RARES BOGDAN – UN GURU, DE LA O GURA

kfjfghghhh

Rareș dragă, eu nu vreau să merg cu raționamentul până la capăt, da’ mă uit și eu așa, pe pagina ta... și uite ce constat...

În mai 2019, la tema: „Declarații la finalul ședinței Biroului Executiv al Partidului Național Liberal” (o temă la care publicul matur freamătă de interes în mod obișnuit...) aveai 1600 de like-uri și inimioare... nicio „furie”, niciun „zâmbăreț” batjocoritor...nimic. Aveai și 1900 de comentarii plus 424 de distribuiri. Tot cam în aceeași perioadă, o emisiune cu tine la DIGI 24, oauuu! (am tradus în românește, știind că tu ești un mare patriot) a strâns 2400 de like-uri și inimioare dobândite prin muncă de partid cinstită... plus 1200 de comentarii (favorabile, cred, recunosc că nu le-am parcurs pe toate...) de la cetățeni, bașca 442 de distribuiri! Cam asta era situația și în 2018, când râdeai tu de Dragnea că ce prost e... mii și mii de like-uri se călcau pe bombeuri cu inimioarele, iar comentariile curgeau gârlă!

Și trecură niște anișori de-atunci, timp în care - în calitate de „ales al poporului”, ai muncit din greu  pentru patrie... mă întreb ce s-o fi întâmplat ... Ia fii atent aici:  la postarea –redistribuită - de pe 27 iulie 2022, în care scrie negru pe alb:

„Rata de absorbție a fondurilor europene de 64,5% plasează România la un nivel egal cu Germania și foarte aproape de Franța (65%), depășind state membre vechi, precum Belgia (59%), Italia, Spania ori Olanda (fiecare cu puțin peste 56%).”

... ai numai 14 like-uri dar, în schimb, ai obținut 47 de „zâmbăreți”, care se tăvălesc de râs; n-ai niciun comentariu (normal, din moment ce scrie în finalul postării „Rares Bogdan a limitat cine poate adăuga comentarii la această postare” și nimeni se pare că nu s-a calificat) dar ai o distribuire care cred că-i de la nevastă, sub acoperire (nu te lasă ea, săraca, la greu, că și tu ai dat poze de-alea romantice, cu voi doi în pijamale de atlas, cum vă pupați în bucătărie sau cum vă țineți de mână, tandru, peste ciorba aburindă de la restaurant și ai făcut-o vedetă, de ziceai că însăși revista VOGUE, care se ocupă de cupluri celebre, v-a „tras” în pictorial!). Și tot așa, în ultima vreme... câteva „like”-uri firave, jigărite, iar peste ele, un hohot de râs generic de la cei care nu mai pot să comenteze, pentru că le-ai restricționat accesul în incintă!

Zău  că nu-mi vine să cred... atâta ingratitudine. Au patria nu-ți este recunoscătoare? Au nu se bucură ea că ai desființat pensiile speciale în primele 30 de zile de nobilă guvernare liberală? Au n-au înțeles cetățenii că Vasilică Cîțu, preferatul tău, e-un geniu, numai că se exprimă mai greu pentru că lui de mic nu prea i-au plăcut vocalele din cuvinte și le lăsa pe marginea farfuriei, nemestecate? Au nu s-au priceput cetățenii să sesizeze măreția acuplării PNL-USR, deși ai explicat la tablă, cu desene schematice, folosind exemple din Kama Sutra, toate pozițiile în care au stat sau ar fi putut să mai stea, dacă nu se băga PESEDEUL pe fir, cei doi amanți, în ciuda diferenței impresionante de vârstă, singura ce ar fi putut să-i despartă?

Dar, n-ai ce face, dragă, asta e. Nu-i dreptate în lume, zic, iar marii bărbați - tu, Radu Tudor, Mini-Caramitru - sunt sortiți să sufere din pricina obtuzității vulgului, care nu-i merită. Căci... „ce știe țăranul/ ce-i șofranul” și „cum să aibă idee/ce-i basculanta de orhidee”?

Și-apoi... vezi tu, măi Rareș, măi,  cum este și cu MOUIÉ PSD... cam depinde la ce capăt al franțuzismului te afli!

LUMINITA  ARHIRE

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?