RADOI CU ROMANIA !

dhfhghgg

Adecătelea, cu alte cuvinte, „ne-am ras!”

Păi nu era nici un secret că oameni ca acest oltean de pe malul stâng al Dunării, are burta plină și capul gol! Nu știu câți înțelegeți, dar Rădoi este un produs al PR-ului de televiziuni, în special al lui ProTv și DIGI 24. De ce ?

Este foarte simplu pentru aceia care știu să judece și să citească... La fel a fost și Contra, care mai apoi s-a dovedit a fi contra promovării noastre la Campionatul European.

Dar cine sunt de fapt Contra și Rădoi? Doi foști fotbaliști considerați a fi fost „buni” pe vremea cât jucau, dar departe, departe, de performanțele „generației de aur” din perioada comunistă, când oameni ca al de Hagi, Gucă Popescu, Boloni, Rednic, Șumudică, Lucescu&soon, făceau fotbal de performanță pentru plăcere în primul rând, pentru că biștarii câștigați din asta erau cam cât banii de buzunar al unor golănași de azi, iar antrenorii făcuți cu mâna după „revoluție” – gen Mutu și Rădoi, sunt doar oportunități pe care ni se bagă pe gât de economistul habarnist Burleanu – băsist feroce – rămas prin tertipuri mafiote la conducere după modelul Mircea Sandu...

Apropo, Sandu va fi un deschizător de drumuri al celor din capu la fotbalul românesc spre pârnaia binemeritată... Până și Burleanu îl va ajunge din urmă, așa cum se prefigurează, face valuri de tzunami pe fața văzută a televiziunilor, dându-și sfertodoct cu părerea, emițând dume, lăudând sau apărând inutil pe golanii pe care mâna lui de onanist portocaliu îi numește mereu, fără a avea vreo opoziție reală.

Cine este „Mister”Rădoi și ce vroiește el? Păi, a fost mai întâi finul incultului din Pipera, Gigi Becali, a fost jucătorul de la FCSB pe care Nașu l-a făcut „căpitan”, om de teroare în vestiar, „biciul lui Dumnezeu”. Când gheața s-a rupt, Nașul l-a lăsat să se salveze și să plece la arăbeți  „să facă lovele”. Acolo a crezut Rădoi că va putea fi și antrenor de mare succes, dacă nu a ajuns un mare fotbalist de care să grăiască Evropa, măcar ca de puștiul lui Hagi.

Cosmin Contra a avut și el cam același nivel, doar că s-a dat în stambă la Dinamo, rivala tradițională a FCSB, pe care televiziunile dornice de rating, le întărâtă continuu.

Eu iarăși AM ȘTIUT, iarăși am intuit... Că ambii golănași înfășurați în multe straturi de poleială de PR al presei manipulatoare, vor să-i hiperbolizeze, ca să facă rating aducător de mulți bani din publicitate. Mai țineți minte când Rădoi a fost adus de Nașu Gigi înapoi la Steaua Căzătoare pe post de antrenor, deși abia se înscrisese la cursurile PRO? Cât tam-tam, câtă falsă publicitate, de parcă ar fi fost mai tare decât Murihno, iar căcănarii de la ProTv și Digi Sport vorbeau la comandă de „super Steaua” și de Rădoi ca și cum aveau vo câteva cupe a Campionilor Europeni și era iminent să mai câștige vo șapte...

Asta se numește MANIPULARE! Adică publicitatea falsă, subliminală, ca să vină oamenii pe stadioane la meciuri, să belească masculii de cultură medie ochii la transmisiile Tv, ca să existe rating, să vină lovelele...

Ăștia au făcut din Contra și Rădoi niște nume de zei, că echipa națională este azi „echipa lu Rădoi”, că el, Rădoi îi spulberă pe Islanda, pe Norvegia, pe Austria... Era de așteptat că va face rahatul praf, că va eșua lamentabil ca și întreg fotbalul românesc compus din câțiva tineri cu adevărat talentați, scoși în majoritate de Academia lui Gicîă Gagi, a lui Dinamo, a FC Craiova, sau CFR Cluj.

Becali e samsar, el cumpără ieftin copii, iar cum ridică puțin capul, intră televiziunile cu gogorițe și îi umflă cu prafuri de copt ca să îi vândă cu profit de minimum o juma de milion de parai.  Ăsta nu se cheamă patron, om cu dragoste de România și de viitorul fotbalului românesc, așa cum se bate el cu evlavie cu BCA-ul vopsit în cărămidă în pieptu-i de aramă!

În spatele acestor golănii la care se învârt foarte mulți bani, stau televiziunile de sport, dart și PROTv, care a luat de câțiva ani caimacul transmisiunilor.

Ce este greu de înțeles din asta că Mafia acționează și în fotbal la fel ca în politică, în construcții, în jocurile de noroc, iar Burleanu și staff-ul său, nu sunt decât niște interlopi care decartează puternic și către guvernanți,  (primul ministru, ministrul de finanțe, către cel al sportului, etc) pentru ca DNA să întoarcă mutra ei hâdă de pe acest domeniu și eventual să facă mâna cange pentru a apuca tainul?

Rădoi, Contra, Mutu, sunt exponenții Mafiei condusă acum de Burleanu după Mircea Sandu. De ce nu s-a dorit și au făcut mașinațiuni pe față să nu ajungă Președinte la Federație unul din Generația de Aur? Pentru că ăia au Onoare, pentru că ar fi luptat ca fotbalul românesc să devină un loc de performanță, cinstit, transparent, cu biștarii pe masă, la vedere, fără monopolul PROTv la transmiterea meciurilor cele mai importante!?

De ce guvernul nu plătește corect banii necesari pentru ca meciurile Naționalei să fie transmise EXCLUSIV de TVR? De ce? E nasol de luat paraîndărătul?

Hai sictir!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?