PSD, TOTI M**E PENTRU EUROPA!, sau cam așa ceva...

jsdgtrfhj

Nu cred că ați uitat, cetățeni, imaginea mitingurilor # REZIST cu puzderia de mânuțe galbene pe care scria TOȚI PENTRU JUSTIȚIE... Ar fi și greu, deoarece cum începea mâncărimea revoluționară hop! și nelipsitele mânuțe agitându-se către telefoanele puse pe pozat... Și producția de mânuțe, slavă Domnului! duduia... mergea brici! (tare mi-aș fi dorit să știu ce „sereleu” se ocupă cu chestia asta și cine-i administratorul firmei...) Însă, după o vreme, fabricanții de material de propagandă haștagistă au primit o veste rea și una bună... Vestea rea a fost că trebuie să reducă motoarele pentru că tot mai puțini inși răspund chemărilor la revoluțiile programate, iar tragedia absenteismului a culminat la un moment dat cu imaginea lui cu Tudor Chirilă protestând de unul singur, cu fesu-n cap și șosetele la vedere din pantalonii prea scurți, în Piața Victoriei... Dacă ar fi continuat în același ritm, afacerea era amenințată, așadar, de o criză de supraproducție ...

Vestea bună a fost că i-a venit cuiva ideea să vopsească mânuțele galbene în zmeuriu, să le inscripționeze cu TOȚI PENTRU EUROPA și să le transforme în produse reciclabile, pentru noile mitingeli la care participă aceiași cetățeni, cărora însă li se furnizează alte lozinci de strigat.

Ca urmare, mânuțele zmeurii și baloanele albastre au fost deliciul „mitingului muzical” din 19 mai 2019, desfășurat la vedere sub deviza TOȚI PENTRU EUROPA, dar conținând în subtext un M**E PSD de toată frumusețea! Da, dragă, mitingul ăla total apolitic din moment ce pe scenă au urcat „decât” apolitici cu vechi state cum ar fi: Victor Rebengiuc, Mihai Șora, Marius Manole, Mihai Călin, Tudor Chirilă, Dan Teodorescu și, of course! OMUL CU ȘOBOLANI! Eu am urmărit „live” manifestarea apolitică, de aceea, prieteni, sunt în măsură să vă informez și pe voi...

( Corul antic al publicului: „PE-SE-DE CIU-MA RO-ȘI-E! PE-SE-DE CIU-MA RO-ȘI-E!”)

Așadar: din punct de vedere muzical a fost dezastru...dar DEZASTRU! tot ceea ce am ascultat era absolut DE NEASCULTAT... Eu n-am știut că trupele astea civice și elitiste la maximum cântă așa de prost... nu vă mai spun că Dan Teodorescu de la TAXI  UBER a răcnit (nu știu la cine, dar mie mi s-a părut că la mine a răcnit...) :

„...Bă, nenorociților! Nu vă doresc să vă crape nici capul, nici inima în trei! Bă nenorociților! Nu vă doresc să muriți, vă doresc să trăiți, vă doresc să trăiți ca ei!”.

M-am bucurat că m-am ferit la timp și că nu m-a nimerit când a început cu istericalele Din TAXIMETRISTU, ceea ce știu, la apariția piesei , dedicația a fost aceasta: „...cu profundă repulsie și nedisimulată ură, tuturor celor responsabili. Tuturor”. Eu zic că repulsia și ura lui Dan Teodorescu sunt mai ample și că, de-o vreme bună, îi urăște și pe ăia care nu sunt responsabili, dar care au obrăznicia să creadă altfel decât crede el.

( Corul antic al publicului: „PE-SE-DE CIU-MA RO-ȘI-E! PE-SE-DE CIU-MA RO-ȘI-E!”)

Matusalemicul Mihai Șora s-a făcut de râs pe scenă deoarece a rostit trei banalități.

Moromete Victor Rebengiuc s-a făcut de râs că n-a fost în stare să rostească nici măcar trei banalități.

( Corul antic al publicului: „PE-SE-DE CIU-MA RO-ȘI-E! PE-SE-DE CIU-MA RO-ȘI-E!”)

Dar, cel mai tare moment al programului, așa cum mă și așteptam, a fost recitalul OMULUI CU ȘOBOLANI. Eu una, OM CU ȘOBOLANI mai sadic ca ăsta nici n-am pomenit. Și iată de ce: moderatorul „mitingului muzical ” s-a străduit mult să așeze niște cetățeni cu cartoane colorate în brațe, în așa fel încât să deseneze o inimă albă pe fond albastru. Cetățenii cu responsabilități în acest sens, disciplinați, s-au așezat cu chiu cu vai „în formație”, au stat „la poză” și apoi au rămas încremeniți pe poziție, ca în caz că trece Uniunea Europeană pe deasupra cu avionul, să vază dânsa ce dedicat este poporul român sciaticii bruxelleze... Ei bine, prieteni, tocmai când stăteau ăia înțepeniți, fără să se poată deplasa că stricau „feng shui”-ul manifestării, s-a trezit OMUL CU ȘOBOLANI să cânte: „Mă duc să mă p*ș/O babă se uită pe geam, la mine, pe furiș/Mă duc să mă p*ș...”

 Poate că mi s-a părut... dar, după opinia mea, mulți cetățeni implicați în desenul viu, la auzul textului, au început să joace de pe un picior pe altul, marcați de un impuls irepresibil, pornit din partea de jos a abdomenului!

( Corul antic al publicului: „PE-SE-DE CIU-MA RO-ȘI-E! PE-SE-DE CIU-MA RO-ȘI-E!”)

Na! să te mai duci la miting și să-i lași pe alții să te facă tablou!

LUMINUITA ARHIRE

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?