PROSTEALA CU „INITIATIVA CIVICA”

FJDSFGHJ

Zău că mi s-a acrit și m-am săturat de ipocrizia asta a canalelor Media cu  INIȚIATIVELE CIVICE! Orice căcat ar produce vreo reptilă #haștagistă, securistă, sau „dă dreapta” jivinele astea ipocrite o transformă într-o clipită în „INIȚIATIVĂ CIVICĂ”, pe care tot ei se obligă să o promoveze și s-o arunce în ventilatoarele ce împrăștie căcat și duhoare pestilențială. Dacă până acu o lună nimeni nu vorbea de doctori sau de Sistemul de Sănătate în general, decât că era cel mai corupt și jefuitor sistem românesc, de acum, dintr-o dată, au apărut niște aplaudaci și pupători de hemoroizi care ridică osanale Medicilor și Asistenților medicali care se sacrifică „în linia întâi” A FRONTULUI, LUPTÂND „la bai’netă” cu dușmanul feroce nevăzut.... Să strângem noi bani și să donăm ba pentru măști, ba pentru ventilatoare, ba pentru susținerea cu alimente, că Statul a fost luat pe nepregătite și javra râioasă Cuțu-Câțu are de împrăștiat lovele grup la haită.

Eu chiar recunosc și admir munca și riscul acelora care muncesc pe brânci și se sacrifică, dar nu pot trece cu vederea că sunt mulți doctori și „de familie” care chiulesc de la muncă, se ascund sub birou și se dau loviți în Jurământul lui Ipocrit că sunt contaminați, că se pensionează taman acum, lăsând oamenii în plata Domnului, sau că sunt alții puși pe funcții de conducere care au curul mai deștept decât capul.

Când îl mai auzi și pe tembelul ăla ticălos de Johannis că vrea el să dea câte 500 de eur/medic luptător, te umple o furie de te întrebi de ce dracului nu-l lichidează mai repede COVID-ul?! Dar dai din banii tăi Javră acești bani? Ai vândut tu vreo casă să împarți lovelele ca Gigi Becali în megalomania lui cu doctorii?  Dacă e să o luăm pe „a dreaptă”, eu aș da ca primă sau spor de risc pe toată perioada pandemiei câte 500 euro/lună ASISTENȚILOR MEDICALI ce acționează direct la bolnavii de Coronavirus, iar medicului i-aș da câte 300 de eur/lunăă. Aceasta e proporția corectă! Acum nu plătim ȘTIINȚA de carte, nici numărul anilor de școală, ci aportul efectiv la tratarea bolnavilor cu COVID!

Ok, doctorul este printre asistenți cu schimbul, non-stop, dar el dă indicații de tratament, ia hotărâri și își folosește pentru asta 99% mintea , capul „dobă de carte”, dar Asistentul e obligat să aibă contact fizic cu bolnavii.

Asta,  dacă aș putea decide eu, dar aș face ținând cont NUMAI de posibilitățile reale ale statului. Aș găsi sub amenințarea Legii Marțiale posibilitatea de a stopa furturile de orice fel, aș tăia Investițiile care în situație de criză amenințătoare cu moartea populației nu pățesc nimic dacă vor fi împinse încă 3-5 ani, după cum au zăcut ele treizeci.

Asta înseamnă să faci rost de bani , schimbând prioritățile. Învățământul ACUM  nu consumă cât s-a prevăzut, autostrăzile oricum nu pot fi terminate o vreme, dar prioritară este HRANA (Agricultura) românească, Transportul mărfurilor alimentare și DISTRIBUȚIA acestora la populație, Aprovizionarea cu medicamente, plata acelor proprietari de Hoteluri care au găzduit carantinații!

Johannis nu este decât un ticălos care creează tensiuni artificiale între români, tensiuni pe care le va exploata imediat în campania electorală!

GABRIEL MIHAILA

Featured