REVOLTA MEDICILOR

hdhfdgg

“Tiriști și tractoriști de pretutindeni, postaci, troli și oameni care greu au terminat o școală, ne iau pe noi de rever.”

Acest articol se încheie cu următorul îndemn al „domnului doctor”:

„Nu îți place ce scriu, nu mă citi. Nu îți place cum scriu, pleacă. Nu e treaba mea că ai o minte care își pierde suflul după o minimă mișcare.”

..............................................................................

 Citesc azi dimineață pe „news-feed”-ul meu, un articol publicat de un renumit medic ieșean, profesor doctor universitar, un renumit om de știință pe „felia” sa, un creator de școală.

Doctorul în cauză publică pe pagina domniei sale un articol scris pe un blog personal de alt confrate mai tânăr, un exponent al noii generații de medici școliți pe afară, peste ocean, dar care cred acum că le explodează creierul de atâta știință cu care au venit înapoi ca să mute mințile românilor.

 Pe toți aceia care nu au urmat Medicina, îi cred idioți, inculți și proști și îi bagă într-o singură oală: „tiriști” și tractoriști care scriu agramat pe Facebook, scuipând anevoios litere tâmpe.

Ei, bine, stimatul Profesor care a publicat acest articol pe pagina Domniei sale este de vârstă apropiată cu mine, îl cunosc doar din auzite, de la televiziunea de debara locală unde este un fel de invitat permanent al directorului venit din comunismul ceaușist. Față de Domnul Profesor, am o părere neutră, pentru că nu am tangență cu domeniul domniei sale, însă publicarea acestui articol obraznic, se dorește a fi un fel de răcorire a breslei lor, un fel de „ba pe-a mă-ti”, băi târtanilor care nu vă vaccinați și ne dați nouă atâta bătaie de cap că suntem deja sătui să ne mai jucăm de-a salvatorii în costume în care transpiri...

Să precizez: viața mea – de peste zece ani încoace – depinde în mod explicit de profesionalismul și munca „microscopică” a aproximativ ZECE medici  specialiști în diferite domenii, iar faptul că azi mai respir conștient pe lumea asta li se datorează ȘI lor în mare măsură, că o jumătate cel puțin i-o datorez lui Dumnezeu.

Articolul publicat de domnul Profesor nu este al domniei sale, dar publicarea lui îl situează direct în tabăra acelor medici care îl aprobă și arată că masa de pacienți vaccinați sau nevaccinați, nu este altceva decât un morman de cartofi vrac pe taraba unui fermier care lucrează și pe tractor și apoi pe TIR să aducă marfa la Supermarket...

Eu vă îndemn să citiți singuri articolul. Nu este foarte lung, iar dacă îl veți citi, veți fi exact invers decât tipul de om descris și desconsiderat de tagma asta superioară de medici, care ne văd ca niște viermi idioți care colcăim pe lume și nu văd cât de mult se strofocă ei ca să ne sal(i)veze...

https://editiadedimineata.ro/revolta-medicilor-tiristi-si-tractoristi-de-pretutindeni-postaci-troli-si-oameni-care-greu-au-terminat-o-scoala-ne-iau-pe-noi-de-rever/

I-am răspuns inteligentului, chiar pe blogul său, pentru că vreau să-i demonstrez că sunt și „tiriști” și „tractoriști” capabili să gândească și să se exprime coerent pe Internet, fără să fi fost la îndoctrinare în Țara Globalismului, care se dorește etalon mondial.

Știu cum gândesc majoritatea medicilor. Este acum un spirit de castă, pe care noi, gloata, o numim gașcă. Ei se aprobă „în bloc” unii pe alții, își dau dreptate și se susțin, pentru că în viața vieții lor nu au avut atâta considerație, asemenea venituri legale, atâta vizibilitate ca în anii aceștia când au devenit principalele unelte ale unui sistem ucigaș.

Sunt convins că mulți – foarte mulți – din corpul medical, de la medic la infirmier, la ambulanțier, nu își dau seama că au devenit unelte, slugi ai unor călăi invizibili ascunși undeva, după un nor, de ochii telescoapelor. Ei au ajuns să lucreze acum într-un domeniu foarte bine plătit, ca să li se închidă gura, iar comparativ cum erau până în urmă cu cinci ani, azi ei se situează în fruntea societății pe o scară ierarhică invizibilă. Ei chiar au ajuns să creadă, să fie convinși, că sunt chiar eroii care trebuie să primească, care se pot plânge, care au voie să fie epuizați... Poate că au, dar așa au fost la începuturi și securiștii de ieri și de azi, iar să te faci că nu înțelegi că ai devenit o unealtă folosită și răsplătită să închizi ochii la decimarea popoarelor, este direct o ticăloșie! Ei mă urăsc pentru aceste cuvinte scrise, dar eu scriu aici exact așa cum gândește lumea, cum gândesc „tractoriștii și tiriștii”, CHIAR DACĂ UNII NU POT SĂ SCRIE ȘI SĂ EXPRIME ÎN CUVINTE CEEA CE SIMT ȘI GÂNDESC.

S-a ajuns acolo, ca mod cinic de gândire, încât le mor infectate sau nu, rude apropiate, oameni dragi, iar ei și atunci TAC complice, că – n-așa? – „el oricum e mort, dar eu încă trăiesc, eu mai am de trăit, iar dacă mă revolt, dacă spun adevărul, pierd tot și cine mai știe ce pot păți?” Jurământul lui Hipocrates a devenit jurământul unui (h)Ipocrit, suntem frate cu dracul, doar să trecem puntea!

Nu toți sunt și gândesc așa. Nu toți, dar sunt cei mai mulți deja care acceptă JOCUL! Acceptă TĂCEREA! În general, sunt cei mai tineri, „useriștii” iubitori de Vlad Voiculescu și de Mihăilă. Au aceeași mentalitate. Ei sunt deștepții, ei sunt tobă de carte la 35-40 de ani, iar pe capul lor vin să le strice feng-shui-ul, vacanțele, amorurile, „tiriștii și tractoriștii” de care se împiedică la Untold, la mare, în cluburi, pe terase, la turci, la greci, iar toți ăștia, culmea! NU SE VCAXINEAZĂ! Proști, idioți, ne fac să muncim până la epuizare, ne mănâncă weekendurile, ne storc de puteri!

Dragiloooor! Drăgălașiloor! Stăpânii dau bani, dar ei consideră că trebuie să-i munciți, că trebuie să vă jucați perfect rolul, ei vă cer multe de banii ce vi-i dau! Să mimați, să vă revoltați, să luați atitudine împotriva colegilor cu conștiință care devoalează secretele, care nu acceptă să devină unelte! Așa se câștigă banul! Și voi – Har Domnului – câștigați superb, ați devenit în rând cu Noua Ciocoime!

PS: să fiți siguri, să fiți convinși, că eu vă stimez și vă prețuiesc la fel de mult ca și până acum! Evident, pe aceia dintre voi care între timp, nu v-ați vândut sufletul Diavolului!

MIHAIL  MOLDOVEANU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?