RECONVERSIUNEA LUI ARDILES: DE LA HOT DE GAINI, LA CONSILIER POLITIC!

jfhjfghdg

V-am spus că sunt masochist. Ieri, de bună voie și nesilit de nimeni, am pierdut încă trei fârtaie de ceas din viață ca să ascul elucubrațiile de la „România9” înșiruite de domnul Ardei Umplut, alias Ion Cristoiu. Probabil că tipul i-a tras iarăși țeapă ucenicului său mult mai tânăr în elucubrații, Ionuș Cristache de la TVR 1, că nu a sosit la emisiune lunea și invitatul găzdoiului Ionuț, a fost hoțul Ardiles, din (Las) Fierbinți.

V-ați prins. Stimați telespectatori, astăzi vă fac surpriza de Moș Nicolae și vă aduc în emisiune pe cel mai mare actor, cântăreț, compozitor, activist urban și jigodie useristă, Mihaaaai Mărgineanuuuu! Și apare în cadu Ardiles, de la ProTv, din Las Fierbinți, hoțul satului prieten cu polițaiul și premarele vasile, mare capsator dă muieri nesătule.

Surpriza serii a fost că la prezentare, Cristache îl prezintă pe Ardiles ca pe un potențial om politic, analist, sau cam așa ceva... Ptiu! Piei satană! Dar omul răspunde:

„...Cum ar fi ca Mihai Mărgineanu, cântăreț, să comenteze o problemă politică? Nu comentez, pentru că nu mă pricep...”

În sfârșit, misterul este totuși spart imediat, de același ins fără chitară și fără pălăria de fetru în care au clocit cucii. Ionuț îl întreabă pe șuț dacă totuși cochetează cu politica.

         „Măi, dacă mie îmi ies niște gânduri pe care mi le-am pus în cap, eu mi-am propus să mă fac consilier politic pentru – bineînțeles, contra unei sume foarte mari de bani ...

Auzi, soro? „Pă mulți bani”, că de, omul e hoț cu mare experiență și avid de multe lovele, că are famelie numeroasă și nu s-ajunge, oricât ai avea, tinerele hiene sunt în creștere și le trebuie un viitor sigur cu banii babacilor.

 ... în momentul când o să ai siguranța că n-o să faci greșeli (acilea grăiește despre proștii din partidele politice, care ar da averea unei țări ca Românica, să poată ei împărți totul, inclusiv tezaurul BNR, hoțului de Ardiles), plătești o sumă mare unuia care te sfătuiește cum să faci (hai dă-mă dracu Ardiles, pă bune?), dar și dacă îmi iese gândul ăsta pe care îl am în cap, sper să-mi iasă repede, să fie neadevărat, dar dacă îmi iese, mă fac consilier politic pe bani mulți...”( te rugăm, să nu-ți iasă, să nu-ți iasă, apără-ne Doamne!)

La un moment dat, viitorul Ion Cristoiu - pe care azi îl cheamă Cristache - îl descoase chipurile și îi pasează la fileu o întrebare despre actuala criză politică din „patria mă-sa”...

„... da, eu am văzut o criză, a început o criză când a plecat USR de la guvernare (bă, ești prost, te-ar întreba Celentano imediat, iar Firicel l-ar completa: bă ești nebun?) (!!!!!!!!!!!!!!!), o criză politică la un moment dat în care, în momentul în care a plecat USR de la guverna (repetare incoerentă, de om cu mintea pe moațe, care dovedește și lipsă de concentrare pentru un „conțilier politicos”) Și atunci am stat,  m-am uitat, la început, mi s-au împăienjenit ochii de la ecranele astea că eu n-am unde să le citesc că eu le văd pe net (uau, ai și net, nu te uiți doar la DIGI24 și ProTv!) și mă ia amețeala însă am și o vârstă înaintată, mi-am dat seama că acolo e un comportament de, de, soț idiot care-și părăsește familia când are probleme. „Aică” tu ești un soț idiot tânăr și pleci când a născut nevastă-ta și plânge ăla micu, nu poți să dormi tu noaptea și te mai și înjură din când nevastă-ta, de, că nu poți să dormi. Zici tot timpul „eu plec!” „Dacă nu faci ca mine, eu plec. Bă eu plec, bă eu plec” și aia, tot timpul pleci, tot timpul pleci și aia „stai măi”, „nu eu plec”, „stai măi” și după aia nu numai că pleci, mai faci și niște alianțe, pentru că dacă PNL-ul a făcut alianță cu PSD-ul acuma, vezi că și USR-ul pe care eu i-am votat (paștele și idolii tăi atei, idiotule care ai stricat tu și ei România noastră!), eu sunt votant USR (hai siktir, ne pupi în șezut!), în unele locuri nu-mi pare rău, în unele locuri îmi pare rău, dar asta e...”

Populația României este acum scindată profund:

„...toată lumea e împărțită acum în Steaua și Dinamo, în vaccinați și nevaccinați.” ( dar cine naiba a făcut asta dacă nu voi, pupând pu(a)la lui Johannis, nașterea și Ateii voștri din cosmos!)

