RADIO VACANTA

jfhfjhjjj

Isi Radio Vacans! This is Radio Holiday! Zdesi Radiostanția Otdîhî!

Sasule, ich bin Radio Serviciu!

Bă oameni buni, nu vă cumpărați bilete la Mamaia lu tataia, aia de-i străbunica mea, cu un sejur mai lung de 3-4 zile, că nu se știe dacă nu veți pierde bruma de bani ruptă din genunchii blugilor... Și mai ales nu plecați anul ăsta la mare în Bulgaria, Grecia, Turcia sau și mai nasol, în Maldive sau Tenerife, că vă arde la buzunar când „Capsatorul” primește on line un Ordin de încorporare! Ok, îl băgați în mă-sa în buzunar, dar așteptați-vă să vă salte de pe plajă poliția locului în cadrul cooperării europene a lui madam Sula (van der Lyen). Vă rămâne gagica consolată de alții și pruncii prea mici ca să vă povestească ce a făcut mami după ce voi ați fost luați în război. Voi  credeți că e glumă, dar o să vedeți că nu este deloc așa.

Globalismul mondial a intrat deja în moarte cerebrală, se caută deja primitori de organe. Vor fi de exemplu multe penisuri bărbătești disponibile. Numai de la clasa politică românească câte știu eu! Vor fi și penisuri feminine multe, că tot globalismul a făcut o droaie de curve masculine efeminate care acu... se dau la fund.

Dar schema despre care vreau eu să vă atrag atenția în mod special este alta.

Am fost învățați timp de peste trei decenii să fim îmbălsămați de vii de Propaganda globalistă pe care noi am perceput-o ca fiind încă cea veche din anii socialismului. Doar când am votat în 90 ca chiorii în Duminica Orbului nu am văzut că alegem doi ticăloși care fuseseră deja racolați de globaliști și serviți nouă la micul dejun de Pastorul Tokes Laszlo.

Am fost obișnuiți 34 de ani să fim mințiți și mereu cu gurile căscate a uimire de la televizor, când ni se injectau tot felul de vaccinuri anti inteligență de care ne-au făcut „sănătoși tun” și imuni la deșteptăciune. Ce nu înțelegeți voi este că ACUM  se precipită pe bune lucrurile și toată avalanșa asta de evenimente - care se petrec obligatoriu în prezența televiziunilor, -este aproape veridică! Spun aproape, deoarece nivelul intelectual al idioților care mai lucrează în Presa Năimită, este sub genunchiul omizii.

Globalismul chiar este în mare degringoladă, chiar este mardit pe bune de populația furibundă a planetei care s-a transformat într-un mare talaz împins de un tzunami imens care mătură în cale totul! Chiar să vrei să ții acum cu toată fosta clasă politică ce a distrus țări și popoare, dar mai ales pe noi, pe români, ar fi sinucidere curată, deoarece nicio armată cu rachete de orice fel, cu armament cosmic pe bază de lasere sau raze de soare nu îi mai poate scăpa pe acești ticăloși, care acum, în zvârcolirea lor  în chinuri sunt dispuși să dea foc pământului, pentru ca împreună cu ei să piară toată omenirea. „Nu mai trăim noi, nu mai putem noi avea controlul, după noi potopul!” Cam acesta este mesajul. Prin urmare vă sfătuiesc să vă feriți după cum spune proverbul din bătrâni să stați în preajma  omului care se cacă și al celui care taie lemne cu toporul, că în primul caz pute urât de tot, iar în cel de-al doilea, vă poate sări o așchie fix... în coate.

Căcăcioși și tăietori de lemne vor fi din abundență în locuri aglomerate de prostimea nepăsătoare, care incultă cu diplome fiind, își vede înainte de viața plină de plăceri fără nicio grijă, sau vreo apăsare, ca și când totul este la fel ca până acum în cei 34 de ani de prostie pe care i-am trăit cu toții până ce am ajuns acilea.

Este fix ca și în acel alt proverb românesc: țara arde și baba se  piaptănă.

Anul acesta este un an hotărâtor pentru soarta omenirii, un an în care se derulează evenimente „pe bune”, pe viață și moarte, iar numai aceia lucizi și atenți la toate amănuntele aflate în desfășurare vor putea discerne ce este adevărat și ce este propagandă, pentru că înțelegând asta imediat se vor înțelepți și vor pricepe de cine și de ce trebuie să se ferească și care sunt cele mai bune soluții care trebuie luate. Mulți nu au prins sfârșitul Războiului Mondial, însă trebuie să știți de la părinți sau bunici că acele vremuri erau pline de lipsuri materiale, de hrană și de țoale de firmă, adică fufele și fătălăii care vor scăpa din carnagiul la care  se pregătesc acum conducătorii globaliști ai statului român să-i trimită ca pe vitele la tăiat, se regulau mai mult dezbrăcați decât cu bikini tanga de marcă sau cu tampoane Alweys de maximă siguranță. Un kil de mălai pentru o mămăligă costa cât două baxuri de tampoane sau cât zece tuburi din alea pentru vaginul care te mănâncă, deși este foamete. Asta să știți.

