PSD – UN CASPAS CU SOSCHES, SOSCHESAT ÎN SOLUTIE DE JANTICOTILODEN, CU MOTIVE NATIONALE...

DHFDGHGFGVG

Sâmbăta asta are loc încă o parodie în spațiul public – „spatziren” – al Gauleiterului Johannis: „Congresul PSD” online!

Bă, românilor! Bă fii ai durerii și ai nepăsării! Bă, voi înțelegeți că Țara nu mai este absolut nicio picătură a voastră? Voi înțelegeți că toți aceia care mergeți în viitor la vot, mergeți EXACT ca pe vremea răposatului Niculae? Adică puteți să votați voi ce vtreți, că de ieșit ies tot ăia care îi pune Sistemul, indiferent pe lista cărui partid candidează! Să ne înțelegem bine: România a fost pierdută aproape în totalitate pe timpul Javrei Ceacâre Băsescu, el a urcat Serviciile în alcovul lui. El le-a dat o asemenea putere și influență ca să-l servească să acapareze Puterea în totalitate, dar asta a condus la acțiunea de subjugare totală și colonizare a statului cu câteva luni înainte de predarea mandatului de către Băsescu, când aceleași Servicii, au canalizat treburile în așa fel, încât să câștige Johannis în detrimentul lui Ponta, cu toate că pentru România ar fi fost exact aceeași soartă, Ponta era o jigodie la fel de mare, doar că era cu un sfert de oră mai român decât nepotul naziștilor Johannis.

Dar încă de pe atunci s-a pus în discuție și imediat cu venirea lui Johannis s-a pus în aplicare Planul de exterminare a PSD!

De ce îi încurca pe ei atât de tare PSD? E simplu. Pentru că PSD a dovedit că are extrem de mulți adepți în toată țara, este votat masiv de români și prin urmare era greu de controlat cine ajunge în vârful partidului! Pentru Sistemul securist care a fost învățat să primească bugete uriașe, care le dau privilegii și avantaje fabuloase, salarii care îi fac să râgâie de bine și ei și apropiații lor, ridicarea în PSD a unor conducători cu idei suveraniste și patriotice de genul lui Liviu Dragnea, Liviu Pleșoianu, Lia Olguta Vasilescu, Oelando Eugen Teodorovici, Codrin Ștefănescu și alți, foarte mulți alții asemenea din partea de mijloc și de jos a piramidei...

Ăștia erau un real pericol, dar nu numai pentru reptilele subjugate de noul Gauleiter Johannis, care a numit un Goring la conducerea SRI și l-a transformat în Gestapo, dar erau incomozi guleraților de la Bruxelles conduși „de facto” de Germania, controlată la rândul ei ca și majoritatea țărilor din UE de George Soros, iar despre controlul CIA ca lider NATO ce a preluat conducerea directă a SRI, SIE, DIA, DGIPI, DNA, ĂCCJ, DIICOT, nu mai este nimic de ascuns.

De asta incomoda PSD, de asta s-a hotărât fărâmițarea, spargerea sa, crearea unor aripi și găști antagonice în interior, ca să poată fi tocat mărunt-mărunt și scos în decor ca să poată urca în sondaje și în mintea alegătorilor Dreapta ce va fi la un moment dat unită prin forță ca să constituie afevărata Putere Politică.

Asta s-a dorit, iar acum este în plină desfășurare acțiunea. Totul a început  cu condamnarea abuzivă pe un dosar politic instrumentat prin fals și abuz de putere lui Liviu Dragnea, care imediat a și fost aruncat în pușcărie.

De urgență, puterea politică în PSD a fost preluată LA ORDIN  de Viorica Dăncilă. Cum a ajuns Viorica Dăncilă să fie numită chiar de Dragnea Prim Ministru? Aici a fost succesul Serviciilor, care s-au bazat pe vechea prietenie dintre Dragnea, Dăncilă, Carmen Dan, Sedil Saideh – cele mai de încredere adepte din partid ale lui Liviu Dragnea. Timp de nouă ani cât Viorica Dăncilă a fosr la Bruxelles în calitate de europarlamentar PSD, asupra ei s-a dus un puternic tir de racolare bazat pe diverse înscenări sau compromisuri mincinoase, pe șantaj și amenințare.  Până la urmă a cedat și a fost prelucrată pentru ca la momentul oportun să-i fie servită lui Dragnea ca om de încredere. După ce a fost intoxicat pe fațâ cu Grindeanu și Mihai Tudose, numirea lui Dăncilă a fost o acceptare „cu greu” a serviciilor de a fi numită de Liviu Dragnea în funcția de premier. La început părea o vrăbiuță în gura motanului, dar încet și sigur a început să facă opoziție în partid și împotriva lui Dragnea, fiind ajutată imediat de oameni serviți de Sistem, controlați de Sistem, ca Gabriela Firea, Stănescu, Marcel Ciolacu, Negoiță și alții. „Disidenții” duin PRO România aciuiți lângă vipera Victor Ponta a acționat ca factor de presiune și chiar tacit, Popescu Tăriceanu.

Momentul zero al desființării efective a PSD a fost acela când imediat după arestarea lui Dragnea, Dăncilă a făcut pe față jocul lui Johannis, care acum controlează Serviciile prin Eduard Helvig și câțiva generali obedienți și oportuniști și au îndepărtat din CEX oamenii de bază fideli politicii făcute cu pumnul în masă de Liviu Dragnea.

De atunci, misiunea lui Viorica Dăncilă a fost aceea de a face blatul - înțeles și de preșcolarii din clasa pregătitoare - cu Klauss Johannis, netezindu-i acestuia drumul către un nou mandat la COTROCENI.

Jocurile fiind făcute, STS-ul având ca instrument și arme de luptă Proppaganda în diaspora și tabletele cu sistemul de raportare și centralizare a numărării voturilor, Gauleiterul a obținut un scor halucinant de 66,09% voturi dintre persoanele anesteziate care au crezut că fac un bine neamurilor proaste rămase în țară care nu-și cunosc binele.

Azi degeaba mulți idioți se dezmeticesc din beția drogurilor îngurgitate, de la profesorii cărora PSD cu Dragnea le-a dublat salariile, la oamenii de afaceri cărora PSD le-a creat facilități tăiate repede și anihilate de PNL, la fermierii care au fost puternic susținuți și ajutați de stat în timpul guvernării PSD, în care Drahnea și-a impus voința.

După alegerea triumfală a lui Johannis, la conducerea PSD, Sistemul Securist Gestapovist condus de CIA cu conlucrarea UE a impus în mod nemernic la conducere pe un acoperit securist – absolvent al Academiei de InformațiiMARCEL CIOLACU.

Primele sale misiuni primite au fost să nu reacționeze ca partid de opoziție, să accepte tacit răsturnarea guvernului Dăncilă și mai apoi să ajute la consolidarea regimului Johannis-Orban.

Ciolacu este pentru români la fel de nociv ca Johannis, Orban, Câțu, Popescu, Grindă sau Axinie. Este ca și cum ar fi din echipa acestor ticăloși care au anihilat împreună cu serviciile libertatea și puterea votului liber exprimat democratic!

Acum – profitând chipurile de pandemie -  acest ticălos susținut de Servicii și camarila lui Johannis, organizează o parodie, un simulacru de Congres PSD onlline, prin care se validează el Președinte și Comitetul Executiv agreat de el. Membrii PSD au devenit simple marionete. Cei mai duri, cei mai rebeli, au fost imediat izolați și anihilați cu ajutorul diferitor organe ale statului, ce au devenit instrumente de șantaj și de acoperit jaful național!

Cu o mână de iude fideli lui, Ciolacu închide pentru totdeauna orice speranță a majorității românilor că vor mai avea vreodată șansa de a avea o tresărire de orgoliu și vor ridica pumnul la cotropitorii care le-au furat calul de sub șa.

Intenția vădită a Sistemului este aceea ca PSD să devină până la alegerile generale un partid de nevotat, un partid scuipat și hulit de însăși membrii săi, o Ciumă Roșie la fel de hulită ca Holera Galbenă, dar de fapt, fiind acum egal de urâte de români, cele două partide pleacă la luptă cu șanse mai mari acordate de propagandă, PNL.

Chiar așa: cu Ciolacu în frunte, de ce să mai votezi PSD?

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?