RAHATII FERMENTEAZA SI PUT!

jhdhgdhgfjj

Scabros! Execrabil! Împuțit! Vomă!

Toate aceste epitete li se pot lipi la perfecție de numele acestor jeguri umane care lucrează azi în canalizația televiziunilor „mainstream”, adică acele țevi de dejecție care trăiesc din căcat publicitar la diverse produse farmaceutice și alimentare, la „smacuri” muierești, la trâmbițarea unor ticăloșii plătite de guvernanți ca să manipuleze masele de oameni!

Jivinele s-au întrecut pe ele însele cu ocazia nunții lui George Simion, ca să denigreze cât mai mult evenimentul, să-l transforme în circ mediatic, să-i ridiculizeze pe miri, să-i asemene artificial și impropriu pe Simion și pe C.Z. Codreanu, făcând o comparație forțată ca și nașterea acestor jeguri, de aducerea pe lumea creștină prin smulgere cu cupa de greifer, din originea bărbierită cu lama de buldozer a mamele lor – cățele gestante sub gardul României!

Nu există o evidentă ciudă și o frică mai mare care transpare în toată această atitudine pe care au afișat-o deopotrivă toate canalele Tv din România - începând cu ProTv, Prima Tv, Realitatea Tv, România Tv, Digi 24, KanalD și alte câte or mai fi prin provincia României - ce a rămas doar cu numele mincinos de țară liberă și democrată, ciudă și groază care i-a determinat să devină guri de tunuri care împroașcă cu obuze umplute cu rahat din alimentația guvernanților globaliști!...

Le este o frică animalică de tăcerea asta latentă a mulțimii tăcute, a mulțimii care se preface că le face jocul, dar care așteaptă docilă să se întâmple ceva pe care, ea, mulțimea, să se urce pe creasta valului, tainic: ori să zdrobească Putin cu armata lui fascismul lui Zelinski în Ucraina - și de aici să pornească o vânătoare a ticăloșilor pe toată planeta - ori ca Biden să fie exterminat cât mai repede prin voia Domnului și înlocuit măcar provizoriu de pe scena americană, iar Donald Trump și „pălăriile albe” să zdrobească total actualele „pălării negre” ale globalismului! Sau ca America să facă marea greșeală de a forța China să riposteze și prin asta să fie declanșat un atac concertat al Coaliției împotriva NATO, ceea ce ar însemna practic declanșarea unui al treilea Război Mondial, dar care ar fi inevitabil probabil pentru Marea Schimbare! Orice lucru este posibil, dar nu se va întâmpla absolut nimic din ceea ce perorează ÎNCĂ azi pe la toate canalele Tv din lume, controlate ÎNCĂ  de globaliști și de Vatican!

Omenirea a fost târâtă de aproape două secole spre acest deznodământ, spre această confruntare hotărâtoare, iar acum trăim posibil niște ultime clipe de iluzii, de viață aparent normală, până la ECLIPSA  totală de lumină ce va fi începutul acestei lupte pe viață și pe moarte!

În România, JEGURILE  care sălășuiesc pe lângă budele din spatele curții României și se înfruptă încă în mod copios și nesățios din materia primă ce pute pestilențial, au arătat cu ocazia nunții lui George Simion - pe care evident! - că liderul AUR a exploatat-o politic în avantajul său și al colegilor săi de partid, în ciuda avertismentelor primite că va fi ostracizat și denigrat.

M-am jurat și mă știți, că ce am în Cosmin Gușă, am și-n căpușă! Nu sunt AUR-it, sunt doar un patriot adevărat ce îmi iubesc țara și neamul, voi vota alți patrioți ce nu sunt acum în AUR, dar consider că toți patrioții sunt copiii aceleiași mame: ROMÂNIA! Prin urmare, trebuie să sărim cu toții în apărarea lui Simion, indiferent ce afinități politice-patriotice avem!

Așa a pățit și s-a procedat cu Marie Le Pen în Franța viermelui lui Lucifer, Emanuel Macron, așa se procedează și acum în cazul premierului ungur Viktor Orban,, a lui Diana Șoșoacă, Liviu Dragnea, care nu sunt aliați cu George Simion și AUR, toți liderii suveraniști din Europa de azi sunt imediat catalogați drept „putiniști” și scuipați public de artileria globalistă cu obuze umplute cu rahat!  Ele trag cu sârg în ventilatoare imense, care fac doar ca putoarea să fie împrăștiată cât mai uniform, astfel încât să o poată respira cât mai multă populație instabilă cu capul, care imediat se aliniază și țipă să se închidă ferestrele, că le pute!

