REVOLTA CURVELOR

hdfhdjhjj

Distribui pe niște grupuri unde sunt simplu membru (spre exemplu „IASI ONLINE”, „ Rezerviști militari”) un clip produs pe Tik-Tok de Diana Iovanovici Șoșoacă în care plină de umor și persuasiune le spune Jegurilor Împuțite din actuala CLOACĂ POLITICĂ   faptul că va începe să le dea jos chiloții murdari de maro uscat ca să-i cunoască lumea în adevărata lor splendoare, de fătălăi cu degetul mare de la mână permanent aflat în erecție și cadaoale sărite bine de „manopauză” - care sălășuiesc prin parlament pe funcții de futelnițe. . . ale fătălăilor...

Asta probabil că a stârnit o panică cumplită printre șpii care colcăie în terariul parlamentar, deoarece au declanșat imediat o avalanșă de reacții ale trolilor servi la comandă creată de Sistem. Nu mă voi lamenta niciodată că toată nația trebuie să gândească la fel, că trebuie să avem aceleași afinități politice, dar de aici și până la a sări la beregata celor - care sunt în aparență încă puțini care susțin toată în această revoluție a modificării - la trei decenii de la Lovitura de Stat din 89, mi se pare un lucru mizerabil și arată cât de jos am căzut ca popor.

Deci distribuie videoclipul pe mai multe grupuri unde sunt înscris sau pe care chiar le administrez. Fac asta de bună voie, necomandat de nimeni, neîmpins de nimeni, pentru că acesta este crezul meu fundamental de când m-am născut și până acum. Așa am fost educat, așa am văzut și am înțeles de la părinții și bunicii mei de mic copil, când nu mi-aș ascuns adevărul real comparativ cu cel predat la școală, așa că am rămas cu niște „defect” pe care cei din generația. . mea. și cei mai dinaintea noastră le considerau virtuți.

Am putut să constat cu ochii mei Halul de degradare morală la care a ajuns societatea românească acum când suntem cu to implicați cu vrerea sau fără vrerea noastră într-un război a cărei scop nu mai este departe și care va aduce – cum este și foc – Eliberarea Umanității!

Precizez faptul că eu doar am postat acest videoclip la Dianei Șoșoacă în care le spunea Jegurilor Împuțite din actuala Cloacă Politică care și-au unit forțele să distrugă Mișcarea de Eliberare a poporului român inițiată și condusă cu multă implicare plină de sacrificiu de Diana Șoșoacă că le. va devoala public toate viciile animalice pe care aceștia doresc să le ascundă cu orice preț de ochii lumii, nu de alta dar ei țin cu dinții să se prezinte alegătorilor drept niște mimoze neprihănite, niște sfinți care mai mult pe niște norișori albi printre îngerii din preajma Raiului. . . Ei bine, oare de ce se feresc aceste Jeguri Împuțite să se prezinte drept îngeri curați și neprihăniți? Le este oare rușine sau măcar au vreo jenă să se afle de către toată lumea și în special de propriile lor familii despre ticăloșia reală și promiscuitatea în care trăiesc? Ei se tem că în poporul din care au făcut teoretic parte mai funcționează încă perceptele de moralitate creștină în care am crescut și trăit până ce diavolii au învins creștinătatea la acea Lovitură de Stat prin care poporul român a fost manevrat să se lepede de Dumnezeu și să se întâmple. se întâmple să-l îmbrățișeze pe Diavol. Numai așa se explică această decădere morală inimaginabilă la care am ajuns astăzi și pe care nu cred că am să trăiesc vreodată!

Nu cred că oameni trecuți de tinerețe care au fost formați în școlile vechi în care se învață carte cu adevărat, în care se formează oameni curați, cu deprinderi sănătoase, de toleranță și de politețe socială, de moralitate creștinească , pot degenera în asemenea măsură. treacă imediat la injurii și denigrări, la etichetarea unui om politic de o mare valoare pe care ei în incultura lor supuse manipulărilor grosolane de către Sistemul  nu le pot deosebi și sar ca un arc destins brusc să o jignească pe Diana Șoșoacă catalogând-o drept „ nebună” sau „mahalagiaică”. 