„....în momentul ăsta de criză (să găsesc un cuvânt de ăsta, mai de politică, așa) NAȘPA? (excelent termen, haraselu!)

I-auzi vere! Hop așa! Ține-o-așa!

Faptul că s-au îngropat niște securi de război este perfect. Cel mai mare războinic acuma nu este acela care îi dă pumni în gură adversarului, ci ăla care reușește să îngroape securea războiului! Numai proștii se bat...

Aici, mă văd nevoit să atrag atenția că hienele sunt astăzi - după ce au fost expulzate din cămară – deosebit de împăciuitoare! Ele vor să prostească iarăși pe proști cu inocența și bunăvoința lor „proverbială”, „să fie pace în lume”, după ce ați distrus practic omenirea din feng-șhui-ul ei, după ce au eșuat în a impune societatea globalistă, iar acum își dau seama că vine curând ziua când vor fi vânați și nimiciți ca naziștii care au scăpat de judecata Tribunalului de la Nurenberg... Javrele vor îngroparea securii războiului dezgropată chiar de ei și azi se tem că au deschis cutia Pandorei. Nu, hienelor, vom câștiga cu ajutorul lui Dumnezeu războiul, chiar dacă vom mai pierde unele bătălii și ne vor mai muri unii comandanți de hangerul vostru ucigaș, noi vă vom nimici! Altă cale nu mai există! V-am rugat, v-am implorat, să încetați să vă mai pișați din mers pe România și pe români, că vă stropiți nădragii și vă însemnăm. Ne-ați omorât părinți, bunici, ne-ați umilit destul! Vă vom lua gâtul, că e moarte pentru moarte, dinte pentru dinte! DREPTATE SE VA FACE PÂNĂ LA CAPĂT!

  ...Hai să ne oprim și să ne apucăm și de treabă. Că, avem de făcut o grămadă de treabă. Au venit niște bani încoace (așa bibicule, treci la subiect!).  E-adevărat că toată lumea „ice” că bă, au venit banii „tre” să-i împartă ăștia. Bă să-i împartă, bă, da apucați-vă de treabă. Terminați odată șantierele astea, haideți să mergem și noi, vreau să mă duc și eu până la Cluj pe o autostradă. Vreau să leg și eu Muntenia  de Ardeal (ok, pe moldoveni îi doare oricum în rotundurile din zona inghinală de asta, vorba ta), deci nu există nicio autostradă care leagă Transilvania de sudul țării, de Oltenia, pentru că, mă rog, unii zic că noi nu suntem ca oltenii, ba sânteți! Identici. Inclusiv „mitici”. Și oltenii sunt la fel ca moldovenii, identici cu ăia din Dobrogea. Suntem identtici, Dar noi așa ne batem cu pumnul în piept, că sântem „eu sunt die la Cluuj” ei sânt, ei au mai multe rotunduri din alea la partea inghinală, nu, n-ai!”

Ei, dragii români ai lui Johannis, acuma vi se arată de fapt care este tipologia jigodiilor care au distrus România ca fiind mercenarii lui Soros George pe planetă! Uite cum arată hypsterii, care au înlocuit hipioții din anii 70. Ăștia se pretind intelectualitatea de azi și mâine, tembelii fără cultură - când nu au acces la Google - mințile ascuțite, care fără să știe absolut nimic să facă, au distrus și înlăturat oameni care au calități, dar stau deoparte de frica acestor răpciugoși care trebuie să fie purtători ilegali de sulă pe sub fustele minijup și bărbile neomarxiste!

„...îmi place USR-ul, dar nu îmi plac unii oamenii din USR. „Aică” dacă îmi place domnul Cătălin Drulă, mie domnul Barna nu-mi place de loc. În momentul în care te sui pe bicicletă în direct la televizor și cazi de pe bicicletă, eu nu mai pot să am încredere în tine, „aică” nu pot să cred că tu poți să mă conduci pe un drum pe care aș vrea să merg și io pe care exact ca fostul tău coleg sau colegul tău (referire la Mircea Badea de la Antena 3 n.a.) de televiziune, care a zis că el este mare bătăuș și l-a provocat pe unul în ring și a stat 16 secunde.

 Emisiunea s-a terminat apoteotic, cu rugăminți și promisiuni că omul va mai fi invitat în momente când va fi penurie de găini de furat prin satele românești, iar simțul său de a câștiga foarte ușor sume imense de bani făcându-i pe proști, va da roade.

Aferim, Mărgineanu Mihai! Cântă, joacă și dansează. E mult mai profitabil pentru tine și pentru noi!

Dragilor, dacă aveți măcar o unghie de masochism, încercați să urmăriți faimoasa emisiune mai jos... Ține 45 de minute. Măcar puteți înțelege ce ne-ar mai aștepta, dacă din greșeala nostră de oameni, am mai lăsa prin votul nostru în viitorul parlament, asemenea lighioane dușmănoase și neiubitoare de Dumnezeu și de strămoșii din care ne tragem.

GABRIEL  MIHAILA   

Video

Featured