ROMÂNIA, APROAPE A DEVENIT UN LAND GERMAN !

jhdfhfhh

Da, bănuiesc că v-ați dat seama:

  Mai jos, aveți tabelul cu dependența de gazul rusesc a tuturor țărilor din UE.

  Uniunea Europeană a decis acum două luni ca toate țările să-și reducă consumul de gaz cu 15%, să-și umple depozitele și să „cedeze voluntar” sau „obligat”, cu acordul tuturor celor douăzeci și șapte de țări, o parte din gaz Germaniei.

   După căderea comunismului, toate țările din Uniunea Europeană au tras la unison, pentru ca Germania Unificată să fie ajutată și să devină liderul de facto al Europei.

  Fosta RDG  a primit infuzii de capital de zeci de ori mai mari decât România, de exemplu, mai mult decât toate țările foste comuniste la un loc, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Bulgaria. Pentru noi, celelalte țări foste comuniste, tranziția a însemnat un chin, dar mai ales predarea necondiționată a economiilor naționale către Germania și țările din siajul ei.

  Rolul noilor aspirante sau intrate în UE a fost acela de a-și preda economiile Germaniei și acoliților ei care conduc Europa.

  Cred că nu aveți vreo îndoială că cedarea resurselor de petrol și a Petromului către austrieci, ne-a fost impusă de Germania, ca și cedarea Sistemului Energetic Național, închiderea tuturor fabricilor  care făceau concurență fabricilor germane, etc.

  Pe timpul lui Ceaușescu, nemțoaicele din RDG - inclusiv Angela Merkel - veneau la mare în România; după ce s-au reunit, germanii au avut grijă să distrugă la propriu toate hotelurile, mândria Europei, prin lipsa de sprijin și prin infuzia nemțească de capital în Bulgaria, nu în România.

  În România, privatizarea a însemnat cedarea voluntară de capital către Germania și sateliții ei, Austria, în primul rând, dar și Olanda și alții.

Concomitent, odată cu preluarea resurselor și distrugerea economiei naționale, au preluat și sistemul bancar românesc. De unde Ceaușescu voia să facă o bancă internațională împreună cu țările arabe, România a fost obligată să-și vândă și băncile.

  In timp ce noi zăceam  în sărăcia tranziției și stăteam la coada intrării în Europa, „cu dinții la gard”, am vândut pe nimic totul pentru a ajuta RDG să se integreze în RFG, pentru a forma o Germanie mare și frumoasă, „dodoloață” și conducătoare a întregii Europe care i-a devenit supusă!

  18 ani! Optsprezece Ani!

   Atât ne-au ținut la coadă ca să ne primească, după ce le vândusem tot, în mod special Germaniei și Sateliților ei, cu Resursele Naturale în frunte.

  Iar ca umilirea și înfrângerea să fie totală, ne-au spus că suntem „Corupți” și că trebuie să adoptăm niște legi coloniale prin care să renunțăm la Constituția Noastră și să ne supunem ordinelor germane.

  Aici se încheie Suveranitatea noastră! Predoiu spune că nu intrăm în Schenghen dacă nu ne supunem. Am îndeplinit demult condițiile, au trecut aproape patruzeci de ani, o generație, apare Neomarxismul și ei ne aburesc cu acadeaua Schenghen! Lua-v-ar dracu!

  Dar, să revenim. După ce ne-au pus pe butuci și ne-au transformat într-o anexă - nici măcar Colonie - că de coloniști îți pasă, nu-i lași treizeci de ani fără o autostradă prin care să-i legi de Europa, spunându-ne că sunt corupți (tot noi, după ce firmele lor ne-au furat tot!).

Germanii au făcut o înțelegere pe sub masă cu Rusia - ca să le livreze rușii gaz ieftin pe degeaba aproape - pe care ei să-l vândă scump fraierilor din celelalte țări.

  Ca să pricepeți odată: Germania și-a tras #conductă-conducte-directă-directe-cu Rusia, iar după ce primeau gaz ieftin sau pe degeaba, îl vindeau și de zece ori mai scump întregii Europe.

