PUTIN NU E PUTIN?

ndjsgsdujh

MOTTO: „Cred că fiecare om din lumea acesta vede că înfățișarea lui Putin nu mai este aceeași . Se vede foarte clar că intervențiile chirurgicale chiar există. Cred că sunt numeroase, dar nu asta este problema, doar că noi chirurgii esteticieni suntem la un moment dat şi un pic psihologi. Din fericire, pot să mă exprim şi din punctul acesta de vedere, fără a-mi încălca deontologia profesională (!!!, n.n.). Există o modificare psihică numită dismorfofobism (n.r tulburare dismorfică a corpului)  pe care noi, medicii chirurgi plasticieni încercăm să o recunoaștem la pacienți. Această modificare psihică apare în momentul în care pacientul este nemulțumit de felul în care arată și revine, de mai multe ori, în cabinetul medicului estetician, pentru a face noi retușuri. Doctorul declară că este vorba despre o tulburare psihică de nemulțumire și neîncredere față de propria persoană(...). Trăsăturile lui arată o faţă buhăită, nu a unui om gras. Este o faţă a unui om care a depus mult lichid, poate şi de la injecțiile steroidice.(…) Buzele nu mai sunt aceleași, nu mai are niciun relief. Ochii lui erau ochi exoftalmici, acum fanta este foarte îngustă, asta înseamnă că clar au fost intervenții chirurgicale la nivelul pleoapelor. Din punctul meu de vedere intervențiile la el sunt urâte. La urma urmei este dorinţa lui să facă lucrurile acestea. Problema este ce se află în spatele acestor intervenții...” (Dana Mircioiu, medic specialist în chirurgie plastică, expunând aceste teorii în prezența lui  Mihai Gâdea care o asculta încântat și care părea că-i scrisese el însuși comentariul, SINTEZA ZILEI, 2 martie 2022)

.....................................................................

Măi să fie... păi dacă operațiile estetice ale monstrului sângeros Putin Vladimir, depistate și pipăite în direct, pe ecran, de blândul și inteligentul Gîdea Mihai, sunt dovada - după opinia unei specialiste  în chirurgie plastică - problemelor psihice evidente ale acestuia, demonstrând clar că există o nemulțumire a satrapului pentru felul în care arată și, desigur, o nesiguranță de sine a acestuia, mă întreb ce-ar fi spus doamna doctor dacă pe ecran ar fi fost afișate pozele „de dinainte” și „de după” ale Loredanei Groza? Adică, mă întreb, cum poți să-ți dai seama dacă nu cumva și Putin a folosit metoda Loredanei: să mănânci sănătos, să bei multă apă, să faci exerciții fizice, să meditezi... și atunci fizionomia se schimbă de la sine?!!!

Pe de altă parte, însă, e de  înțeles că nu funcționează la toată lumea: la dictatori rezultatele obținute mâncând sănătos, bând multă apă, făcând exerciții fizice și meditând, sunt, evident, nasoale... devii buhăit, cu buzele lipsite de relief, și ochii ca două fante... numai la dive e invers: obraji ridicați, buze cu relief pronunțat, ochi lunecoși, cu vino-ncoa’...

Vladimir a încercat și el rețeta Loredanei. Dar, ce să-i faci, la dânsul n-a mers... Din pricină că-i dictator și natura nu ține cu dictatorii.

LUMINITA  ARHIRE

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags