S-A DUS VREMEA CÂND BAIETEII SE JUCAU CU EA ÎN TARANA!

jsdhdfsgh

Să te spargi de râs! Canalul ANTIAERIANA 3, a scos cei mai docți și mai specialiști în războaie cu câștigătorul știut dinainte, adicălea pe Mihaaaaai Gâdeaaaaa și pe limbricul cu grad de caporal NATO, gRadu Tudor. Mircea Badea este scuzabil, că el are un băiețel care probabil se joacă numai cu acest joc, iar Mircea mai mult nu-i acasă.Ca să fie autentici în prostiile pe care le debitează ca să manipuleze lumea captivă cu bale la colțul gurii, ei l-au adus în emisiune pe generalul maior (de brigadă artistică de agitație) Spânu, care CI(u)CĂ ar fi purtătorul de silabe ale „armeții” noastre cea de toate zilele (cu excepția weekendului...)

Prostovanii, crezând că toată lumea are inteligența lor sumară, au prezentat pe ecranul gigant, în „wall”, un filmuleț video care era de fapt un tutorial al unui joc video care se poate achiziționa de pe Net de orice copil are bani de la Tati ca să nu îl mai întrebe de curve.

Ba, chiar, un puști, a transmis pe Facebook, linkul și date precise despre jocul video, prețul de achiziție și costul de transport la curier...

ANTERIANA 3  a devenit atât de ridicolă, atât de penibilă în manipulările grosolane pe care le fac limbricii deveniți oxiurile sistemului globalist, încât singura lor alternativă viabilă este închiderea imediată a șandramalei, ieșire corifeilor canalului în Piața Victoriei cu curul gol, dar tăvăliți în miere de albine și apoi în pene de gânsac.

Iată stenograma acelor tembeli, ticăloși de fapt, care încearcă din răsputeri să manipuleze puținii teleprivitori talibanizați, care mai pun botul la ei.

Imaginile prezintă un cer senin pe înserat pe fundalul căruia zboară un avion militar care lasă în urma sa dâre luminoase. Cică e lângă Marea Azov. „Bă, ești prost?” În jurul avionului explodează luminițe albe care pot fi teoretic proiectile trase de jos, de pe sol de antiaeriană...

...........................................

GÂDEA: haideți să vedem imaginile de la Marea Azov, iată imaginile(!)...ăăăăă, cum se trage, acesta e un avion de luptă după care se trage cu antiaeriana, cred că am văzut că mai devreme ooo... că a existat un contact, se trage în continuare

Mircea Badea: cred... semnalele alea luminoase erau lansate de avion , ca să atragă... domnule general, ca să atragă tirul? (întrebare de băiat de 4 ani către tăticu lui care se joacă pe calculator de-a războiul)

Gen.SPÂNU: da, da (ha, ha, hi, hi, ho, ho, ha, ha!)

gRadu Tudor: deci astea galbene trasate de avion (insistența este mama prostiei, atunci când persiști să arăți cât de infantil ești!)

Gen.SPÂNU: da

GÂDEA: da, dar cu toate astea pare că îl prinde, nu? (ah, încă un idiot stă cu sufletul la g(a)ură!)

gRadu Tudor: da. L-a lovit, s-a prăbușit. (aplauze, bătăi din picioare, țipete în sală, omoară-i băăă!)

GÂDEA: Uite, a sărit cu parașuta! (piz-da-i seama ce curaj la pilotul ăla animat?)

gRadu Tudor: s-a catapultat pilotul militar, dar s-a catapultat probabil în interiorul unității militare ucrainene, (fantastic, ce coincidență ca sub lupta aeriană să se afle taman unitatea pilotului! mare baftă, zău!) cea ce... lupta asta antiaeriană e fantastică! Domnul general Spânu, vedeți că are uniformă albastră. (păi, dar asta este o garanție că e albastră, poate fi de la aviație sau de la marina călare, este clar că știe ce vede și știe ce mănâncă...)

GÂDEA: Bun... domnule general, spuneți-ne vă rog, deci forțe de 10 la 1. Șansele de reușită sunt ... cele care sunt... Dumneavoastră spuneți că războiul are o logică. (așa, așa, adu-l pe prostovan pe strada ta, acolo unde ai tu temă să mai ungi o felie de pâine cu pate de căcat european...)

Gen SPÂNU: n-are nicio logică, tocmai asta e între ceea ce se planifică și ceea ce se întâmplă în teren, odată declanșate ostilitățile, este întotdeauna mare diferență. Și asta n-o spunem noi, a demonstrat-o războiul întotdeauna.  („noi”, adică io, ghinăraru de airoplane Spânu, purtătorul de prostii al ghinărarului doctor Ciucă al nostru!)

GABRIEL MIHAILA

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?