REÎNVIEREA

jfhggh

Vă mulțumesc tuturor din toată inima!

gdgdfhjh

După o criză de inimă care mi-a pus viața în pericol, sunt recunoscător pentru sprijinul atâtor de mulți dintre cititorii noștri și colegii noștri războinici din întreaga lume!

Dragi prieteni din întreaga lume,

Vreau să transmit un cuvânt de mulțumire profundă și sinceră tuturor oamenilor care ne-au susținut misiunea în ultimii ani și în special celor care au ajutat recent cu cheltuielile medicale după criza mea cardiacă de urgență de acum câteva zile.

Războiul pe care l-am purtat cu toții în ultimii ani este cu adevărat o bătălie a umanității în ansamblu - în special oamenii buni, oamenii cu inimă, cei cărora le pasă, cei cu dragoste și sentimente - împotriva unui număr foarte mic de monștri psihopați, nesimțiți, nepăsători, fără inimă, care și-au vândut sufletul întunericului, pentru a câștiga putere și bogăție temporară.

jdhfhjh

Aceasta nu este o bătălie între „marile forțe” SUA vs China, sau Rusia vs Europa. Acesta este un război cu totul diferit. Este o luptă a popoarelor împotriva tiranilor. Miliarde de oameni vs o mână de tirani. Omenirea împotriva unui grup de prădători.

Este o mișcare populară

De aceea suntem dependenți de sprijinul oamenilor. Operațiunile globaliste sunt susținute de o mână de criminali super bogați. Apărarea umanității este susținută de umanitate, tu și eu, de enorm de mulți oameni.

Suntem împreună, ne sprijinim unul pe altul și suntem o forță care se opune strategiilor lor satanice ale tiraniei mondiale.

Unii oameni întotdeauna critică, judecă și încearcă să distrugă ceea ce este bun, din cauza întunericului din propria lor inimă. Ei văd o mișcare frumoasă care face o muncă extraordinară și caută întotdeauna modalități de a ataca, defăima, dezbina și acuza în mod fals, din cauza propriilor sentimente rele. Ei își proiectează propriul rău asupra altora. Nu spune nimic despre celălalt, dar dezvăluie cine sunt.

Dar este încântător să vezi că atât de mulți oameni ne văd inimile, pasiunea, războiul, în general eforturile noastre.

Principala mea provocare este să mă odihnesc. Văd nevoia incredibilă a lumii noastre, văd ce se poate face și dau totul. Tot. Dar trebuie să mă odihnesc. Aceasta este cu adevărat principala provocare pentru mine: să mențin un echilibru sănătos de odihnă și alergare. Odihnește-te și aleargă. Odihnește-te și aleargă. Dar în schimb, deseori alerg și fug numai. Aleargă și fugi. Aleargă și fugi. Apoi mă prăbușesc... Spiritul meu este neobosit, dar corpul meu fizic nu.

Sprijinul tău mă ajută să mă odihnesc, după care corpul meu țipă.

Vă mulțumim că faceți parte din soluție, având o inimă de dragoste, grație, generozitate și înțelegere și nu te adaugi la problemă prin ură și activitate vicioasă.

Trebuie să fim împreună în această bătălie și să le arătăm acestor tirani psihopați că NOI SUNTEM UNUL SINGUR! Suntem o putere mai mare decât ei, pentru că suntem înrădăcinați și întemeiați într-o iubire care este mai mare decât orice altceva. Deoarece provine din Sursa cea mai înaltă, există Fântâna cea mai adâncă imaginabilă, Râul Etern al adevăratei compasiuni, care ne inspiră.

Expresia supremă a acestei compasiuni atotcuprinzătoare este Hristos, care a dat totul pentru noi, astfel încât să ne putem desprinde de asuprirea răului în această lume. Chiar și-a dat viața pentru noi. Nicio dovadă mai maiestuoasă a acestei iubiri incredibile nu a fost niciodată manifestată nicăieri în lume, de-a lungul istoriei.

Mă rog să găsim cu toții această iubire și să devenim noi înșine râuri ale acestui curent nesfârșit de milă profundă pentru umanitate, fluxurile năprasnice ale vindecării, valurile puternice de eliberare, care aduc viață oriunde ajung.

Forțele întunericului creează deșerturi oriunde ar merge, ucid toată viața, distrugând orice frumusețe, eradicând orice compasiune, transformând totul în pustiu fără viață, deși pretind că „îmbunătățesc starea lumii” și „salvează planeta”. „Soluțiile” lor sunt o devastare totală pentru fiecare aspect al existenței umane.

Dar râul iubirii aduce viață oriunde curge.

Să profităm de această resursă și să permitem inimii noastre să devină umedă, moale, tandră, simțitoare și rănită. Pentru că atunci când simțim, ne doare. Face parte din iubire. Când iubim, suferim. Când iubim, plângem. Când iubim, ne luptăm. Pentru că simțim durerea umanității.

Dar odată cu durerea, vine o bucurie de nespus care ne dă putere și rezistență pentru a continua lupta pentru o lume mai bună. Când iubim cu adevărat, vom suferi cu adevărat. Dar când iubim cu adevărat, vom fi plini de bucurie, care este mai mare decât durerea. Este o combinație minunată. Dragostea doare, dar dă și o bucurie mai mare decât orice altceva.

Dragostea este o forță divină care nu poate fi oprită. Pentru că iubirea este mai puternică decât ura. Viața învinge moartea. Adevărul învinge înșelăciunea.

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat StopWorldControl.com, de-a lungul războiului din ultimii ani. Împreună punem bazele unei creșteri mari și influențăm anii următori după ce mi-am revenit.

 Vă rugăm să continuați să răspândiți e-mailurile în jur, departe și larg, ca parte a unui tsunami de adevăr care inundă lumea, pentru a trezi pe toată lumea. Nu încetați niciodată să răspândiți adevărul!

DAVID SORENSEN

preluare, traducere și adaptare,

GIGI  PETROVAN

Featured

SPIRITUL PASARII PHOENIX

În seara asta am simțit nevoia să stau de vorbă eu cu mine însămi... Am trecut si trec prin multe dureri în viață pe care nici nu credeam si uneori nu cred că le pot depăși singură. Dar în ciuda acestui lucru, eu sunt încă aici, încercând să supraviețuiesc în fiecare zi.

ROMÂNIA – ELVETIA: 1-0. AMAGIREA CONTINUA!

În primul rând, ultimul act al Circului a debutat cu o farsă.

Mihail Moldoveanu Wed, 11/22/2023 - 07:37
INTERFATA MUNCII

În urmă cu 15 ani acest individ GDGDFBJJcare „se dă” Director Adj.

Gabriel Mihaila Tue, 11/21/2023 - 08:41
(g)AUR(a) DE LA C(i)OLAC

AUR ne promite bunăstarea din păcănele și Terheș-Americanu’

Gogu Orlando Thu, 11/16/2023 - 09:30