Niște râme, niște omizi păroase care ar trebui strivite cu scârbă imediat sub talpa societății adresează senatoarei Diana Iovanovici Șoșoacă epitete și invective pline de ură și de furie similare cu demența, pentru că sunt împinși probabil de capete de fire nevăzute aflate în biroul de securitate. globale , care țin cu dinții acum - la prăbușirea în neant - de Puterea pe care o mai are ca să nu piardă privilegiile.

Niște babe care se pozează la profil arătându-și țâțele de model Holstein - atârnând până la brâul fără talie - cu o tunsoare scurtă, masculină, cu părul alb sau grizonat care ar dori să afișeze înțelepciunea vârstei ca foste țesătoare fruntașe pe fabrică sau mânuitoare de mop zoios pe holurile spitalelor, țipă în scris agramat pe Facebook la comentarii pline de indignare: „mai nebună ca tine nu ieste mai mult ca la circ linistete odata si vorbeste frumos ca nu-ti reprezint rominia”

gdgdhjh

O cretină agramată cu amintiri de școala profesională absolvită cu două decenii înainte de Lovitura de Stat, care a transformat-o brusc într-o capitalistă convinsă, că așa trebuie să fie Democrația cu care CLOACA POLITICĂ  umblă în fiecare minut cu gura plină. Așa crede această țoapă devenită orășeancă ce posedă un creier mic (chiar minuscul) care înoată în creierul mare și care și el la rândul lui plutește într-un vid cosmic... Asta – și altele ca ea – idioate fără discernământ care au votat de trei decenii PSD -ul tovarășului Iliescu și al lui „Petrică-idolul femeilor”, cu mâncărimi vaginale netratabile cu Vagisan , apoi pe Adiță Năstase, Victoraș Pisicul, pe Chef Livache, pentru ca acum la menopauză să-și dorească altceva decât libidinul Marius Ciolacu. . despre care au aflat în sfârșit că nu a luat BAC-ul când a făcut Academia de Informații , l-au schimbat zic din mers cu AUR -ul de pe degetul lui George Simion , „tânărul” curajos și creat de Servicii ca să aspire pseudo „patrioții”. naționaliști” din cartierele patriei, din galeriile „ultras” ale huliganilor din mahalalele cluburilor de fotbal. Au ajuns la Propaganda securist-sionist-globalistă să fie convins conform televizorului că George Simion este omul drept, tânăr și corect, care va elibera „rominia” de comunism, în timp ce senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă este o mahalagioaică mult mai proastă decât ele – „doamnele” intelectuale ale orașului mari aflate la „penzie” – că ele doar înțeleg geopolitica și dedesupturile serviciilor de Intelligence. ..

În fine, aceste troli care acționează din convingere li se alătură alții, poate puțin mai tineri, poate plăti să creeze diverse, să incite lumea la ură și să dea apă la moară prostimii cu aere de intelectuali snobi, atotștiutori, a unora care poate au luat bacalaureatul în vremuri incerte când încă se poate obține cu un pachet de cafea și un cartuș de țigări americane sau cu un ruj și un parfum franțuzesc. Ei sar imediat în ajutor „înfierând” proletar pe aceia care o susțin pe Diana Șoșoacă:raportați-l doamnă pe acest individ care vă jignește. Dar ne așteptam la așa ceva de la acești șoșocari...”

hdgdjjk

Un taur castrat (ca să mă exprim plin de eleganță pentru intelectualitatea subțire și snoabă) sare cavalerește din Off și susține tot cavalerește cauza luptătoarelor cu gura rotunjită: „La asta e bună Mahalaua să trăiască! Jos pălăria când va face ceva important pt. țară, căci cine cu cine și-o pune chiar nu mă interesează. Șantajul și calomnia specialitatea casei!”

jhfjk

Păi băăăă, fute-v-aș lângă potecă pe toți acești viermi și omizi păroase! Cum poate fi numit șantaj mă, boi cu țâțe sau tăurași scopți care săriți voi pe o persoană la care nu ajungeți cu gura chiar dacă vă săltați pe vârfuri ca să-i sărutați curul? Bă excremente ordinare de idioți funcționali care ați lepădat morala creștină ce făcuse din societatea românească o societate sănătoasă, cu oameni sănătoși la trup și la minte?! Cum să numești ceva declara ca o acțiune viitoare în public, cu o largă audiență, din care nu amenință cu ascunderea adevărului știut în contra alternativă unor foloase primite ca să nu vorbești?

De ce vă opuneți voi tenii și limbrici ale intestinelor acestui Cloacei Politice să se afle adevărul despre caracterul real al tuturor acestor derbedei depravați care au intrat în politică ocupând locuri importante în ierarhia statului român? Oare chiar nu înțelegeți că acest comportament deșănțat de anomalii sexuale pidosnice sunt motive sigure de șantaj asupra lor și îi fac vulnerabili în fața acelora care dețin aceste secrete? Oare aceste animale cu chip de om ar mai trebui să existe în viitorul parlament, viitorul guvern, ar mai trebui să fie primari, consilieri locali, ar mai trebui să conducă instituția ale statului român, ar mai trebui să fie magistrați - judecători sau procurori - medici șefi de clinici, profesori în Învățământ? Oare voi I dioților și Împuțiților, nu vedeți de unde vine degradarea morală a nației române? Oare mintea voastră și încleiată ca o dulceață de nuci verzi nu vede și nu cunoaște că în Vest, în America și în Europa, unde se clamă democrații, oamenii politici se tem și se zbat să țină ascuns de ochii lumii orice adulter, orice anomalie. . sexuală, chiar dacă globaliștii propovăduiesc deschis și susțin Mișcarea LGBTQ tocmai pentru ca să legitimeze depravarea? De ce Trump a cheltuit milioane de dolari ca să-și ascundă aventurile sexuale din timpul când nu era Președinte al SUA? De ce a dorit el să ascundă lumii normale că a regulat o cadaoală cum de altfel sunt puzderie în România pentru că e mai ușor să faci bani cu curul desfăcând picioarele sau siliconându-ți buzele de sub nas ca să-mi miște labiile mari și să fie. mai potrivite ca să înghită copiii cruzi? De ce? Pentru că toți aceștia care au dus plăcerile carnale mai presus de orice percepție creștin ortodoxă știu sigur că este un păcat care nu este acceptat teoretic de societate, care încalcă grosolan învățămintele străbune primite de la părinți și profesori. De asta cei aflați în pericol că vor fi devoalați lumii de Diana Șoșoacă au pornit imediat o urgie mediatică anti Șoșoacă și au declanșat mașinăria de denigrare și de scuipare a Președintei partidului SOS România ! Niște secături din televiziunile mainstream precum această paparudă numită Căcălina Hulubel de la, Latrina3/CurveleNoastreNoi, o viperă cu corn transformată de globalism dintr-o mamă anonimă, ștearsă și anostă care era report,er de teren pe malul Dunării la Galați, într-o. „mare” realizatoare care scuipă venin spre toți aceia pe care îi indică Sistemul,  are tema principală împreună cu gângăvitul Murmur Curvică doar Diana Șoșoacă !. This japiță de femeie Căc ălina Hulubel nu pregetă nicio secundă să o denigreze peDiana Șoșoacă pentru ca apoi, ipocrită, să facă pemoralizdade serviciu și probabil că avea remușcări pentru fetițele ei de acasă, se consolează că măcar le va face zestre pentru toată viața din căcatul pe care ea îl mănâncă și pentru care este plătit regește. .

Cum paștele și dumnezeii voștri de ticăloși inculți să acuză oamenii care sunt alături de Diana Șolșoacă denumindu-i „șoșocari” sau „putinești” doar pentru că acest om a înțeles că este singura alternativă la a dainui ca neam și ca țară pe care o avem. acum. este să evităm cu orice preț să ne îmbățișăm Rusia lui Putin, pentru că altfel ajungem în punctul ca fiii și nepoții noștri, soții și tații noștri să devină transfugi în lume și vor păți exact ce pățișesc acum și ukrii care sunt vânați cu arcanul pentru a deveni carne de tun. al nazismului khazar?!

Băi loazelor, băi răcani idioți făcuți de NATO și CIA militară cu privilegii, îndoctrinați să sugeți belingherul americanilor și să huliți Rusia că așa este modelul, băi mari „membri activi” la Grupul „Rezerviști militari” c are denigrați, jigniți și discreditați la maieu la comandă. CIA și Mossad pe Diana Iovanovici Șoșoacă și partidul SOS România, bă analfabeți cu gradul de colonel pe maieu săltați direct de la GAZ-ul unde erați subofițeri care regulau noaptea vacile unității, bîă excremente umane care ați depus fals jurământul militar pentru a apăra chiar cu prețul vieții. voastre unitatea și independența României și a poporului român, oare cum trebuie să catalogăm atitudinea voastră când postați injurii și fotografii cu distinsa senatoare a poporului român lângă un jandarm la fel de idiot precum bocancii cu care este încălțat și pe fundal puneți un sonor cu o guițăre. de porc? Probabil că ați dorit să sugerați că senatoarea este o scroafă, dar guițatul ne face să înțelegem că ar fi al porcilor care lucrează în jandarmerie.

hdhjj

Cretinilor, idioților care nu înțelegeți că Diana Ivanovici Șoșoacă este acum - când avem nevoie de mult ca oricând - cel mai bun produs pe care ni-l are pe bunul Dumnezeu nouă, nația română ca să nu scoată din ghearele Diavolului reprezentat de Papa de la Roma. și să nu aduc înapoi acasă, în Grădina Maicii Domnului , de unde am fost împinși pentru pribegie?

De ce sunteți atât de cretini și săriți în apărarea răului, în apărarea unor ticăloși care vi se înfățișează cu chip de om și pozează în buni samariteni precum toți acești estropiați cu nume precum Marius Ciolacu, Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Klaus Johannis, Ludevic Orban , Traian Băsescu etc

Ieșeni, cum puteți fi atât de mizerabili și să nu apreciați virtutea care ar trebui să fie un etalon pentru societatea românească, o zonă tabu pentru orice Clasă politică, un domeniu sfânt, cu oameni de o moralitate impecabilă, cu frică și rușine de Dumnezeu. Acești oameni trebuie să ne devină nouă idoli, aceștia trebuie să devină modele pentru copiii noștri, pentru tineretul care ne va schimba de mâine!

V-ați învățat cu jegurile locale care ne-au condus timp de trei decenii precum Constantin Simirad care avea aventuri pasagere în funcție de potența lui cu diferite cățele pe care le făcea subordonate „fidele”, apoi de Gheorghe Nichita zis și Gigi Sulă tare ( acum moale), de Jeguri Împuțite precum Relu Fenechiu, Cristian Adomniței și toate slugile acestora, iar acum arată exemplu pe Mihai Chirica, un golan ordinar care a avut „doar” trei nești oficiale și copii cu toate, ca să nu mai punem la socoteală. sumedenia de curve care sunt amante de prin primărie și direcții subordonate și sunt mari consumatoare de copii cruzi direct din recipient...

Asta e societatea pe care o acordați, aceasta a ajuns societatea românească adusă de globalizare și de globalizare... Și voi reglementați extraconjugal în orice condiții, pentru a deveni ceva cât se poate de foc și normal, un lucru către care sunteți împinși. de toate programele Tv și de toate emisiunile în care abundă tema sexuală, însă măcar din ipocrizia care vă caracterizează și măcar din mimetism de maimuțe tatuate să imiteți societățile din Vest în care încă – tot de fațadă – sunt păstrate perceptele moralități creștine prin care Clasa Politică. . și a celor care formează elita societății în magistratură, în Învățământ, etc sunt persoane echilibrate și caste.

De asta vă temeți cu toții jigodiilor, că veți fi obligați să trăiți decent și în moralitate, că nu vă veți mai putea reglementa oriunde și oricând, că nu vă veți mai putea arăta în public mamelele siliconate, bucile siliconate, cracii dezgoliți cu inimioare tatuate. . deasupra clitorisului, că educația școlară a viitorilor adulți va încrimina acest comportament anormal?

Vă cer să meditați în acest ultim ceas pe care îl mai avem și până la toamnă, când va trebui să nu mobilizăm niciodată oamenii cu scaun la cap și cu capul pe umeri, să ieșim copleșitor la vot în procent de 80-90% nu mai poată fura saci cu voturi valabile exprimate în favoarea întoarcerii la normalitate a votanților partidului SOS România! Uitați-vă la alte popoare din preajma noastră cum se mobilizează unite ca să dea o dragoste unor forțe care nu le sunt în fire!

