RADOI ESTE PENTRU NOI, #REZISTENT ÎN EUROI!

hdggtgf

Eram sigur că jivinele alea #rezistente plantate încă din vremea Javrei Ceacâre la FRF îl vor pune în continuare tot pe acest papițoi fără studii aprofundate, acest „fin al lui Nașu”, numit de mâna Mafiei, care este Mirel Rădoi.

Nu contează că omul - înafară de 17 costume Armani și Gucci, de două duzini de pantofi italienești și 437 de cravate, plus o colecție de mașini bengoase, nu mai are nimic serios și profund de arătat...

Nu contează că papagalul pozează în „om serios”, iar la 40 de ani tace fotbalistic ca un doct de tale mondială, căruia „prietenii” de paraîndărăt, i-au dat pe mână o generație de tineri de certă valoare, cu talent și determinare ce anunță să putem din nou să fin Cineva în lumea fotbalului!

Mirel Rădoi„Mister”, cum are el pretenția să-l strige colegii săi de generație – chiar crede deja că lumea îl percepe ca pe un Murihno sau Klopp, cu toate că nu a mai făcut performanțe știute la nici o echipă de pitici de la el, de la Corabia.

La un moment dat, am avut naivitatea să-l cred că are totuși un dram de bun simț când și-a anunțat în vreo două rânduri DEMISIA și retragerea în vreo pădurice tânără de sălcii pe malul Dunării, unde să antreneze copii vreo 78 de ani, până „își face mâna”...

Aiurea! El poate că o fi vrut, la îndemnul nevestei și a pruncului, care reclamau că sunt făcuți de rușine la „grădi” și la Coafor, unde „stilistele” din Cotroceni nu mai vor să-i facă programare ”Doamnei”și trebuie să plece tocmai la Milano sau la Lion... A fost mai puternică dorința de parvenire și cea de înavuțire forțată cerută de leprele băsist-iohaniste Burleanu și Stoichiță.

Plecarea lui Rădoi și a lui Mutu, ar strica grav mișmașurile javrelor care au ocupat Federația! Cică ăștia sunt tineri și au avut talent cu carul când dădeau cu ristul în beșică, iar acum știința asta s-a transmis imediat și la creierul mic...

Hagi, Lucescu, Șumudică, Olăroiu, Regecampf, Chivu, nu sunt buni, că ăștia nici nu acceptă să se compromită alăturându-și numele de Națională în perioada când MAFIA  a revenit la putere sub conducerea lui Burleanu.

Ia fiți puțin atenți și vă rog să îmi spuneți ce rezultate notorii - înafara calificării trecute la Europenele de tineret și locul 4 acolo - s-au obținut? Și aia doar datorită talentului adevărat al unor puștani cu caș la gură care au spart plafonul mediocrității prin grija și munca de furnică a lui Gică Hagi și Academiei sale, ce a fost un exemplu pentru mulți! Fotbalul românesc se alimentează la Liga Întâi din Academia lui Gică, ce a devenit o Fabrică de fotbaliști tineri și talentați!

Generația lor riscă să fie iarăși nenorocită de niște golănași infatuați, ca și pe vremea când Burleanu a pus ca să fim boicotați și sabotați de acel Christoph Daum, omul care a făcut jocul oricui, numai României, nu!

Cu chiu cu vai am scăpat de el, dar jivinele au numit la conducere un nimeni fără școală de grad internațional de antrenor, cu toate că România are suficienți oameni serioși și talentați căutați de străini!

„Interesul poartă fesul!”

Pur și simplu, continuarea Naționalei cu Rădoi „că este tânăr, cu ambiție și talentat, iar viitorul va confirma”, nu poate fi decât un scuipat pe fața milioanelor de suporteri, o sfidare, exact la fel cum se petrece acum cu tripleta Johannis-Orban-Câțu și reptilele neomarxiste luate la guvernare cu 9% - gen Barna, Voiculescu, sau jigodia de la Justiție.

Băieții ăștia care urinează practic pe milioanele de suporteri menținând oameni care pot garanta doar că vor mai trece încă mulți ani fără să ne putem califica măcar, când ceva se joacă aici, la noi în țară – deși avem iarăși o generație talentată și capabilă - #rezistă, iar asta se face pe bani mulți, sifonați și dați paraîndărăt Cui trebuie, Când trebuie, fără nicio frică sau rușine!

Răsturnarea guvernului acestui Nazist notoriu, trebuie să se facă împreună cu incendierea lupanarului numit Federația Română de Fotbal și refacerea ei din temelie, cu oameni profesioniști, oameni care iubesc Țara mai mult decât propriile lor buzunare și prietenii de hoție.

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?