ROMANI, DORMITI LINISTITI, CA VA “APARA” AMERICANII!!!

JFJU

Un Comunicat transmis ieri de Ministerul Apararii Nationale, ne aducea la cunostinta ca militarii Partenerului nostru Strategic American au gresit coordonatele spatiului in care trebuia sa faca o aplicatie, si au intrat cu blindatele si cu alte mijloace de lupta, pe terenurile agricole ale unui întreprinzator privat, provocand distrugeri semnificative culturilor de pe aceste terenuri.

Cine este de vina pentru aceasta eroare colosala, pentru acest incident hilar? Cu siguranta, Putin!

Unii sustin ca rusii sunt de vina, pentru ca, de fapt, americanii nu au gresit coordonatele (cum puteau sa o faca, în Era Revolutiei Digitale si a Tehnologiilor de Varf la dotarea ultramoderna pe care o au?), ei au primit informatii ca vin peste noi, în valuri uriase, blindatele rusesti si atunci, de frica, s-au ascuns în papusoi pana trece urgia.

Mai mult, de când sunt la noi, americanii au studiat si istoria noastra si au vazut ca, nu de putine ori, voievozii romani au parjolit totul in calea agresorilor si au otravit fantanile, ca sa-i lipseasca pe acestia de bucate si de apa potabila, iar astfel sa le slabeasca capacitatea de lupta. Au zis ca, daca aceste procedee au dat rezultate atunci, de ce sa nu dea si acum? Asa ca s-au gandit ca ar fi bine sa distruga culturile agricole de pe terenurile aflate in calea lor, sa-i vaduveascaîpe rusii cotropitori de merinde, iar in fântâni, in loc de otrava, sa puna vedre cu vodka, sa se imbete rusii si dupa aceea sa ii prinda in ambuscada. Total credibil!

Dar mai sunt altii care sustin că de fapt, speriati de perspectiva confruntarii cu masina de razboi ruseasca, militarii americani au vrut sa fuga spre Vest, dar le-a jucat feste tehnica "ultramoderna" achizitionata de noi de la ei in ultima perioada, cu cele 4 miliarde de dolari, iar acum regreta ca au apelat la a noastra, din comoditate neluând-o pe-a lor.

E si o a treia categorie, cea care sustine ca a fost o întelegere între nemti, francezi si americani, ca cei din urma sa saboteze culturile agricole din Romania, sa nu mai fim si anul acesta pe locul I in Europa la productia de cereale.

Desi sunt opinii diferite, concluzia este una singura: ROMANI DORMITI LINISTITI, CA VA “APARA” AMERICANII!!!

DUMITRU ILIESCU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?