ROMÂNIA (NE)EDUCATA

hfhdghj

Boonn...

Dumnezeu ne-a dat un șpiț în cur și ne-a dus acolo unde noi nu am fi în stare niciodată să ajungem...

Adică în ciuda tuturor  escrocheriilor făcute de FRF, de Mafia existentă în fotbal - care este vizibilă și care spală camioane de euro împreună cu 2-3 televiziuni mainstream - care spală sume babane pe drepturi de televizare contra unui PR deșănțat pentru Mafie și pentru intoxicarea minților avide de fotbal, care între timp nici nu mai gândesc la altceva mult mai important pentru țară și pentru ei, pentru populație; am ajuns cu o singură victorie și un egal să ne calificăm în optimi. Aceeași rețetă pentru oligofreni din preliminariile de calificare când „puiu lui Puiu” a ajuns cu voia Domnului un mare selecționer fără o glorie dovedită anterior și a reușit să ne umilească doar cu egaluri și o singură victorie norocoasă. Așa este modelul actual de calificare norocoasă ales de Doamne-Doamne pentru echipa României, altfel o echipă de băiețandri dârji și bine remunerați, cu fițe și tatuaje care le suplinesc talentul comun pe care îl au mai toți băieții care bat mingea în curtea școlii.

„Cum e turcul și pistolul”, sau cum este antrenorul Edy este și Naționala lui Edy. Oricum, faptul că am reușit și noi și slovacii să dăm la pace „jucând pragmatic” și să nu mâncăm bătaie nici unii, nici alții, mimând o luptă pe viață și pe moarte pe o ploaie diluviană, a contribuit din plin la a prosti cele câteva zeci de mii de oameni prezenți pe stadion, dar și milioane din fața televizorului.

Eu știu cât se poate de clar că nimeni nu poate după meciul de ieri să ne acuze pe noi sau pe slovaci că a fost un blat ca să o șuntăm pe Belgia ce ne-a bătut pe bune și ne-a arătat care ne este valoarea cu adevărat. Și Slovacia a prins într-o zi cu ghinion – vorba sasului – echipa valonă mai bună a ciclism, iar așa a reușit să-L facă pe Dumnezeu să fie de partea lor. Despre noi cu Ucraina, este mai bine să mă abțin de la a comenta, pentru că ajungem sigur la un conflict verbal, întrucât sunt mulți novici în traiul vieții cu o cultură de bază „necorespunzătoare” și ei au pe umeri doar o minge de fotbal umplută cu aer. Datele sunt certe, le-am dat o baterie de Patriot contra a trei boabe la zero. Noi am jucat dumnezeiește, iar ukri au fost demoralizați și învățați la vestiare cât de important este să știi să pierzi...

Deci o droaie de iubitori ai fotbalului și a Tricolorului românesc nu ar putea fi convinși să gândească puțin cu mintea lor atâta câtă o au și să vadă că politica a pătruns adânc în fotbal în special și în sport în general. Fă sport, dar fii de folos unei cauze pe care ți-o arătăm noi! Important este să faci jocul globalismului, dar să nu se vadă cu ochiul liber, iar cu fotbalul să smucim mințile unor slăbuți intelectual care apoi să voteze prin inducție cu aceia care tot subliminal îi indicăm noi... „stăpânirea”.

Știu și simt în urină că mulți care au capacitatea și mai ales au știința cititului cursiv și mai au și ghinionul să citească acest articol deja au spume și spasme la colțul gurii, că este unu care caută să știrbească din imensa valoare a Naționalei lui Edy, dar mai ales a conducerii măiastre a FRF în frunte cu interlopul Burleanu.

Nu ai cum să poți convinge o masă cât aproape tot electoratul român că este supusă perfid unei intoxicări subliminale prin care Propaganda profită cât se poate de subtil și se insinuează în mințile lor urcându-se pe val, spunându-i până la a zgâria placa LP de vinil ceea ce îi place să audă, iar în paralel scopul este să creeze o simpatie și o acceptare a actualei Clase politice ca să rămână în continuare la butoane.

La fotbal se pricepe oricine, ca și la politică, iar această similitudine face ca linia roșie să fie estompată și să se treacă șerpuind de o parte și de alta a ei mergând clătinat din beția euforica indusă de Propagandă.

Nu sunt mulți care pot discerne și pot înțelege astfel de subtilități, mulți nu gândesc că ar fi posibil așa ceva, deoarece nici nu-i văd rostul! Ei, bine: departamente specializate ale Serviciilor de Intelligence lucrează numai la așa ceva, deoarece ele sunt plătite regește de stat ca să facă jocuri ticăloase.

