RAZBOIUL CELOR DOUA ROZE(TE)

jhdhfgfhh

SRI/Coldea împreună cu SIE/Predoiu

pregătesc Revoluția prin USR și AUR

 

   Întotdeauna m-am întrebat de unde această aplecare maladivă a Societății românești în ansamblu pentru Securiști și Securitate.

 Politica din România ultimelor opt decenii, de multe ori  întreaga Societate, a fost  pur și simplu capturată de Securiști, fie ei vechi sau noi.

  Forța acestui Stat Securist este atât de mare, încât în România este pur și simplu un subiect tabu. Nu s-a făcut nici măcar  o analiză ceva mai amănunțită, dâră-mi-te să se scrie cel puțin o carte despre Statul Securistic Român. Chiar și în Rusia lui Putin s-au scris multe cărți despre KGB și FSB, despre influența lor, în România, nimic. Nu degeaba se spunea că Securitatea Românească a fost cea mai puternică din Europa.

  Condamnarea Elenei Udrea, umilirea publică a lui Traian Băsescu dar și condamnarea lui Liviu Dragnea și umilirea lui publică, sunt exemple și atenționări clare că cine mai scoate o vorbă despre Statul Securist va fi executat public.

  Din cei mai puternici politicieni ai României, doar pentru că au vorbit despre așa zisul Stat Paralel, au fost arestați, târâți prin justiție, umiliți, condamnați și expuși oprobriului public, doar pentru că au spus cum conduc securiștii România ori au permis să se spună lucrul acesta, în cazul lui Băsescu.

  Din anii ‘50 încoace, Securitatea, sub diferite forme, a condus România:

  A omorât  la propriu întreaga elită românească și a creat o clasă conducătoare formată din exponenți aproape cretinoizi, care nu puteau nici măcar să vorbească coerent, darămi-te să mai și gândească, în frunte cu Nicolae Ceaușescu, un cizmar și soția lui - o femeie cu câteva clase. Cu toate astea, Ceaușescu și Partidul Comunist Român s-au bătut cu Securitatea care nu-i mai asculta și făcea ce voia, peste capul partidului. Securitatea ajunsese atât de puternică, stat în stat, încât îl asculta și pe Ceaușescu și tot Comitetul Central, Secretarii județeni de partid, chiar dacă aveau sarcini exprese de a nu face asta. Mai mult, la un moment dat nu mai știai cine conduce, Securitatea sau Partidul.

  După ce nu le-a mai convenit de ei și la ordinul de afară al altor Structuri de Securitate, i-au executat la propriu, public. Nicolae și Elena Ceaușescu au fost trădați  și executați de Securitate, după ce aceasta a construit un întreg scenariu al unei Revoluții Populare, a peste șaizeci de mii de morți vehiculați, a uciderii a peste  1500 de tineri.

  Dovada clară că Securitatea și Securiștii l-au omorât pe Ceaușescu și pe toți revoluționarii  este faptul că nu vom afla niciodată adevărul despre Revoluție, că Dosarul Revoluției nu se va încheia niciodată. Încercarea de a da vina doar pe Ion Iliescu, care făcea jocul KGB și al rușilor, este penibilă. Știți foarte bine că nu s-ar fi putut face nici un pas dacă Securitatea nu ar fi fost implicată, dimpotrivă, Securitatea a regizat totul. De exemplu, mult mai târziu, Traian Băsescu și-a semnat condamnarea atunci când a întrebat-o public pe Laura Codruța Kovesi, omul Securității lui Coldea, de ce nu  a finalizat dosarul Revoluției, ceea ce ar fi însemnat demascarea Securiștilor care au omorât peste o mie cinci sute de oameni pentru a „gira” Revoluția.

   La Întrebarea „Cine a tras în noi?” există un răspuns clar: Securitatea.

  După Revoluție, ei au preluat Controlul asupra întregii Societăți: jdhfgfhhj

  Partide, Justiție, Politică, Presă, Afaceri, Societatea Civilă, le-au preluat și le conduc.

  Au creat și creiază partide și și-au numit obedienții în fruntea lor, au înființat trusturi de presă pe care le controlează direct, au înființat ONG-URI, conduc cele mai mari afaceri, domenii întregi, de la energie la medicamente și multe alte domenii, într-un cuvânt fac ce vor.

  Cei care li se opun sunt aspru pedepsiți, indiferent de funcția lor, sau cu cât funcția e mai mare cu atât pedeapsa e mai cruntă. Încercarea de a o aresta pe Carmen Iohannis, este o replică a faptului că și Klaus Iohanis se luase de USR, partidul lor de suflet, pe care l-au creat din nimic. Tot timpul Securitatea a creat partide, pentru a prelua și conduce curentul anti/sistem, progresist dar și naționalist.

 Ultimele două, USR și AUR sunt partidele anti/sistem care preiau cele două curente din Societate:

  USR curentul progresist, Globalist și Neomarxist, mascat de Lupta Anticorupție, iar AUR curentul Naționalist, al tradițiilor și identității naționale.

  Practic, prin înființarea celor două partide, Securitatea, pe de o parte conduce jocul în Societatea Românească, iar pe de altă parte atacă la baionetă PNL și PSD, partidele clasice, care, din momentul în care Iohannis a scos USR de la guvernare și s-au aliat PNL cu PSD, au devenit inamicii publici nr 1.

  Să vă explic, pe scurt:

Marile Afaceri din Energie sunt controlate de Securitate. După ce au forțat Liberalizarea în Energie, au mărit prețurile artificial până ce firmele lor au ajuns la profituri enorme și până ce Creează în Societate o stare enormă de nemulțumire, după care, prin oamenii și partidele lor, vor să scoate lumea în stradă.

  Ce poate fi mai frumos de atât?

  Forțezi liberalizarea din domeniul energiei, nu Pregătești populația, firmele tale din energie câștigă cel mai mult, în același timp, prin partidele tale scoți oamenii în stradă și forțezi o Revoluție?

 - Ce poate fi mai deștept? 

  - Câștigi enorm cu mâna PNL și a PSD după care vrei să le dai jos, cu mâna USR și AUR, partidele tale pe care să le pui la conducere?!

  Totodată, o arestezi și pe Carmen Iohannis, ca să-l neutralizezi pe Klaus, și dai și un os greu de ros populației dornică de răzbunare  așa cum l-ai dat și pe Băsescu.

  Iar pentru ca lucrurile să fie clare și frumoase, se împacă și cele două ramuri ale Securității, SRI și SIE, fiecare cu partidul la purtător:

  Coldea și SRI controlează și conduce USR, pe care l-au înființat, iar Aripa Predoiu din SIE controlează și conduce AUR, pe care l-au înființat.

  Lumea în stradă, Revoluție, „Jos Iohannis!”, banii din energie la Securiști, prețuri mărite artificial pentru a crea nemulțumire, cele două partide ale Securității, USR și AUR pregătite să scoată lumea în stradă și să preia puterea, ce ar putea fi mai frumos?

  Create la Roșia Montană dintr-o așa/zisă mișcare a Societății Civile a lui Soroș - care plătea 100 de lei pe zi pe manifestant - USR și AUR, Securiștii din SRI și SIE sunt pregătiți să preia puterea pe față în România, prin Revoluție, prin scoaterea în stradă a populației, pe care tot ei o sărăcesc. Pe de o parte sărăcesc populația cu firmele lor din energie, iar pe de altă parte tot ei vor să o scoată în stradă, prin partidele lor, iar Justiția este pregătită să aresteze pe oricine mișcă, cu soția lui Klaus Werner Iohannis în frunte.

  Vor reuși Iohannis, PNL și PSD să evite acest scenariu pus la cale de aripile securiste din SRI și SIE, cu partidele lor USR și AUR?

  O să vedem.

  Cum ar putea fi dejucat scenariul?

  Există câteva „chei”, una le-am dat-o azi, ca și dumneavoastră, dealtfel.

  Să aveți o toamnă frumoasă!

  - Cu sau fără „Rivoluție” pusă la cale de unii din SRI și SIE, prin USR și AUR?

  - O să vedem.

GELU VISAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?