RAMONA, IAR NU TE-AI SPĂLAT PE GÂT, RAMONA, DIN GURA TA PUTE URÂT...

bsjdkvfhnh

O viperă blondă precum Ramona Ioana Bruynseels – „umanista” scoasă la înaintare de Antena 3 – mă face să cred că Voiculescu a vândut masiv acțiuni din Trust evreilor americani.

Umanismul propovăduit de această preoteasă a consensului și prieteniei populare este asiduu promovat de ciracii lui Gâdea la orice oră din zi sau noapte, în toate zilele săptămânii, îndeosebi de sabat...

N-ar fi nimic, lumea s-a mai deșteptat și face abstracție de muierușca asta măritată cu un bancher finanțator în spatele căruia stau la rând alte corporații ce vor să se aburce pe Platforma Petrolieră înotând cu îndârjire lângă barca Opoziției.

Ce face muieretul șerpesc?

Păi se bucură că în sfârșit România are aproape un Guvern legitim ce promite să salveze țara de dominația Ciumei Roșii! Adicălea, muierea Ramonavino iar în parcul murg” abia așteaptă să îi ia locul plăvanului fascist la Palatul Cutreicoceni ca să guverneze liniștit împreună cu „guvernul ei” ce va fi preluat din mers de la Werner.

Auzi fa? Fă bine și scutește-ne de prostiile ce le tot debitezi, că nu suntem atât de mulți idioți rămași în România ca să punem botul unde alții au pus...ce-au avut și ei...

Jigodia ne bagă deștele în ochi prea des! De ar trece mai repede primul tur!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?