Viermii diavolești ai lui Lucifer care stă comod pe Tronul Papei la Vatican, au început să fie îngroziți tot mai mult de faptul că omenirea s-a deșteptat neașteptat de mult și Propaganda piere pe limba ei, anihilată tocmai cu ajutorul armelor ce au fost folosite tocmai de globaliști, ca să inoculeze în creierul noilor generații otrava perfidă a intoxicării și îndoctrinării.

Dintre toți ticăloșii care se perindă și scuipă salivă TBC-istă de după sticla televizoarelor, se detașează în mod clar și evident haldăul Sebastian Zachman de la Prima Tv cu măscăriciul Dragoș Pătraru și acea fufină cu vocea spartă de prezervativ găurit, care îl înlocuiește în emisiunea infectă despre „starea nației” , precum și prompteriștii făcuți din hârtie igienică folosită care intră în joc și dau pe g(a)ură dejecțiile cu nonșalanță, la toate televiziunile, îi cităm și evidențiem aici pe gRadu Tudor, Mihai Gâdea, Cătălina Hulubel de la Anteriana 3, ce împroșcă tot cu obuze umplute cu rahat, jegurile de la postul securității de rit vechi, Realitatea Tv, iar acum să trecem și la acea categorie de lepre care pe față chipurile susțin suveranismul și pe adepții lui, adică patrioții români adevărați sau vopsiți cu trafaletul, dar în spatele decorului nu fac altceva decât să ironizeze și să miștocărească fenomenul patriotic, trimițând la nunta lui Simion pe alcoolistul Victor Ciutacu, așa cum Realitatea Tv a trimis acolo pe unul din managerii ei, care chipurile a fost „observator”.

În timp ce din studiouri, România Tv transmitea secvnțe fabricate și redactate în laborator, cu imagini lipite cu scuipat, de la nuntă, cei care transmiteau erau provocați din studio să răspundă la întrebări puse tendențios astfel încât să fie denigrați mirii, „mișcarea” nuntașilor veniți din organizațiile AUR din țară, în costume populare, erau supoziții despre cât și cine a suportat cheltuielile de nuntă, ce mai, scuipat cu flegme TBC-iste ale unor reptile veninoase ce simt deja că se apropie clipa când le va fi zdrobită țeasta cu bâta!

Asta este România, acesta e comportamentul de ultime clipe ale șobolanilor neomarxiști, exact așa cum l-am prevăzut și l-am scris cu mult timp în urmă, avertizându-i că va veni ziua când toată această mulțime va bascula din prostia și letargia în care a stat, într-o răzmeriță adevărată care v-a prăpădi totul în calea ei, inclusiv oameni și vile, mașini, conturi în bănci străine și tot ce vă trece prin minte, pentru că ei vor fi ajutați de GESARA – legea mondială a Marii Schimbări, vor fi ajutați de victoriile ce vor avea loc, de Coaliția anti NATO, CARE ÎN ACESTE MOMENTE SE CONSOLIDEAZĂ ȘI SE PUNE LA PUNCT PENTRU ZIUA „Z”! Vă spune ceva „Z”? Oamenilor de rând, le spune!

Priviți atent acum la acele televiziuni și vedeți și singuri cei mai execrabili și mai fermentați rahați, care pur și simplu încearcă disperați să șadă cu bucile pe două closete, încercând fără succes să-și prevadă o scăpare - indiferent care va fi rezultatul Marii Resetări! Cu globalismul, bat ușor în retragere, fără a-l arunca din brațe, că nu sunt siguri de ce pot păți de la cei care au pompat în ei hârtii de culoare verde! De cealaltă parte, când sunt întrebați abrupt despre cum văd ei nunta lui George Simion, cât de ticălos este el și periculos a devenit - pe fondul războiului lumii cu Putin și armata Federației Ruse - jegurile precum bucătarul-poet-revoluționar-fante libidinos de Slobozia, Mircea Dinescu, de fapt un jalnic fost comunist care a supt din plin din seva perioadei ceaușiste, în ciuda disidenței de operetă cu securitatea la poartă, un fost nomenclaturist profitor, căsătorit cu o rusoaică „pur sânge”; dânsul mai joacă la bătrânețe rolul bărbatului fatal, libidinos, care a profitat și pe vremea lui Iliescu, a lui Băsescu, dar și a lui Emil Constantinescu, iar acum nu se sfiește să-i înjure.

Papagalul ăsta matusalemic care prăjește carne și taie buruieni la conacul lui turistic, preferă să calce pe muchia cuțitului și să se strecoare prin istorie ca și până acum, crezându-se un mare inteligent...

Îți vine greață când îi vezi și îi auzi, dar ceea ce este sigur, cu toții trăiesc cu mare groază că vor deveni curând vânatul unor vânători, care până mai ieri pescuiau numai,  de nevoie, în ape tulburi...

GABRIEL MIHAILA

 

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags