RARES BOGDAN SI MIHAI CHIRICA CURVELE POLITICII ROMANESTI

poza

Rareș Bogdan, cel care cu un an urmă spunea răspicat: ” ferecați ușor PNL pentru orice alte locale la PSD! Nu au ce căuta în PNL, ”se află astăzi în turneu electoral de reevaluare a pesediștilor trecuți la PNL.

După ce a fost la  Neamț  și a spus despre  prectul PSD  de Neamț care este acum candidat PNL la Consiliul Județean pe poziția a două că ” Merită o a doua șansă! ”, Rareș Bogdan și-a continuat turneul electoral la Iași.

Aici a organizat o conferință de presă, transformând-l pe  Mihai Chirica , dintr-o ” rușină de primar ”, cum spunea cu un an după, într-un ” exemplu pentru toți primarii din Moldova ” și de la ” să înceteze cu mafia imobiliară care a pus stăpânire pe un oraș întreg ”, la” un primar preț și foarte îngrijorat de soarta orașului . ”

”Așa arată o scamatorie de proporții epice. Discurs despre același om la distanță de un an, cu o singură diferență. Chirica și-a schimbat stăpânii politici ”, se arată în postarea lui Liviu Iolu:

Cum la reevaluat Rareș Bogdan pe Chirica sau cum a pupat acolo unde a scuipat (VIDEO): https://www.facebook.com/ioluliviu/videos/657185244903785/

 Simion Marian  - 13 septembrie 2020

 

LUDOVIC ORBAN UN PROXENET AL POLITICII LA NIVEL DE GUVERN (VIDEO)

"Mi-e greu să-l înțeleg încă pe o parte să-și facă simpizanți PNL care apără și caută justificări alambicate, prin scamatorii de logică, la recrutarea de pesediști de către liderii PNL. 
ORBAN
Furia cu care apără ceva de neapărat cum e traseismul pesedistilor ar putea să fie și-o îndrepte către conducerea PNL care, nesilită de nimeni, a luat, acum un an, decizia de la nu primii membri PSD în partid. Nu le-a întors nimeni mâna la spate, nu au votat și scris acea decizie sub amenințare. Ea zice așa: Biroul Politic Național solicită filialelor să nu primească în Partidul Național Liberal nici un membru PSD "- Decizia nr. 25 din 12 august 2019. Tot atunci Ludovic Orban a dat un interviu pentru  www.G4Media.ro.

Clipul de mai jos este ilustrativ pentru cele două fețe ale politicienilor vechi. Spunem ce vrea să audă public într-un moment și apoi uităm și recrutăm masiv dacă sunt interesate o cer.

Exact acest discurs dublu îndepărtează oamenii de urne și ajungem la o prezență mică la vot și nereprezentativitate a aleșilor. Acest tip de discurs dublu face oamenii să spună într-un final "toți sunteți la fel". Și așa se naște și neîncrederea în democrație și apariția populismului.

Nu, nu orice poate fi justificat. Și dacă susținătorii și membrii PNL vor să justifice ceva ar trebui mai întâi să-l întrebe pe Ludovic Orban "de ce-ai mințit?". Și apoi să apere, fals, recrutarea de pesediști pentru "un scop mai mare". "Se  arată în postarea lui Liviu Iolu (VIDEO):

https://www.facebook.com/ioluliviu/videos/342310293591856/?__so__=perma…

Video

Featured