PRU SI PRO LA TOT BOBOTUL !

hfsuy

Băi neamuleee, securiștii se desfășoară deja pe plutoane! Au desfăcut Divizia, batalioanele și chiar Compania și luptă la bai’netă cu plutoanele!

Pisicul Victoraș și-a tras trese de comandant de pluton și decât să rămână copil de trupă în degringoladă, și-a rupt epoleții de la maieu și și-a pus trese de adjutant de Intendență, la fel ca și generalissimul Oprea, ce s-a făcut comandant de pluton cu gradul de general, că Compania lui s-a subțiat tare.

Eroul de la Termopan Ghiță Sebi, a rămas căprar la plutonul PRU, că parcă e mai okos să mergi la quintă spartă la două capuri, el și amicul Ponta!

De Ciolanis ce să mai zicem? Ăsta e doar șef de grupă, dar are pretenții să fie considerat pluton!

Tot felul de flaifuteri care nu mai pot înainta în grad și funcții și nu mai pot servi masa la popotele SRI sau SIE din motiv de bătături și călcat pe bombeuri, își caută noi uniforme și angajatori.

Cu ultimele spasme și dări din bazin, gâfâie la marginea patului GESTAPO-viștii generalissimului Pahonțu, căruia îi vâjâie la ureche glonțul.

Ciumeții au produs ultimul act de curaj și bravură mergând să controleze clădirea trupelor SS Cap de Mort care îi pun lațul în loc de mărgele lui Eva Braun Luluța.

E de râsul curului, e de comă dacă nu e de vomă!

Toți acești rahați uscați au făcut un bine țării și mai ales PSD-ului când au extras viperele cu corn din Partidul Stat, ușurând mult munca lui Dragnea.

Tembelii cică vor candida la europarlamentare, la galaxiere și cine Dracu știe unde îi mai înțarcă Soros, dar problema este că ei toți nu-s destui ca să poată alege unul singur, dintr-un pluton-partiduleț!

Mai rășchirați flăcăi oleacă, mai rășchirați! La SOCOLA   tocmai s-a mai terminat de renovat un Pavilion!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?