RAZBUNAREA

jdjfghgg

Hermitage, murder and Co.

În 1998, președintele rus Boris Elțin nu a vrut să candideze din nou. Toată lumea credea că premierul Viktor Cernomyrdin va fi succesorul său. Dar în același an, Elțin a surprins pe toată lumea, destituindu-l pe Cernomyrdin și întregul guvern rus. Câteva zile mai târziu, a anunțat că este un candidat pentru succesiunea sa și a câștigat alegerile.

Pentru evrei, a fost un șoc. S-au gândit să-l instaleze pe a lor evreu Boris Berezovski în fruntea țării pentru a accelera dezmembrarea acesteia și împărțirea resurselor sale între marii finanțatori evrei din New York. Grupul Hermitage, cu sediul la New York și condus de Bill Browder, solicită diverși investitori, asigurându-i că afacerea politică va fi soluționată la Moscova și că Rusia și resursele sale vor fi în curând în mâinile lor, în ciuda acestui eveniment neprevăzut.

Numerarul trebuia transportat în Rusia de către banca evreiască din New York, National Republic, deținută de evreul Edmond Safra. Între timp, evreii îl păcăliseră pe Elțin cu un împrumut destinat refacerii Kremlinului. Banii, 7 miliarde de dolari, au venit de la Fondul Monetar Internațional, o ramură evreiască a oligarhiei din New York. Este banca personală a evreului Edmond Safra, National Republic, care denunță autorităților americane transferul celor 7 miliarde către Rusia, cu scopul de a declanșa uciderea politică a lui Elțin. Ideea era să-l acuze pe Elțîn de delapidare, pentru a-l face să cedeze puterea sub greutatea scandalului urmărit. După plecarea lui Elțin, evreii intenționau să-l plaseze pe evreul Berezovski în fruntea președinției ruse.

 

La 9 august 1999, Boris Elțin - care știa că a fost păcălit - îl introduce pe Vladimir Putin, care ocupa deja o funcție de lider KGB, să-l protejeze pe el și familia sa, precum și interesele Rusiei în fața hold-up-ului pus la cale de cosmopoliții din New-York și Rusia.

Vladimir Putin - un necunoscut în politică până atunci - intră în guvern ca vice prim-ministru. Pe 16 august devine prim-ministru. Elțîn îl desemnează drept succesor înainte de a demisiona la 1 ianuarie 2000.

Evreul Bill Browder - șeful fondului de speculații Hermitage - se îmbarcase și el în finanțe, în 1991, sub protecția lui Robert Maxwell, tatăl lui Ghislaine Maxwell, tovarășul lui Jeffrey Epstein...

Robert Maxwell a speculat în multe domenii în Rusia, unde pe lângă altele a manipulat piețele financiare. Când grupul de finanțatori evrei din New York condus de Edmond Safra s-a simțit în pericol pentru activitățile lor în Rusia, Maxwell - fiind un martor foarte jenant - a fost ucis de serviciile israeliene pe iahtul său.

După moartea lui Maxwell, Bill Browder, fostul partener al lui Maxwell, s-a alăturat lui Edmond Safra.

Safra îi oferea lui Browder capital pentru grupul său financiar, Hermitage, pentru a se infiltra în Rusia în pregătirea unei revoluții de palat care să-l aducă la putere pe evreul Berezovski. Țara trebuia să fie jupuită.

Fiind la putere, Vladimir Putin întreprinde curățarea țării de toți agenții finanțelor evreiești din New York. Safra este asasinat de ruși tocmai în Monaco. Bunurile lui Bill Browder sunt confiscate de Rusia ca parte a operațiunilor sale de destabilizare a țării. Acesta este motivul pentru care, în 2022, evreul Bill Browder organizează Răzbunarea, cerând confiscarea tuturor bunurilor rusești din afara țării. Ceea ce Franța - o țară în întregime în mâinile evreilor - execută cu zel în porturile din Nice, Caen, St. Tropez și Monaco, care este doar o colonie luxoasă.

Nu are nimic de-a face cu pacea mondială, suveranitate și nici cu drepturile homosexualilor. Este vorba de voracitatea nelimitată a evreilor care doresc - prin acapararea Rusiei - să-și stabilească dominația absolută pe această planetă. Occidentul „democrat” este în mâinile evreilor. Întrebarea care se pune este aceea dacă Rusia și China vor cădea în mâinile evreilor. Răspunsul, pur și simplu, este nu. Sistemul își va folosi trucurile obișnuite pentru a împiedica goyimii să pună prea multe întrebări, sau să înțeleagă ceva din afacerea din Ucraina.

ROBERT NAGY

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags