S-A SIFONAT TONY PÂRTAC!

hdghdggf

Un articol editorial purtând semnătura „dereftorului” de la „Zâiaru di Lași”, îl mușcă de bucile tuciurii pe marele Bulibașă a Iașului!

Asta e culmea-culmilor, e ceva de neînchipuit până mai anțărț, pe când Bulibașa stuche lovele murdare în contul hârtiei frecată între palme ca să nu zgârie... El și cu cuplul de Hipopotami de la „Bon jour, Lașilor”! erau de notorietate cum sugeau ei tot-tot, chiar și „sângele boborului”...gitan. Dintr-o dată, semnalul pe care presa locală de rahat nu-l mai poate ascunde – adică arestuirea iminentă a tuciuriului bulibașă a Iașului – în prea multele dosare care îi strâng cu un inel, cirozatul ficățel! – iese de pe oala care fierbe și aruncă jos capacul.

Io-te bre, că ștergătorul de maro al javrei tuciurii „are ieșiri indecente care dăunează urbei”. Acu, s-avem pardon, dar dacă e vorba de duduița suptsecretară a primăriei – Denisa Airbeg (a nu se confunda cu Denis Alibec) – hai să nu aruncăm cu benzină de 98 în focul la care Mișu pârpâlește barabulele, că e scumpă, iar focul ajunge până în paturile de la etaj...

Lumea veche din Iași, lumea care îi scuipă de când e lumea lume pe Ghiță Sulă Tare (acu moale) și pe actualul bulibașă, fost țuțer șef al primului, știe multe șușoteli despre madoamna „secreteră”... Pe vremea lui Moș Chiorpec Simirad, când ghiujul a ajuns Preș la județ, el și-a luat în supt-ordine pe fosta sexcretară Vernica, iar postul a fost iute ocupat cu mâna tremurândă de Ghiță Sulă Tare (acu moale) cu duduița Denisa, care a rămas pe inventar după ce Ghiță a intrat la manopauză.

Vezi Doamne, inestimabilul Tony Pârțac – țuțer oficial al Bulibașei contra cost – este acum bruscamente ofuscat de limbajul de țigan borât al celui care „cu onoare ” ne reprezintă urbea și care a ofensat-o pe bună dreptate pe duduia Denisa...

Așa că... pleosc cu editorialul între picioarele lui Haraselu! Jeguri umane, scârbe de jigodii care dau la gioale la comandă, după ce ani în șir lustruiesc cu limba șezuturi tocite de scaune plușate!

Bre Pârțac, simți și tu că pute a hoit? Mai spală-te și matale!

MIHAIL MOLDOVEANU

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?