RULETA RUSEASCA DIN JUSTITIE

mircea gutau

Cazul Mircia Gutău este unul de referință pentru justiția română. Ca el sunt mii de oameni care au fost aruncați pe nedrept prin pușcării, unde unii zac și în prezent. A fost doar unul dintre cei ”norocoși” și atât. În procent, 80% dintre judecătorii de drept penal nu au scrupule și trimit oameni nevinovați la pușcărie. CEDO de azi nu mai este același CEDO care i-a dat câștig de cauză lui Gutău. Iar completul care l-a achitat pe Gutău, azi nu este al lui Ionuț Matei.

călău oficial al statului paralel

 Azi, aceste soluții la CEDO ar fi aproape imposibile. La Inalta Curte ai două șanse din 9 să fii judecat corect (el a nimerit la unul din cele două), restul de 7 completuri fac doar execuții sumare!

Ceea ce am vazut în  în aceste zile se repetă prea rar din păcate! Oameni nevinovați zac prin pușcării fără nicio șansă de salvare sau au rămas traumatizați pe viață după ce au ieșit vii de acolo.

În tot acest timp, ministrul justiției face un joc penibil și dezgustător.

Păcat de cetățenii acestei țări, care nu meritau așa ceva!

Ingrid Mocanu

Featured

TOPEASCA NATIUNII

Observ că SOCIETATEA CIVILĂ s-a „întărit ” în ultimii ani cu două dudui grozave, care își „iau fața” una alteia în lupta corp-la-corp cu CIUMA ROȘIE, deși, trebuie să spunem pentru rigoare, că una dintre ele a fost o CIUMĂ ROȘIE temporară pentru aproape un an, în 2013...