PRUNCUL A IESIT SINGUR DIN BURTA MAMEI, SPINTECÂNDU-I PÂNTECUL!

khgkghjhh

Gata! Italia a născut primul prunc ce devine Prim Ministru! Primul Prim Ministru care este o femeie din istoria milenară a Italiei! Numele ei este Giorgia Meloni.

Comparativ cu România – ca să înțeleagă bine sclavii ale căror bale se scurg la colțul gurii savurând minciunile televiziunilor autohtone globaliste – Diana Ivanovici Șoșoacă a Italiei a spart toate minciunile și așteptările viermilor globaliști de la Bruxelles și de aiurea și devine Prim Ministru. Ea va forma noul guvern, își va numi confrații de luptă politică miniștri și va trece la punerea Italiei pe făgașul suveranismului.

De la ei trebuie să luăm imediat și noi exemplu! De la „frații noștri” latini! Acolo sunt câteva milioane bune de români care deja trăiesc „în stil italian”, deja au viața legată de peninsulă. Dar... ei au și rădăcini adânci bine înfipte încă aici, în România! Aici, unde vin mereu „acasă”, să-și sărute părinții și rudele, să le aprindă o lumânare celor morți, aici își aduc după ei soții sau soțiile italiene cu care au făcut plozi cu sânge pur de romani amestecat cu cel dacic.

România este azi în pragul destrămării, a disoluției! Acum țara ne este spulberată de trădările nazistului de la Cotroceni și a liotei sale de securiști papistași păstoriți de celălalt neamț care urăște românii și România, Eduard Helwig!

Sub ei, se execută orbește ordine antiromânești dictate de la Bruxelles de nemțoaica penală Ursula van Der Leyen.

Patrioții români adevărați ce au fost deja transformați în idoli de populația autohtonă de origine română - care încă mai #rezistă în România - sunt ascunși din răsputeri de ochii lumii, li s-a pus pumnul în gură pentru ca să nu fie auzit cuvântul lor ce îndeamnă la deșteptare și trezire națională! Le sunt conturile închise pe rețelele de socializare, sunt discriminați, sunt interziși la orice canal de televiziune care îi scuipă și îi denigrează în lipsă! Sunt încă milioane de imbecili născuți în România care au rămas pradă prostiei native cu care i-a înzestrat natura și privesc anesteziați canalele cu dejecții ale unor televiziuni ce sunt puternic motivate pe banii populației să manipuleze și să mintă! Aceștia cred încă din răsputeri că Putin și armata rusă sunt dușmanii omenirii, sunt ticăloșii discreditați de propaganda globalistă americană.

Din păcate, datorită acestor embrioni îmbătrâniți a căror minte a rămas aceeași din burta mamelor lor, sunt adevăratul pericol care ne paște în această țară, țară care deja și-a pierdut suveranitatea. Îi văd, îi cunosc pe mulți, unii îmi sunt din nefericire chiar neamuri, sunt pierduți complet, dar există riscul enorm ca acești idioți utili să ne piardă și pe noi, ceilalți, care nu acceptăm sacrificarea precum oile la abator, care ne informăm pe toate căile posibile ca să aflăm Adevărul, pentru că NUMAI ADEVĂRUL NE POATE ELIBERA!

Acum, Italia și poporul italian, a spintecat burta curvei de lupanar care a ținut-o captivă în placenta ei globalistă. A spintecat această burtă, iar copilul a dat un țipăt care vestește că este sănătos și că va crește mare!

Este singura șansă a României să ia exemplul Italiei! Să răsturnăm cu forța dacă trebuie - printr-un vot masiv - aceste hiene ticăloase care s-au instalat la conducere prin puci parlamentar, cu ajutorul altor ticăloși din afară care ne-au dorit colonie.

Votul ce îl vor da românii din diaspora și rudele lor rămase aici - care acum se roagă pentru victoria fasciștilor lui Zelensky și a călăilor de peste ocean - ne va elibera! Nu știu dacă vom mai putea fi vreodată ceea ce AM FOST, dacă vom mai putea recuceri ceea ce am pierdut fără o luptă armată „pe viață și pe moarte”, dar Libertatea cere sacrificii atunci când ești laș, lacom și prost - timp de trei decenii!

Sunt popoare și popoare. Italienii au fost nevoiți câțiva ani să meargă așa cum dicta UE. Aveau în fruntea lor – ca mai toate țările democratice din Europa – conducători ticăloși puși de mâinile murdare ale globalismului italian. Însuși Papa este un reprezentant al Satanei pe pământ, deși îl reprezintă oficial  cică, pe Dumnezeu Tatăl și Iisus Cristos.

Ca italienii – dârzi, hotărâți, luptători, fără frică – sunt și alte popoare ce se vor elibera răsturnând neofascismul globalist. Au dovedit-o în ultimii ani francezii, ungurii, grecii, croații, chiar și englezii. Acesta e mersul istoriei moderne. Satana a atentat la viața pe planeta Pământ, a dorit exterminarea ființelor create de Bunul Dumnezeu. Forțele antisataniste luptă azi cu arma în mână să dea lovitura de grație acestor ticăloși care vor rărirea drastică a omenirii, care creează crize artificiale ca să învrăjbească popoarele, ca să declanșeze războaie inutile prin care să piară cât mai mulți oameni.

Cine înțelege asta, bine, cine nu, nu are decât să rămână prost așa cum le place acestor anticriști, dar din fericire Lumea s-a deșteptat, există din ce în ce mai mulți oameni care trec cu toată credința de partea fiilor lui Dumnezeu.

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?