ROMÂNII STAU LA MÂNA LUI DUMNEZEU SA SE APERE DE CORONAVIRUS ?

ejdgjhjk

Doamne apără și păzește! – cam astea sunt posibilitățile actuale oferite de guvernanții României ca să apere țara de pătrunderea armei biologice izvorâte pe glob datorită haldăului George Soros.

Măsuri drastice, draconice chiar, au luat guvernele responsabile din alte țări unde microbul a ajuns. La noi, „Știrile ProTv” găozarii de la Realitatea sau cei de la Digi 24, labagii de La B1, prezintă date sumare despre măsurile luate de incompetenții și criminalii aflați acum la guvernare cu atâta lejeritate, LINIAR, fără nicio undă de îngrijorare în vocea fufinelor prompterițe,  ca pe ceva banal și lipsit de importanță.

Ni se prezintă tot felul de accidente rutiere, de muieri desfigurate de cretini rămași fără băutură, de spărgători meseriași alungați din Europa ce se mulțumesc și cu firfirici de leuți acasă, ce mai, e Festival de Dragobete, retardații cu carte recunoscută de diplome cu care te poți șterge atât la fund, cât și la guriță se înghesuie ca oile cu mieluții lor să halească orice la Tâtguti cu crăpelniță și muzică manelistă fără să-i doară măcar în Curtea interioară de ce se întâmplă pe glob.

Marțafoii lui nanistul (s-o fi scriind cu „o”?) Orban se adună în Comitete și comiții de urgență, fac videochaturi menite să le liniștească orgasmul guvernării și trâmbițează prin slugile din Media că stau cu arma la gioale așteptând numai să îndrăznească virusache să vină la Românica. Tembeli!

În ăst timp, diasporenii care ne dădeau nouă MUIE și lecții făcându-ne corecții de democrație mânați de o mie de euro și o excursie plătită la București, au început să se cufurească și să vadă cam cum arată o panică și măsuri drastice luate de un guvern responsabil care le dă în masă arest la domiciliu și le aruncă chiftele cu praștia pe la balcoane.

Evident, lașii și găozarii cei viteji de pe Facebook vin acu buluc spre România unde speră să se ascundă o perioadă sub patul din capre de lemn cu dulapi unul lângă alltul și oghialul rulat la părete... Părinții mai au vreo bute cu vin nebăută, vreo două orătănii scăpate de gripa aviară ce sunt bune în ceaun cu usturoi și mămăligă – timp în care idioții întorși din Democrație caută să ceară socoteală neamurilor proaste care țin cu PSD.

Ce face guvernul? Aproape nimic! Adicălea au făcut o strungă suplimentară pentru oile care vin din Italia sau China, le pune să completeze un Chestionar PE PROPRIA RĂSPUNDERE despre locul de unde vin și unde se duc, dar mai ales o întrebare născocită de un cretin pentru cretini: „dacă a luat contact cu o persoană contaminată cu coronavirus...”

Carantina este de doar 14 zile în timp ce umblă știrea că perioada de incubație a microbului ticălos este de 27 de zile! Nu vă bateți capul... SRI prezintă un Raport în Parlament despre virusul terorist și ce știe SRI de combaterea lui! Asta în timp ce virușii liberali se strofocă de mama dracului să distrugă total supremația Sistemului Sanitar de Stat, în timp ce acela privat, omoară oameni cu zile din lipsă de dotări maximale și de proceduri complete.

Este vânat doctorul Raed Arafat și SMURD-ul, pentru că oftica șacalilor este prea mare și le stă ca o pietricică în pantof care roade până la rană.

Nu auzi decât că noi suntem la fel de bine dotați și profesioniști ca să-l întâmpinăm pe Coronavirus cu flori în gară și pe Aerodromurile unde se înghesuie cu papornițele lor proverbiale ființe behăitoare care mai pleacă...în excursii exotice, mai merg în „citybreack-uri”, sau în vacanțe la schi căutând un petic de zăpadă pe unde se dă sasul cu badyguarzii și a înțărcat dracul copchii.

Lua-v-ar gripa să vă ia și pe ăia care ați tras scaunul Ciumaților Roșii și ălora fără minte care nu înțelegeți ce înseamnă PANDEMIE!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?