ROSINANTA LUI DON LAJOS QUIJOTE

kjyf

Mă uit siderat zilele astea cum cară PNL-ul oameni la mitingurile menite a-i credibiliza în vederea alegerilor europarlamentare și întru slava numărului 1 din lista de candidați, imbecilul Ghiocel Rareș.nbjhgh

Ăsta când a văzut că, totuși, Orban a reușit să facă bani de motorină și să aducă cu autocarele din Moldova la Craiova, ori la Brașov, mai mulți peneliști decât audiența de la IRealitatea, ca orice cocalar veritabil și-a luat copilul cu el să îl scoată pe scenă și să îl arate poporului. Și aveau participanții la mitingul de la Brașov un accent ardelenesc, fix de la Vaslui, județ aflat geografic chiar între Alba și Hunedoara.

Pe ăsta, numit de doamna mă-sa Rareș, l-au pus numărul 1 în listă din două motive clare: primul ar fi acela de a-l plimba din sat în sat, precum țăranul iapa chioră și știrbă, cu intenția de a o face de râs. Și el nu se prinde, merge țanțoș precum prostul cu paru' în fund (uups aci am nimerit-o, că s-ar putea să îi placă) și strigă: „Io-te lume ce frumos și deștept sunt eu! Să moară pesedeii!.”

 Al doi-lea motiv e acela de a-i ascunde liniștiți, în spatele prostului, pe rechinii PDL, precum Mircea Hava, Siegfried Mureșan ori Vasile Blaga. Ăștia, coarde bătrâne, s-au băgat la fereală așteptând discret să rezolve prostul problema de respingere publică pe care o au după epoca Băsescu.

Mă, o avea PSD-ALDE bubele lor, dar ce fac circarii ăștia de la PNL e un adevărat număr de exchibiționism public, prostituție politică pe față, căci în afară de „să moară PSD” în rest altceva concret nu vezi de la ei. A, ba da! O să vezi după alegeri, după ce votul tău îi va instala în scaunele de la Bruxelles, o să vezi: Mure popor român!

GOGU ORLANDO

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?