Oamenii nu înțeleg aceste subtilități și nici nu sunt interesați să le cunoască. Pe ei îi interesează doar bucurii mici menite să le abată atenția de la viață, să nu se gândească la aceste momente hotărâtoare pe planetă în care se joacă viața umanității însăși. Ne-am transformat - de bucurie că ne-am calificat făcând egal cu alți amărășteni ca și noi mai departe, știind că valoarea noastră reală este departe de a multor alte echipe europene - ca să vorbim numai de acelea cu campionate puternice prin care circulă miliarde de euro: Anglia, Spania, Italia, Germania, Franța. Ce suntem noi? Cine suntem noi? Nu am putea învinge „pe bune” nici Austria, nici Turcia sau chiar Olanda. Veți vedea. Vom fi extraordinar de mulțumiți dacă vom ieși de pe teren după un 3-0 sec cu unii din ăștia și ne vom lamenta într-o propagandă amețitoare tot anul că „am ajuns în optimi”, noi, cu Naționala lui Edy care va avea un nou contract de milioane de euro ca să ne ducă la Campionatul Mondial, ca să rămână pe mai departe Mafia la putere.

Vom fi ținuți de Propagandă în priză până după alegerile prezidențiale, când toată gândirea ne va fi abătută spre fotbal sau spre alte sporturi ca să nu fie timp de discuții importante și esențiale despre persoana potrivită să o alegem în fruntea noastră și care ar putea să așeze țara pe un făgaș normal.

Asta se întâmplă și asta se va întâmpla în continuare! Pe români trebuie să îi preocupe până la alegeri numai distracția și bucuriile mărunte cauzate de statul cu târtița în apa mării sau sub umbra brazilor de la munte, cu berile și micii râgâiți regulamentar, dar să discute doar de fotbal și de fericire și să nu îi preocupe acțiunile lepădăturilor actualei CLOACE POLITICE!

Fiți permanent cu mintea trează, fiți lucizi și apreciați la adevărata valoare fiecare eveniment și fiecare gest propagat de Media, că toate au de fapt alt scop decât cel pe care vi se arată!

Ca să înțelegeți doar cât de labili v-au transformat, gândiți-vă numai la un singur lucru. Ieșiți în stradă plini de bucurie pentru Naționala lui Edy pe care ați adoptat-o deja ca fiind a voastră! Pentru ticăloșiile la care sunteți supuși zi de zi și la nemerniciile clasei politice nu iese nimeni în stradă! Asta dorește Sistemul, asta este ceea în ce v-au transformat și așa veți fi mânuiți tot timpul. O fi retard, o fi lașitate, o fi lipsă de inteligență?

GABRIEL MIHAILA

Featured

ALTA CIUPERCA OTRAVITA

Gabriel Mihaila Thu, 07/11/2024 - 08:24
DIFERENTA

Mă uit cu detașare și amuzament la zbaterea care se petrece acum în America – dar nu numai acolo – în Franța, Anglia, Germania, dar și în guvernământul sasului nazist Johannis, care se pregătește  inevitabil să iasă în decor...

Mihail Moldoveanu Tue, 07/09/2024 - 11:47
EDITORIALUL DE ASTAZI

Am să scriu astăzi despre o temă de o importanță majoră pentru viitorul nostru.

Gabi Mihaila Sun, 07/07/2024 - 08:04
PATRU IULIE

Ce nu stie nimeni despre 4 iulie

Inima mi se înfierbântă când văd America sărbătorind 4 iulie. Arată incredibila ignoranță a maselor. Cât de ușor se manipulează publicul.

Gigi Petrovan Sat, 07/06/2024 - 08:44
INCULTURA CEA DE TOATE ZILELE

Într-un mare oraș trebuie să fii apt să trăiești! Trebuie să ȘTII  cum să o faci, nu poți ateriza pur și simplu ca fluturele pe lampă și să zici că ești orășean. Trebuie în primul rând să ai pretenții, SĂ ȘTII  să ai pretenții!

Gabriel Mihaila Thu, 07/04/2024 - 10:15
CRUCIADA ROMÂNILOR

Știți bine că sunt un adept pe față al Dianei Șoșoacă și al Partidului suveranist SOS România

Gabriel Mihaila Tue, 07/02/2024 - 08:10
ROMÂNIA (NE)EDUCATA

Boonn...

Dumnezeu ne-a dat un șpiț în cur și ne-a dus acolo unde noi nu am fi în stare niciodată să ajungem...

Gabriel Mihaila Thu, 06/27/2024 - 08:48
SI PROSTIA SE PLATESTE !

După evenimentele din ultimele două zile cu atacurile teroriste asupra unor obiective de pe teritoriul Rusiei cred că doar aceia cu un retard foarte avansat mai pot crede că există vreo javră din actuala CLOACĂ POLITICĂ formată din <

Gabriel Mihaila Tue, 06/25/2024 - 13:44
NE-AU TRADAT IDIOTII UITILI!

CSAT trebuie arestat pentru înalta tradare!

Codul Penal definește infracțiunea de trădare după cum urmează:

„Articolul 394

Trădarea

Mihail Moldoveanu Sat, 06/22/2024 - 13:49
ULTIMELE GÂSTE ALE EUROPEI

Mutul de la Cotroceni . Poate că sună dur, însă nu reflectă pe deplin realitatea. E și mut, și incapabil.

Gabi Mihaila Sat, 06/22/2024 - 07:36