RAZBUNAREA PRIN VOT

sjjbgdrtv

Nu știu de ce, dar simt în urină chiar, că la următoarele alegeri din acest an (euro și przidențiale) poporul acesta va vota cu ură, cu patimă, cu o sete de răzbunare pe care nu a mai avut-o niciodată în ultimii treizeci de ani.

Acum se contează la europarlamentare pe un absenteism previzibil la vot, unde după prognoza hienelor securiste care fac și măsluiesc sondaje, se vor prezenta 30-33% dintre votanți.

Eu prognozez din societatea civilă că se va depăși binișor 40%! De această dată LUMEA  este în plină cunoștință de cauză, a înțeles în toți acești ani ce rol important au și europarlamentarii români la Bruxelles și cât de mult contează ca acolo să trimitem oameni cu dragoste pentru acest popor și pentru țara numită ÎNCĂ(!) România.

Au văzut cât rău ne-au făcut năpârcile, care și astăzi scuipă pe față interesul românesc acceptând cu bună știință și nonșalanță să voteze invers decât interesul nostru, motivându-și trădarea pe interesul politic al grupării de care aparțin.

Românii i-ar linșa, i-ar lapida, dar în același timp știu că acest lucru nu este posibil, așa că vor ieși la vot având în loc de bâte și bolovani BULETINUL DE VOT !

Acum le vor sparge mutrele tuturor viermilor ce se înfruptă lacom din stârvul țării al cărui leș e lăsat în mijlocul Europei la îndemâna corbilor ce se învârt în deasupra ei.

Românii au fost lăsați aproape singuri în țara lor, luându-li-se copiii, frații, părinții, prietenii, colegii, care au fost determinați să plece unde văd cu ochii ca să supraviețuiască, au fost otrăvite creierele generațiilor tinere, a expatriaților, au fost măcinați din interior!

Azi ,ROMÂNII AU ÎNȚELES ! Au înțeles cine se face vinovat de toate aceste nenorociri, i-au identificat pe trădători, au izolat acele iude ce au făcut posibil sacrificând țara și poporul român să ajungem aici și ACUM tot năduful din sufletele acestei mulțimi mute, amuțite de teroare și de frică, își adună energiile ca un val de tzunami, după un cutremur în adâncuri, urmând ca talazul să se ridice ca un zid năprasnic cu care să lovească și să dărâme țărmul stâncos plin cu bolovani.

Ura latentă față de securiștii aciuiți azi prin PNL, prin partidele hibrid făcute de securiștii statului subteran paralel e lăsată să se manifeste, să-și scuipe veninul pe fețele  noastre brăzdate de lacrimi de furie, sunt lăsați ticăloșii să creadă că vor reuși să-și înfigă ghearele lor hulpave în stârvul care zace inert, dar în care mai pâlpâie încă un licăr de viață și de speranță.

Ei speră că vor reuși să învingă poporul, să se cațăre iarăși pe umerii săi în fruntea țării pentru a avea Puterea, pentru  a dicta și teroriza, dar în beția lor euforică nu mai văd și nu mai aud murmurul din ce în ce mai puternic și mai amenințător al mulțimii isterizate.

Greșit sunt îmbătați de lideri că vor da lovitura finală, că vor prelua iarăși puterea devenind ceea ce au fost și chiar mai mult decât atât, li se promit funcții, averi, privilegii și asta alăturat mirosului de sânge le dă o ultimă zvâcnire, dar nu văd că în efortul lor impetuos au ajuns deasupra prăpastiei și urmează căderea în hău!

VOTUL este mijlocul prin care mulțimea anonimă va lovi în moalele capului Sistemul, va legitima doar oameni care nu ne urăsc Țara și neamul, indiferent de opțiunea politică pe care au avut-o vreodată!

Ticăloșii nu mai țin cont de sentimentul masei largi din popor, își pun în frunte cele mai josnice otrepe, râgâie cele mai puturoase lături în speranța că vor radicaliza și unifica toate forțele antiromânești și antidemocratice.

ROMÂNII VOR VOTA! Vor răspunde cu asta și îndemnurilor ipocrite ale javrelor care cred că numărul mare de votanți vor scoate și mai multe hiene ce le susțin.jnvfth

Sasul Johannis a făcut cea mai mare batjocură din istoria din toate timpurile la adresa românilor, a umilit și a batjocorit sub acceptul idiot al guvernanților cel mai crunt mândria firească a unor strănepoți ai străbunicilor ce au apărat cu sânge apartenența millenară la aceste locuri!

Nu mai avem arme, nu mai avem armată, nu mai avem economie, dar nu mai avem nici acea dârzenie ce ne-a fost anihilată!

Avem însă URĂ! O ură imensă împotriva acelora ce ne-au nenorocit, ne-au vândut și acum vor să ne subjuge.

Asta este mai mult și mai tare ca orice armată, este mai puternic decât orice stăpân care ridică biciul să ne lovească!

Veți muri în chinuri hienelor! Veți plăti pentru că ați vrut să răpuneți România! Veți vedea curând!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?