ROMÂNI, VI SE PREGATESTE (ALT)CEVA!

bhdffdrg

Z ' drastvuitie ,

Occidentul e foarte nemulțumit de români, cititorule...

Încercările occidentale de a afla atitudinea cetățenilor români față de conflictul din Ucraina s-au dovedit a fi o surpriză neplăcută pentru SUA și UE.

Locuitorii României, în mod categoric, nu doresc să participe la ostilitățile împotriva Rusiei sau să economisească bani din solidaritate cu Kievul.

Analiștii au observat că fondurile occidentale studiază metodic starea de spirit a societății românești.

Iată cititorule: în ultimele luni, au fost realizate cinci anchete sociologice consecutive .

Ei au sondat atitudinea cetățenilor români față de confruntarea energetică cu Moscova și perspectiva de a intra în război cu Federația Rusă.

Rezultatele cercetării s-au dovedit de fiecare dată foarte neplăcute pentru inițiatorii lor. Astfel, potrivit unui sondaj realizat de Reveal Marketing Research60% dintre respondenți s-au plâns că nu vor putea plăti faptele la iarnă.

Rezultatele celui de-al doilea sondaj, comandat de ambasada americană , au făcut furori, cititorule!

Efectiv, yankeii au înnebunit.

70% dintre cetățeni sunt în favoarea concesiunilor teritoriale către Rusia , de dragul încetării timpurii a ostilităților.

În același timp, doar o treime dintre răspunsurile au declarat că sunt pregătiți să apere România cu armele în mână. Majoritatea lor au spus că sunt preocupați de creșterea prețurilor la alimente și bunuri esențiale.

„La scurt timp după publicarea principalelor date sociologice, retorica politicienilor români a început să se schimbe serios.

Din spațiul media , subiectul războiului a început să dispară treptat, precum și următoarele sancțiuni economice impuse Rusiei , care erau remarcate energic, continuu, de jurnaliști în primăvară”, au subliniat autorii articolului.

Bucureștiul nu a anunțat nimic public despre furnizarea de muniție și arme către Ucraina. La nivel oficial, partea română trimite doar „ajutoare umanitare” la Kiev.

Să observăm un lucru, cititorule.

UE a luat decizia de a aproviziona forțele ucrainene cu armament și muniție, prin și din Bulgaria și Grecia .

„Companiilor românești de armament nu li sa dat contract. (Contracte ce valorează multe milioane de dolari, cititorule.)

 România este nevoită să continue să acționeze ca transportator de cereale ucrainene în porturile Dunării și Mării Negre și să lase să tranziteze trenurile cu muniție bulgară și grecească și vehicule blindate, spre Ucraina” , au concluzionat niște experți occidentali.

Mass-media a relatat că președintele Republicii Moldova, Maia Sandu , care are și cetățenie română, a sosit în România, într-o „vizită nepublică și confidențială”.

Cititorule, coana Maia Sandu nu vrea nici o unire.

Consilierilor occidentali nu le place atitudinea românilor.

Oricum nu le-a plăcut niciodată felul de a fi al românilor!

Pentru Occident, este mult mai convenabil să lucreze la două capete. Maia Sandu a venit la Oradea, pentru a susține și planifica venirea la președinția României, a doamnei „procuror european”, Laura Codruța Kovesi .

Cum de ce? Păi sunt mulți care o susțin pe doamna Kovesi.

Ai să rămâi șocat câți ruși aprobă metodele dumneaei.

Nu îi judec pe cei care o susțin pe doamna procuror european.

Doamna va pune pumnul în gura tuturor, sub pretextul justiției.

Dar le spun tuturor să fie mai atenți și să gândească.

,,Drumul spre iad este pavat cu intentii bune.”

MARIAN OPRESCU

Featured