  Acesta este modelul german.

  Când toți președinții și șefii de Guvern au cerut Germaniei să spună cu cât primește moca gazul rusesc, ca să vadă și ce profit de mie la sută are Germania, în Consiliul European, Germania s-a pișatt pe toți și le-a spus că e: „treaba Ei și a Rusiei și că prețul e confidențial !!!!

  Aceasta este Măreață Europă condusă de Germania, în care noi suntem o biată Colonie de mâna a zecea.

  Nu o să știm niciodată ce s-a întâmplat de ce, dintr-o dată, Rusiei i s-a năzărit să atace Ucraina. Așa cum am mai spus, convingerea mea, bazată și pe informații la sursă, este că SUA au împins pur și simplu Rusia în Război, pentru a opri înțelegerea Germania/Rusia și dominația Rusiei asupra lumii.

  După ce a subjugat Europa împreună cu Rusia, rămasă fără conducta de gaz prin care domina toată Europa, acum Germania cere SOLIDARITATE!

  SOLIDARITATEA SCLAVULUI CU STĂPÂNUL!

  Cam aceasta este Solidaritatea care ni se cere. Toată această șmecherie grețoasă care se face acum se face pentru că germanii vor să conducă pe mai departe Europa, de data asta luându-ne cu forța și ce ne-a mai rămas!

  După ce ne-au luat și pielea de pe noi ca să conducă ei Europa, inclusiv deci pe noi, acum ne spun să stăm în frig și în beznă, că altfel nu ne pot conduce!!!!

  Haideți să fim mai clari!

 Germania și Franța își închid capacități nucleare!!!!

  Poate nu am fost clar!

  Încă odată!

  Germania și Franța își închid capacități nucleare!

  De ce?

V-ați prins!

  Pentru a amplifica o criză energetică majoră, prin care toate țările să-și reducă economiile, să stea în frig, dar să cedeze Germaniei o parte din Energia lor!

  Încă odată!

In timp ce Germania și Franța își închid capacități nucleare, deci renunță la Energie, noi trebuie să cedăm de bună voie Germaniei din Energie, că nu-i ajunge!

  Pricepeți?

  In acest moment nemții îngenunchiază toată Europa, va urma o Recesiune cumplită, inclusiv în România, iar ei nu numai că se vor salva, dar este clar că provoacă această Recesiune pentru a îngenunchia definitiv Europa!

  Doar ei vor ieși întregi din această Recesiune, pe spatele nostru și al celorlalte țări obligate să cedeze Germaniei, care-și închide capacități energetice-resurse!

  România, cu proaspăta liberalizare a energiei și cu dependența totală de Germania, este pe punctul de a se prăbuși.

  Cu cât vom încerca să spunem ceva, cu atât vom fi  acuzați că nu suntem solidari.

  Solidari cu stăpânul nostru, care ne mai pune un lanț de gât. Ultimul, înainte de desființarea Statelor și formarea Statelor Unite ale Europei,  de fapt, Statele Germane Unite.

Pentru că după această criză energetică provocată de Germania, va ieși atât de întărită, iar celelalte țări - inclusiv România - vor fi îngenunchiate, încât desființarea Statului Român și transformarea României într-un land german, va fi o „izbăvire”.

  Așa că, dragii mei, asistăm în acest moment la un nou pact „Ribbentrop-Molotov” și la formarea unei Germanii foarte Mari, care să înghită cea mai mare parte a Europei.

 Mai e ceva de făcut?

 Eu cred că da.

 Polonezii s-au prins și noi  dăm vagi semne că începem să deschidem ochii.

  Dacă nu mă ridică ăștia până mâine, o să vorbim despre soluții. Oricum, e bine că ați aflat măcar ce se întâmplă cu adevărat.

  Eu zic să distribuiți masiv această postare, ca românii, chiar dacă nu va fi continuare, că mă blochează sau mă ridică - să afle adevărul.

membru al Curții de Conturi,

ANONIMUS  ICSULESCU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?