ÎN ROMÂNIA A MURIT SPIRITUL DE CINSTE, LIBERTATE SI MÂNDRIE NATIONALA!

HSHDHJH

Habar n-am dacă sondajele sunt chiar poza realității României anului 2019. Dacă sunt, atunci rezultă că pentru multe MILIOANE de români NU contează deloc faptul că distinsa KOVESI a fost cu Maior și Coldea în sufrageria lui Oprea în seara alegerilor prezidențiale din 2009, NU contează deloc nici că a semnat protocoale secrete cu SRI, cu aceiași Coldea și Maior. De asemenea, deși am informat toți europarlamentarii și întreg Consiliul UE, e clar că cele de mai sus NU contează absolut deloc... Bine, atunci...

În ce mă privește, vă pot spune că s-au strâns uluitor de multe semnături pentru un om care a REFUZAT categoric să strângă semnături altfel decât ÎN MOD REAL! Nu, nu sunt suficiente, deși sunt foarte multe. Mai sunt două zile, vom vedea... Apoi, voi hotărî ce fac mai departe.

Le mulțumesc de pe acum, indiferent dacă se strâng toate sau nu, tuturor celor care au crezut și cred în DRUMUL OMULUI LIBER! Mulți factori de decizie din PSD nu cred în acest drum sau pur și simplu NU își pot depăși condiția. M-am lămurit la Congres, m-am lămurit și după Congres... Între un om cu adevărat LIBER și Dăncilă, au ales Dăncilă... Asta e!

De asemenea, vreau să precizez că, indiferent dacă se strâng sau nu semnăturile, pe mine categoric NU mă veți mai vedea NICIODATĂ în platourile unei televiziuni pentru care am ieșit în stradă și în care am crezut mulți ani, dar care a luat decizia de a anula participarea mea în emisiuni (începând cu data de 23 iulie) și de a se face că pur și simplu NU exist. Cel care ieșea în stradă pentru respectiva televiziune și care se revolta PUBLIC împotriva ambasadorului Klemm, atunci când acesta aplauda PUBLIC confiscarea de către ANAF a unor sedii, a fost pur și simplu INTERZIS acolo. În schimb, o puteți urmări nonstop pe o doamnă blondă, care e foarte fericită să pună pe propria pagină de Facebook poze cu același ambasador Klemm. În fine, treaba lor... Din acest moment, pentru mine subiectul este definitiv închis.

...România ESTE o colonie de mâna a zecea. Iar deplasările peste ocean ale lui Iohannis, Barna și Dăncilă, cu câteva săptămâni înainte de alegeri, sunt doar o dovadă în plus.

LIVIU PLESOIANU

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags