„România normala” si „România educata” ale schiorului ucid cu sînge rece

poza

Să mai punem pe masă cîteva feluri de mîncare globalistă. Poate ne săturăm odată şi-i vom lua de aripă pe aciuaţii în fruntea 

bucatelor naţionale. Una dintre cele mai tragice ştiri ale ultimei perioade a fost incendiul de la „Matei Balş” - spital mult lăudat şi suprafinanţat. La ca şi incendiul de la spitalul din Piatra Neamţ se vrea îngropat prin deturnarea adevărului spre alte ţinte de vinovăţie, decît cele reale. 12 morţi, nicio demisie şi nicio răspundere. Tragediile ultimului timp ne arată în ce constă falsele programe „România normală” şi „România educată” ale schiorului de la Cotroceni. Căţărat pe muntele de cadavre, începînd cu „Colectiv”, şi în cazul „Matei Balş” a fluierat printre dinţi un scurt discurs copy/paste după cel al incendiului de la Piatra Neamţ, cerînd, de ochii presei, măsuri conţopistului Voiculescu, apoi a plecat să schieze la Păltiniş, de unde a declarat că este foarte mulţumit de pîrtie.

Poza

Care este acţiunea de răspuns al celui mai mare partid de opoziţie, cu privirile la dezastrul din timpul mandatului lui K.W.I., cu privire la nenorocirile ultimului an şi recentele drame? Păi, cel care scrie mesajele P.S.D.-ului pe Feisbuc a transmis o atenţionare cu adevărat înfricoşătoare: obişnuita lălăială a  lui Ciolacu - nişte bulgări de zăpadă aruncaţi în preşedintele-schior, mîndri că îi are la masă pe Rafila şi Cercel, controversatul medic, care pe timpul pandemiei a devenit mai bogat cu 1,1 miliarde de lei, dublîndu-şi averea. Ambii, şi alte cîteva mii de medici români, plătiţi cu bani grei de „Pfizer”, în ultimii ani.

Site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentelor aproape s-a blocat după ce o informaţie online s-a viralizat rapid: „Peste 3.000 de doctori români, sponsorizaţi de « Pfizer! »”, era avertismentul însoţit de link-ul către sponsorizările primite de medici din România în 2019. „ActiveNews” a luat la puricat site-ul A.N.M. şi a descoperit că cifra este cu mult mai mare. 3.944 de cadre şi instituţii medicale au fost sponsorizate de „Pfizer” cu sume de milioane de lei numai în 2014, astfel, ca în 2020, să le facă jocul în programul pandemiei.

Şi la „Colectiv” şi la Piatra Neamţ şi la „Matei Balş” totul a fost gîndit în cele mai mici detalii. Dacă dăm crezare „conspiraționiştilor” n-ar fi deloc întîmplător că „la locul faptei” (incendiului) era internată, alături de soţul ei, şi doamna Baltag, procurorul care l-a apostrofat pe cel mai mare schior al ţării. Să fie cumva acest incendiu startul apusului sistemului sănătăţii de stat? Cumva „începe începutul” privatizării, cum afirma dezorientata filosoafă stolojenistă Raluca Turcan, cu privire la pensii? Foarte des, cucoana iese, nu ca un cuc, ci ca o pupăză din ceas şi declară zilnic cu nonşalantă că a „început începutul calculării recalculărilor pensiilor, că face tot posibilul să indexeze pensiile cu indexarea inflaţiei, că se va orienta la nişte orientări ale legii pensiilor”, acestea fiind  cuvintele politrucii de tip păduche, o contabilă analfabetă, la fel ca Johannis, Cîţu, Voiculescu, Orban, Barna, Cioloş, Clotilde Armand, Nicuşor Dan, Alina Gorghiu, „creme de la creme”!,  Dumnezeu să-i ierte pe aceste slugi ale mondialiştilor!

Apropo de Alina Gorghiu! Într-o postare pe o reţea de socializare s-a declarat fericită pentru că, citez, „vaccinarea  şi incendiul de la Matei Balş a unit coaliţia de guvernare” . Poftim dezacord şi incultură: cele două cazuri „a unit”. Potrivit exprimării sale, ar fi nevoie de cît mai mulţi morţi ca penelul lui Iohannis şi usereul, care se întrec în performanţe imbecile, corupţie şi incompetenţă, să poată guverna în unitate deplină.

Dacă în ţara noastră s-ar schimba din temelii legislaţia cu privire la banul public, dacă s-ar trece la deparazitarea instituţiilor statului de lichele, corupţi, interlopi, curve, nepoţi, fii, cumetri, curve, analfabeţi, ar fi  cu adevărat o reformă salvatoare a României. De nu, vom rămîne aceiaşi sclavi, fără niciun drept la opinie, oprimaţi şi sărăciţi programatic, nişte executanţi lipsiţi de demnitate. Oricît de mulţi politicieni noi ar intra pe piaţă se vor lăsa manipulaţi de cercuri vicioase, se  vor lipi ca marca de scrisoare de ştatele de plată ale serviciilor secrete. Să vedem cît vor rezista avocata Şoşoacă şi liderul A.U.R.!

Clotilde Armand, altă specie din ograda cu maimuţe a guvernării, nici bine n-a luat în primire fotoliul de primar, că a şi trecut la implementarea unor măsuri draconice, cum ar fi tăierea fondurilor pentru patru mari spitale de importantă  naţională. În scurt timp, sectorul 1 va fi un coş de gunoi al Bucureştiului. Spitale nu se vor construi nici în capitală nici în ţară. Doar nu vă închipuiţi că stăpînii de la Bruxelles ne lasă! Gîndiţi-vă cîte milioane de oameni şi de euro pleacă şi vor pleca spre spitalele „uniunii”, în special ale Germaniei! Cum să piardă ei atîta sursă de bani, dacă noi am avea spitale?

Apropo de spitale şi de tratamente revoluţionare: dacă pandalia şi cele două vaccinuri impuse nu au făcut planul morţilor impus de O.M.S., Comisia Europeană, la fel de grijulie cu programul de reducere a populaţiei, a prezentat miercuri, 3 februarie, un aşa-zis plan de patru miliarde de euro pentru combaterea cancerului, care, pe lîngă nişte măsuri şi texte fumate, se încheie apoteotic cu o dispoziţie clară: „pînă în 2030, cel puţin 90% din populaţia ţintă a U.E. de fete să fie vaccinată şi să se sporească în mod semnificativ gradul de vaccinare a băieţilor”. Bill Gates afirma (în urmă cu cîțiva ani - n.n.) că „lumea are astăzi 6,8 miliarde de oameni şi se îndreaptă spre aproximativ nouă miliarde. Dacă facem o treabă grozavă cu vaccinurile noi, serviciile medicale şi de control al reproducerii, am putea să scădem asta cu poate 10 sau 15 la sută”. Deci, care este scopul vaccinului de orice fel? Reducerea populaţiei globului. Aşadar, mergeţi să vă vaccinaţi, nu mai faceţi degeaba umbră pe planetă! Să nu credeţi că tartorii care s-au vaccinat în faţa presei au primit vreun vaccin din noua generaţie! Poate nişte calciu, vitamina D sau vreun ser antiturbare, care să-i menţină ascultători şi devotaţi mondialismului devastator pentru cei de rînd.

Maria Diana Popescu  

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?