RULETA RUSEASCA

hcjdkcnn

Nimeni nu înțelege se pare aceste momente cumplite prin care trec acum țările lumii, în special, Europa... Este cât se poate de clar faptul că globalismul are drept țintă principală distrugerea creștinătății și în special civilizația europeană, cu industria și economia ei seculară ce face concurență Americii.

Europa – bazară pe resursele Rusiei și  Ucrainei -  se descurca prea bine pe piața mondială, iar China, cu potențialul ei uriaș, intrase deja ca partener serios de afaceri cu UE. Asta nu putea fi tolerat de către imperialismul militarist-agresiv american. Bazele agresiunii americane în Europa s-au pus de mult, imediat după cel de-al Doilea Război mondial, odată cu Planul Marshall. Ce poate fi mai perfid decât să te faci frate cu cei în nevoie, să-i ajuți să-și reconstruiască țara și economia, pentru ca tu să te infiltrezi, iar apoi să-i domini și să-i controlezi?!

Este diabolic, dar și Vaticanul a ajuns fieful diavolilor!

În laboratoarele lor ale CIA și ale Pentagonului, mințile cele mai sclipitoare din diverse domenii au fost puse la treabă, oferindu-li-se absolut tot de ce aveau nevoie:bani, confort social, privilegii. Datoria lor era să întocmească strategii și politici menite ca într-un moment dat, SUA să dețină controlul asupra mai multor guverne din țările importante din Europa, pentru ca ele să acționeze în mod unitar, în sensul și direcția dictată de globaliști,

Globaliștii nu sunt numai americani cu precădere... Ei provin din cahzari, sioniști, organizații secrete și religioase pe parcursul secolelor, conduse din umbră de un guvern ocult. Totul a fost bine păzit de ochii omenirii, iar orice mică trădare era pedepsită cu moartea.

Așa se explică această puternică explozie de putere și influență pe care omenirea o trăiește acum, în mod special, Europa.

În primul rând, era nevoie ca Europa să fie ruptă de originea resurselor! Așa a fost făcută Rusia “inamicul  public mondial”! De asta a fost puternic scuipată și denigrată de corul reunit al Iadului.  Ucraina, unde a existat mereu un nucleu puternic de naziști pe care îi in invidiau chiar SS-iștii lui Hitler, a devenit berbecele cu care să fie lovită și spartă ușa  groasă de cetate a Rusiei. Cu orice risc, cu oricâte pierderi Se conta mult pe criminalii naziști fideli marionetei Zelenski.

 Ei au produs masacre ale populației ucrainene și cu ajutorul  experților americani în industria filmului, au plpsmuit videoclipuri meșteșugite la nivel expert, care spuneau convingător invers! Multă populație a fost astfel intoxicată să creadă minciunile propagandei globaliste! La Bucea, știrea cu masacrul și atrocitățile comise, este reală, gropile comune chiar există, doar că nu rușii sunt criminalii, ci chiar trupe ale securității naziștilor lui Zelenski! Ei vă arătau la televizor în mod real ruinile caselor doborâte, dar erau lovite de câteva tancuri ucrainene inscripționare cu “Z”. Femei și bărbați în vârstă, copii de școală, dădeau interviuri prin care relatau că rușii au comis atrocități, dar în Ucraina toată populația este vprbitoare de rusă ca limbă maternă! Prin urmare pot fi ucraineni in uniforma armatei ruse!

În ciuda acestor evidențe strigătoare la cer, există încă prea multă populație credulă, dezinformată, manipulată și intoxicată de propaganda media mainstream...  În general, popoarele au ințeles Adevărul, dar propaganda furibundă încă le dă o sămânță de îndoială, de neîncredere in Adevăr.

Lumea este târâtă cu forța spre un război mondial, nimicitor, unde cei care vor mai supraviețui dacă vor mai fi supraviețuitori, nu vor mai beneficia de nimic din ce a acumulat civilizația umană pâ ă acum.  Nimic! Oamenii normali nu vor război, dar sunt târâți acolo de guvernanții deveniți slugi ale globalismului! Dacă omenirea nu se răscoală imediat și nu elimină de la putere acele marionete care îi conduc la moarte, dacă lumea nu susține acum Rusia in lupta ei cu NATO, imediat Europa va deveni o ruină. În primul rănd vor deveni teatru de război țările din estul Europei, înghițite forțat de NATO, iar mai apoi - dar mai puțin afectate -vor fi țările occidentale.

Rusia alături de China, Iran și altele care se aliază, NU VOR FI ÎNFRÂNTE de NATO, însă rachetele teleghidate ne vor lovi oe noi, orașele noasre, bărbații vor fi târâți să lupte sub amenințarea Curții Marțiale

De astea nu vă este frică, numai de Johannis, Ciucă și șleahta de nemernici vă este frică? Plecați naibii unde vedeți cu ochii, ascundeți-vă printre indigenii arborigeni, lăsați dracului copiii și nepoții cu femeile în fața morții iminente, Lașilor care sunteți! Râmelor, fătălăilor!

GABRIEL MIHAILA!

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags