REGIONALIZAREA UCIDE! NUMAI PE ROMÂNI.

jkhdedg

În ultima vreme se rulează pe la toate tv-urile antinaționale care intoxică mintea românilor de rând, o ticăloșie care de mai multă vreme se tot insinuează, doar că acuma stăpânilor noștri de la Bruxelles le este teamă că popoarele se coalizează, țările fac unele alianțe pe sub masă și că nu mai au timp să destrame România.

În esență, regionalizarea nu este ceva rău, ceva care să dăuneze unor țări și popoare cu capul pe umeri și bine conduse, cum ar fi de exemplu Ungaria, Polonia, Slovacia, care se dovedesc a fi mult mai rebele și cu picioarele pe pământ. După Marea Britanie, care a înțeles prima despre dorința de anihilare totală a suveranității țărilor, pentru a satisface dorința de globalizare a unor jivine care flutură acum tot felul de „steaguri curcubeu” și propagă superioritatea sodomismului și a lezbianismului ca libertăți spirituale, nu va mai dura probabil multă vreme până ce va porni o răzmeriță a maselor prin toată Europa.

Ceea ce era bun și propovăduit până acum ca viitorul de aur al Uniunii Sovietelor Europene - cu neomarxismul fascistoid - va fi călcat cu tăvălugul în picioarele mulțimii furibunde care se va uni, dar nu în UE, ci într-o luptă distrugătoare și de pedepsire. Pericolul cel mare este ca acea răscoală să nu se transforme într-un pogrom european îndreptat împotriva veneticilor aduși impropriu de globaliști și de americani cu ajutorul lui frau Merkel, sub pretextul ajutorului umanitar dat unor populații puse pe fugă de războaie nimicitoare declanșate de Jandarmul Universal, pentru putere și influență.

Într-un areal continental care a fost vreme de milenii leagănul creștinismului, ce caracterizează popoarele europene, au fost introduși cu forța, pe gât, musulmani determinați și manipulați să fugă din Asia și Africa spre Eldorado-ul european.

Germania, Franța, Spania, Anglia, au fost la început încântate de idee și au pus serios umărul deschizând ușa lupului când capra mamă se numea FRAU.

S-a întâmplat - așa cum era de așteptat - un melanj de popoare și culturi, de obiceiuri și stil de viață, ceea ce s-a și dorit. S-a slăbit perfid fiecare popor amestecat, s-au creat situații artificiale de conflict, în care autoritățile statelor occidentale au discriminat pozitiv pe alogenii nou sosiți, în numele... umanității.

Ce a fost a fost, dar ce va fi, nu ar trebui să fie așa cum doresc stăpânii care țin frâiele UE. Atâta timp cât România este condusă de iude alogene, fără un dram de patriotism, de la Președinție până la cea mai de jos instituție din structura statului, armata este subjugată total și răspunde numai la ordinele NATO, practic suntem o țară doar cu numele, încă...

Da, ar fi bine dacă țara ar fi dezvoltată unitar, dacă ar exista o infrastructură uniform repartizată și dezvoltată, de autostrăzi și căi ferate, de resurse, de rețele de gaze naturale, electrice, de apă/canal, de surse de irigații, de Hub-uri agricole. Atunci, e normal ca regionalizarea să dea Cezarului ce îi aparține, să împartă veniturile în funcție de hărnicia și priceperea locuitorilor din Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia, Banat, Transilvania.

În situația actuală ESTE O CRIMĂ la adresa României să se procedeze la regionalizare! Dacă Transilvania a beneficiat și beneficiază în continuare de fonduri internaționale masive pentru dezvoltarea infrastructurii sub pretextul racordării României cu Europa occidentală, dacă se fac eforturi de legare a Dobrogei de Ardeal spre Portul Constanța, restul României este intenționat lăsat de izbeliște și practic este boicotat.

Nu este mai puțin adevărat că în Moldova cel puțin, au ajuns permanent la conducerea administrativă și politică doar oameni cu un scăzut simț al răspunderii, doar oameni slab pregătiți profesional, fără experiență, dar numiți și uniți cu mafia care și-a prins ventuzele pe orice mișcă și produce bani.

Se trâmbițează acum la televizor despre o Lege care este iminent a fi aprobată, prin care comunele de lângă marile orașe ce sunt centre administrativ-teritoriale, să se unească în Zone Metropolitane. Deja asta e la Cluj, la Iași și probabil la Timișoara, București, Constanța.

Pe mine nu mă interesează alte orașe și zone metropolitane, decât pentru că toate vor deveni modele și primii pași în declanșarea regionalizării.

Statul nu funcționează deloc bine! Instituțiile sale și oamenii sunt CORUPȚI! Nimic nu este cinstit, permanent stau cu gândul la furat și căpătuială. Justiția este practic anihilată, Poliția, SRI... Cum să lipești cu forța de Iași, comuna Miroslava, Holboca, Tomești, Aroneanu sau Ciurea? Cum să aduni toate ouăle într-un paner spart și ciuruit și să-l dai pe mâna unui țigan furăcios care manglește orice sclipește în soare? Cică primarii acestor comune care se vor lipi de marele oraș, vor primi titlul de viceprimar al Zonei Metropolitane! Și ce aduce asta? Bătaie generală cu pumni și picioare în ședințele ordinare de Consiliu. Purtatul șișului sau a pistolului cu bile în tocul de la curea a consilierilor, care se vor certa ca la ușa cortului pentru fiecare centimă? Nu va fi niciodată consens, pentru că există în primul rând PLURALISM POLITIC, iar ceea ce vrea bulibașa Chirica, nu vrea cu siguranță „viceprimarul” din Tomești, sau cel de la Miroslava.

De exemplu, Miroslava are astăzi venituri uriașe din taxe și impozite, pentru că pe teritoriul ei actual stau de multă vreme firme tari precum METRO, Delphi, ERA, Antibiotice. Chirica deja scuipă în palme și își freacă mâinile sale negre și murdare, să pună  gabja pe sacul cu bani și să îi bage în fanteziile sale erotice cu zgârie nori la Șorogari!

 „Vicele” de la Miroslava va țipa mereu la „vicele” de la Holboca că el aduce în hub cei mai mulți bani și că nu este de acord ca la Holboca să se extindă linia de tramvai de la Dancu... Va dori un monorai până la Breazu!

Pe lângă toate astea, hoțul inept care este Costeluș Alexe, va fi la județ un copil de mingi, că fondurile ce îi mai rămân pentru Pașcani, Hârlău și restul de comune, nu ajung nici pentru plata salariilor. Despre reabilitarea și ÎNTREȚINEREA întregii rețele de drumuri județene, nici nu mai avem ce vorbi, că nici mafia nu va fi mulțumită cu câți bani au mai rămas.

La fel se va întâmpla în fiecare județ, în toate zonele, cu excepția Transilvaniei.

Remarcați ceea ce scriu de douăzeci de ani: din guvernarea lui Băsescu-Boc, spre Ardeal au fost dirijate cu intenție și dedicație de la UE, cu lobby austro-ungar, fonduri masive pentru dezvoltarea infrastructurii! Clujul a furat startul față de orice oraș mare a României, devenind evident CAPITALA  iluzorie a unei eventuale regiuni ungaro-ardelene. Acolo sunt resursele României, acolo sunt vestigii arhitecturale din perioada feudală, acolo se dezvoltă turismul și economia!

Jigodiile din politică care sunt azi în parlament și în guvern, la Consiliile Județene, la municipii, sunt și proști și ticăloși. Acceptă această regionalizare forțată chiar dacă își dau seama că de exemplu Moldova va rămâne pe vecie cu un decalaj insurmontabil în fața celorlalte regiuni, dar asta se și dorește! Teoretic ne rămâne doar șansa trâmbițată cel mai mult pe la mesele vânătorești cu prinți luxemburghezi, să se unească cândva, cele două Moldove și din două sărăcii să fie lăsate sub influența rusă.

Întotdeauna se începe cu zvonuri. Zvonurile se rostogolesc, se amplifică, aparte un titlu în ziar, la Tv pe scroll și de aici devine realitate.

Vrem regionalizare, dar după anul 2050, când poate cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea alți oameni în conducere, vom avea o autostradă peste Carpați și mai multă bunătate și credință în Dumnezeu.

Astăzi, regionalizarea este doar o unealtă de accelerare a spulberării statului unitar român, iar cine face asta, trebuie considerat criminal!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?