Românii, cu sau fara voia lor, au votat vânzarea României

picture

Că Câță este un idiot este treaba lui, că a fost acuzat public că-i place iarba verde asezonată cu prafuri este tot treaba lui.
Faptul că individul ăsta este un nenorocit care ne explică repezit că vânzarea României este o prioritate pentru Nazist și pentru guvernul lui, deja reprezintă un pericol mult prea grav pentru România.

V-am vorbit în mai multe postări despre “Școala de la Chicago”, o concepție economică care promovează liberalismul sălbatic și dominația Supranaționalelor, iar Câță ăsta este discipolul acestei Școli.

Așa cum v-am spus, sarcina Nazistului, a Guvernului celuilalt tembel, l-am numit pe Sică Mandolină, este să vândă România, la bucată și cu totul. Acești derbedei nu numai că nu au cu nimic de-a face cu patriotismul, cu iubirea de țară și a acestui popor, că le pute tot ce e românesc, dar sunt hotărâți să vândă repede tot ce nu a fost până acum luat cu japca de Suprastatale.

Faptul că vor să “ privatizeze”, adică să vândă pe nimic Suprastatalelor CEC-ul, Hidrorlectrica, CEO OLTENIA, Portul Constanța, Aeroportul, toate resursele, gazele, petrolul, aurul apele minerale, am explicat cu mult înainte de a acapara Nazistul toată puterea în România. Bineînțelrs că nu am fost crezut, altfel nu s-ar fi dus românii ca o turmă să-l voteze pe vânzător.

Rolul lui Câță ăsta, care ieri nu contenea să ne explice ce frumos este Helvigh, este unul dublu:
Să perfecteze vânzarea României și să mintă cu nerușinare poporul român că avem găuri în buget și că poporul trebuie să strângă cureaua. Am spus demult că metoda prin care va sărăci poporul este creșterea euro și creșterea inflației, nu tâierile directe. Asta pentru a diminua puterea de cumpărare, deci consumul.
Cert este că poporul a votat:

Românii, cu sau fără voia lor, au votat vânzarea României. Tocmai ce se înfăptuiește sub ochii lor, deci românii, că sunt din afara țării sau din țară, își văd “visul” împlinit.

Ar mai fi ceva de spus:
Cei care l-au votat pe Nazist și partidul lui vânzător sunt chiar românii. O spun cu toată forța unui politician care a lucrat peste douăzeci de ani cu acești șmecheri vânzători de țară, și recunosc că am greșit. M-au păcălit și pe mine, așa cum și electoratul a fost mințit și a greșit: Pentru că în afara zicerii tâmpe a politicienilor care spun la unison că electoratul are întotdeauna dreptate, eu vă spun că și electoratul poate greși. Iar acum a greșit, dând încredere unor vânzători de țară.

Chiar dacă electoratul a greșit, rolul nostru, al acelora care am avertizat de ani de zile că acesta este scopul lor mârșav, să vândă România, este să arătăm adevărul, cât nu ne vor închide gura de tot, cât va curge sânge românesc prin venele noastre, și să facem tot ce depinde de fiecare dintre noi să împiedicâm aceastâ vânzare.
Așa să ne ajute Dumnezeu!

Gelu Visan

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?