchii și nepoții noștri!”

Cum era de așteptat, spre sfârșitul guvernării, unghiile făcute gheare au simțit fundul sacului și a venit vremea unei analize adevărate la întrebarea „de ce nu mai ajunge bugetul?”, în ciuda creșterii PIB-ului cu drojdie de bere...

Lupa a căzut și pe privilegiile studențimii, care circulă necontrolat prin toată România ca și oltenii plecați la coasă, sau ca iepurii fugariți de câini...

Vrea un om normal, un salariat să plece într-o zi la soacră la țară? Nu avem bilete până pe 12 luna viitoare vine răspunsul de la CFR....Te întrebi uimit cine dracu umblă atâta cu droagele lor hârbuite care sunt iarna frigidere umane și vara cuptoare?! Apoi te dumirești când vezi în gară cohorte de blatiști oficiali cu chitara în gât și sacul cu doze de bere la purtător într-o continuă mișcare browniană!

Restanțieri, analfabeți funcționali cu căștile înfipte în pavilioanele urechilor, cu ochii în smartphone dându-se cu capul de stâlpii de pe peron, turmele de studenți aflare într-o veșnică transhumanță bântuie prin țară aparent în continuă vacanță, de parcă nu alt gând decât să profite de privilegiile statutului.

După multe înjurături luate de la oamenii care cât de cât fac ceva util societății, iată că gigolo de la Finanțe cu sula înfiptă într-o bucă anunță că le cam taie din drepturile tot de el date aiurea studenților....

Cuuum? Asta nu se poate! Noi suntem viitorul Țării! (ferească Dumnexeu!) Cum vă permiteți băi Ciuma Roșie?snjdjftgt5r

Sărmanii idioți nici măcar nu au înțeles în prostia lor funcțională că în loc să pupe mâna și alte zone moi ale binefăcătorilor, ei sunt manipulați și votează tot pentru USR și PNL care strigau de zor către PSD că au făcut pomeni electorale pe care dânșii le vor tăia când vor ajunge la putere!

Bă, ești prost? Bă, ești nebun? Doar oligofren să fii și să tai craca pe care stai în copac mâncând pe alese fructe coapte!

Tembelii trebuie pedepsiți măcar în speranța că vor învăța ceva în viață cunoscut de părinții și bunicii lor de când erau tineri: nu muști mâna care te hrănește și nu te răzbuni pe vaca stearpă care nu mai dă lapte!

Poate vor învăța din asta ce este un șantaj politic și poate vor deschide ochii când votează după mesajele venite prin căști și pe ecranul smartphon-ului.

Din partea mea să rămână în țară numai aceia pe care i-am botezat eu! Aducem pakistanezi și filipinezi! La învățat băăă și apoi la întins mâna!

GABRIEL MIHAILA

 

Featured