ROMÂNIA – GEORGIA: 1-2

dhgfgg

Mulțumescu-Ți Ție Doamne că mi-a dat Bunul Dumnezeu suficientă minte acum la senectute și m-a ferit să mă uit aseară la golănia promovată asiduu de PRO Tv cu vocea constipatului ăla care se tot screme să aibă scaun, anunțând în buclă că la ei, la CANAL, Rădoi face rahatul praf și apoi pocnește din harapnicul confecționat din el...

De când tot spun eu acilea „la firul ierbii” PE CARE O FUMEAZĂ ȘI Burleanu și Mutu și Rădoi, că acești nemernici care se pun și se susțin unii pe alții, nu au mai nimic de a face cu fotbalul, ci doar cu sifonarea sumelor amețitoare trecute prin mânurile murdare ale olteanului ce trecu Oltul!...

Bă, cum să faci tu Națională cu niște balerini barbugii, cu halitori de manele și mititei, cu niște fătălăi care își pun în suspensori tampoane ALLWEYS înainte de începerea meciului, de frică să nu le vină taman atunci ciclul și să-și păteze șorturile cu roșu?

De unde naiba îi consideră acest fin al lui Nașu Gigi pe niște bieți anonimi venețieni fotbaliști de Națională? Poate comparativ cu el, care a strălucit doar prin ifose și mofturi or fi majoritatea celor aleși mai buni decât el.

Naționala României nu este altceva decât o grupare mafiotă la vârf care a adunat în jurul băsistului Burleanu - pe vremea când Victor Ponta îi purta socoteala Chiorului – doar nulități dispuse la „omerta” cu care face bara-bara la sume tranzitate prin conturi și de la paraîndărătul cu preșurile de club!

„Asta e România”! „Asta e pofta de goluri a lui Rădoi!”, latră scremut acel tembel care a devenit acum „vocea Pro Tv” în locul lui Bebe Cotimanis, fugărit politic la Prima Tv.

Burleanu îl ține pe Rădoi la Națională cu dinții! Altfel, este supus presiunilor suporterilor să se spânzure de primul copac, iar în locul său să vină un jucător din Generația de Aur, care este oricum patriot, fricos să mai comită mișelii și infinit mai profesionist.

Ne facem de caca-o! Mutăm meciurile după superstiții, pe stadioane din provincie „unde am câștigat noi odată la Loto sau Pronosport”, schimbăm echipamentul „care ne-a adus noroc”! Pe-ni-bil!

Oare la câte mașini de lux are și el și Rădoi, nu se găsește încă un dispozitiv sârbesc de pus sub scaun?

GABRIEL MIHAILA

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?