Să înțelegeți că acu, la spartul târgului, unii care au și au avut și până acum funcții babane în magistratură și în Servicii,  care s-au dat în dosul perdelelor de fum ale Protocoalelor alcoolistei Monica Macovei și ai Împuțiților generali SRI Florian Coldea, Dumbravă, LucianPahonțu, Ciocâran, Cocor sau Rog au înțeles în sfârșit că rușii care sunt aproape de granițele noastre sunt mult mai aproape și mult mai puternici decât NATO din noi, la care am fost băgați cu forța ca să fim baze militare aproape de țintă și carne de tun ca să crăpăm pentru America, departe de America.

Asta au înțeles criminalii împuțiți care trebuie împușcați fără nicio judecată sumară pentru Înaltă Trădare a României și a intereselor poporului român, care au fost dispuși să-și sacrifice propriul popor și să contribuie la decimarea umanității, doar cu credința iluzorie că ei chiar vor învinge și că toată lumea va sta cu limba în gură și cu mâinile la țâțe așa cum este fostul popor român, devenit populație între timp...

Așa cum vă tot spun de  două decenii, acum a venit în sfârșit clipa mult așteptată de mine, când roata vieții se învârte și „suntem ce am fost, ba chiar mai mult decât atât!”.

Prin urmare, Împuțiții care au fost în armata de magistrați și lucrători de Intelligence, corupți care au făcut jocul interlopilor, care s-au contopit chiar cu ei, mai încearcă o ultimă stratagemă prin care cred că vor scăpa de furia mulțimii dezlănțuite și se vor salva cu averile lor ascunse aiurea, „trecând de partea mulțimii”.

„Agățarea” generalilor și pornirea tăvălugului Justiției - inerte până acum - contra foștilor șefi care le dădeau ordine, au menirea de a se reabilita cumva, de a juca o ultimă carte care chipurile să le spele mutrele pline de rahat care i-au marcat și au devenit cunoscuți.

Asta cred ei, iar acest val de eliberări din pârnaie a unor pești mai mașcați care chipurile au fost cuminți și s-au reabilitat, sau devoalarea unor ticăloșii pe care unu  ca mine le intuia, le bănuia și care chiar mi-au dat curajul să le denunț cu orice risc când mulți s-au aruncat sub paturile dormitorului de frică, ne indică de fapt că forțele suveraniste care au fost oprimate cu ură și cu dorința de răzbunare pentru ascensiunea fulminantă din ultimii ani sunt pe creasta valului și nu mai este mult să treacă la pedepsirea vinovaților și să restabilească normalitatea într-o lume în care religia creștină a fost oprimată de iubitorii diavolului.

Asta se întâmplă acum „pe bune” chiar, iar televiziunile nu mai pot să ascundă această degringoladă în care se află chiar ele, așa că fiecare caută acum să scape cum poate dacă poate, iar pentru asta au trecut deja să lingă cu sârg acolo unde au scuipat cu flegmă până ieri.

Scandalul cu AUR și George Simion este chiar adevărat, este dovada că e un partid creat artificial de Sistem din oameni compromiși aruncați în luptă pentru a captura electoratul sincer care dorește recăpătarea suveranitîății României și mai ales ca o contrapondere care să preia electoratul Dianei Șoșoacă și a partidului SOS România.

Acum trebuie să începeți încet să credeți că această „furie” a unor jeguri precum Ovidiu Oanță de la ProTv, care întreabă infractorii „ce ați gândit când ați făcut asta, domnule general? Ați vrut să închideți gura oamenilor?”  etc, nu sunt decât încercări idioate de a răsuci firul de lână pe firul fusului ca să se țese o altă pânză cu altă față.

Evenimentele aflate în derulare - atât pe plan intern, cât și cel extern - sunt consecințe directe ale prăbușirii globalismului mondial și al iminentei schimbări de putere mondială, la care noi românii, așa lași și neghiobi cum am fost și cum suntem, ar trebui să înțelegem în sfârșit că vom depinde pe veșnicie de o putere militară superioară nouă, iar aici unde ne aflăm, ea este cea mai aproape de noi, nu una peste țări și mări.

GABRIEL MIHAILA

Featured

MÂNGÂIEREA LUI DUMNEZAU

-Mami tu l-ai văzut pe Dumnezeu?

Mihail Moldoveanu Sun, 06/09/2024 - 09:32
Tags

UMANITATEA ESTE ÎN RAZBOI

Dragi prieteni,

Spre disperarea mea, am aflat că niciunul dintre linkurile din ultimele noastre e-mailuri nu a funcționat. Au funcționat când am testat înainte de a trimite, dar odată ce transmisia de e-mail a fost oprită, serverul a funcționat defectuos și nu s-a deschis nimic.

MAXIMA DEZILUZIE...

Redirecționez mai ieri o poză apărută pe Newsfeed-ul meu pe Facebook în care apare drapelul americănos cu un text care grăiește cam așa: „în filme, ei sunt salvatorii lumii, în realitate lumea trebuie să se salveze de ei”.

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <