RUSINE, SIMONA HALEP!

JFHFHFHFH

Rușine, Simona Halep! Nu pentru că ai pierdut în primul tur la US Open 2022 în fața unei jucătoare necunoscute venită din calificări (nr. 124 in clasamentul WTA), asta s-a mai întâmplat de două ori și nu a fost un capăt de țara!

Comportamentul tău fata de postul românesc de televiziune RTVNY (director/producător Cristi Boghian), față de ziarul românesc New York Magazin (director/editor Grigore L. Culian) și față de românii din New York, care au venit să te susțină a fost însă incalificabil! Toți acești oameni te-au ajutat sa ajungi cine ești și acum le-ai întors spatele, refuzând sa participi la interviul de după meci, așa cum e regula, fără sa-ți pese că organizatorii te vor amenda cu 2.500 de dolari pentru acest gest! Sa nu uiți niciodată zilele când erai nimeni în tenis și te rugai de jurnaliștii romano-americani sa te promoveze! Au făcut-o dezinteresat, pentru că ești româncă de-a noastră!

Producătorul RTVNY Cristi Boghian a carat in spate 25 de kilograme de echipament, iar directorul ziarului New York Magazin a stat în soare (la 70 de ani!) pentru un interviu de câteva minute, pe care tu l-ai refuzat fără niciun motiv! Acești doi români din New York au făcut un efort remarcabil, fără să fie plătiți de nimeni! De ani de zile își sacrifică timpul lor liber și pun la bătaie buzunarul propriu din pasiune pentru tenis si sport în general! Nu datorezi nimic nimănui, draga Simona! Ți-ai construit o carieră de excepție prin munca ta și cu ajutorul familiei tale, ai repus România pe harta tenisului mondial și pentru asta te felicit și suntem mândri de tine!

Nu uita însă ca niciun titlu din lume nu valorează mai mult decât caracterul unui om! Sper ca aceasta poză să-ți spună ceva! New York, 29 august 2022.

GRIGORE LUCA CULIAN

Featured