Acei cretini care nu vreți să credeți și să înțelegeți că partidul AUR și George Simion este o iluzie creată de Securitate ca să vă îndreptați privirea într-o altă parte și să nu vedeți realitatea care să arate adevărul spre care ar trebui să cu toții să fuzioneze, să fie. nu vedeți oamenii cu adevărat curați și curajoși care se sacrifică pentrru Țară și pentru o cauză dreaptă, vă ascund adevărata față a lui George Simion care a fost la Ambasada Israelului la București unde a promis că va accepta ca în școlile românești toți copiii să învețe Istoria. Holocaustul Evreiesc ! Nici măcar în Germania fostă nazistă unde fasciștii germani și ucraineni au decimat peste 6 milioane de evrei nu sunt obligați copiii să învețe așa ceva! Oare asta nu vă face să înțelegeți idioților care sunteți voi, că salvarea noastră nu este la PSD, PNL, AUR sau orice alt partid, decât cu Diana Iovanovici în frunte?

Nu puteți să vă înjurați în lipsă și când nu sunt posibil să se apere de cuvinte jignitoare și umilitoare pe care să le scrieți de cele mai multe ori agramate de pe conturi false de troli la adresa ei cât și de  Mișcarea pentru Libertate SOS România , de membrii cunoscători și determinați care putem noi să fim! Eu știu că fiu și domn și intelectual rasat, dar la fel de bine pot să mă transform în cel mai ordinar golan care vă poate înjura și jigni o oră jumate în trei limbi diferite și să nu mă repeți! Pentru mine bogăția vocabularului este un atu și o armă în același timp ca să vă dau fiecare câte o scară ca să culegeți căpșune.

MIHAIL MOLDOVEANU

Video

Featured

ALTA CIUPERCA OTRAVITA

Gabriel Mihaila Thu, 07/11/2024 - 08:24
DIFERENTA

Mă uit cu detașare și amuzament la zbaterea care se petrece acum în America – dar nu numai acolo – în Franța, Anglia, Germania, dar și în guvernământul sasului nazist Johannis, care se pregătește  inevitabil să iasă în decor...

Mihail Moldoveanu Tue, 07/09/2024 - 11:47
EDITORIALUL DE ASTAZI

Am să scriu astăzi despre o temă de o importanță majoră pentru viitorul nostru.

Gabi Mihaila Sun, 07/07/2024 - 08:04
PATRU IULIE

Ce nu stie nimeni despre 4 iulie

Inima mi se înfierbântă când văd America sărbătorind 4 iulie. Arată incredibila ignoranță a maselor. Cât de ușor se manipulează publicul.

Gigi Petrovan Sat, 07/06/2024 - 08:44
INCULTURA CEA DE TOATE ZILELE

Într-un mare oraș trebuie să fii apt să trăiești! Trebuie să ȘTII  cum să o faci, nu poți ateriza pur și simplu ca fluturele pe lampă și să zici că ești orășean. Trebuie în primul rând să ai pretenții, SĂ ȘTII  să ai pretenții!

Gabriel Mihaila Thu, 07/04/2024 - 10:15
CRUCIADA ROMÂNILOR

Știți bine că sunt un adept pe față al Dianei Șoșoacă și al Partidului suveranist SOS România

Gabriel Mihaila Tue, 07/02/2024 - 08:10
ROMÂNIA (NE)EDUCATA

Boonn...

Dumnezeu ne-a dat un șpiț în cur și ne-a dus acolo unde noi nu am fi în stare niciodată să ajungem...

Gabriel Mihaila Thu, 06/27/2024 - 08:48
SI PROSTIA SE PLATESTE !

După evenimentele din ultimele două zile cu atacurile teroriste asupra unor obiective de pe teritoriul Rusiei cred că doar aceia cu un retard foarte avansat mai pot crede că există vreo javră din actuala CLOACĂ POLITICĂ formată din <

Gabriel Mihaila Tue, 06/25/2024 - 13:44
NE-AU TRADAT IDIOTII UITILI!

CSAT trebuie arestat pentru înalta tradare!

Codul Penal definește infracțiunea de trădare după cum urmează:

„Articolul 394

Trădarea

Mihail Moldoveanu Sat, 06/22/2024 - 13:49
ULTIMELE GÂSTE ALE EUROPEI

Mutul de la Cotroceni . Poate că sună dur, însă nu reflectă pe deplin realitatea. E și mut, și incapabil.

Gabi Mihaila Sat, 06/22/2024 - 07:36