PROFETIA SE VA ADEVERI! RASA GALBENA VA STAPÂNI LUMEA!

bhdbghj

Bacalaureatul din China este „cel mai înspăimântător examen al maturității” din lume.

Copiatul este pedepsit cu până la 7 ani de închisoare ! Elevii sunt verificați cu drone și prin scanarea venelor din degete .

ADIO, OCCIDENT, BUN VENIT, ASIA!

Nu-ți imaginezi ce se întâmplă în China, în Asia. Centrul financiar al lumii, dar și cel de inteligență, se transferă în Asia ireversibil?

Până acum, peste 90% din marile invenții ale lumii au aparținut occidentalilor, fiind primii în cursa descoperirilor, a inovațiilor, dar acest lucru tocmai se schimbă sub ochii noștri. Nu îmi spune de Silicon Valley , când doar în Shenzen este un Hi-Tech Park cu 600.000 de programatori, unde, în medie, un apartament costa 1.6 milioane de dolari și salariul mediu este de 8.000 $.

În China, în iunie e bacalaureatul chinezesc. Două zile, 3 examene pe zi , fiecare a câte 2.5 ore. Întreaga țară sa oprit ca să nu deranjeze examenul. Construcțiile s-au oprit, iar pentru orice zgomot, amenda este de 2000 $.

Concurența și dorința de a reuși a copiilor chinezi este la un nivel la care un copil european ar claca psihic.

Este imaginea unei țări care, într-adevăr, pune educația pe primul loc . Sunt facultăți chinezești cu 2000 candidați pe un loc și nivelul de inteligență este incredibil de ridicat.

Vom pierde orice concurs în viitor, exact din cauza felului în care am ajuns să nu educăm copiii.

Și mai e un factor. Sunt fanatici ai muncii. Știu că este greu de imaginat, dar angajații chinezi sunt gata să lucreze și gratis dacă e nevoie și li se da un obiectiv.

Angajații Huawei au anunțat că sunt dispuși să lucreze gratuit două luni pentru a ajuta compania să depășească impasul actual.

Noi am face asta? De aceea, suntem pe punctul să pierdem competiția. Educația și fanatismul asiaticilor sunt greu de înțeles pentru occidentalul de rând spălat pe creier de globalizare , flower power, transgenderisme și curcubee .

În fața acestui colos, singura noastră șansă este să ne unim cu toții și să punem la fel, educația pe primul loc.

În următorii ani, construim întreaga societate occidentală în jurul educației, să punem invențiile și inovațiile în centrul preocupărilor noastre. Dacă nu ne întoarcem, atunci trebuie să nu vă învățăm copiii limbi asiatici și să nu cerem lui Dumnezeu să nu ajungă vreodată, în timpul vieții ăsteia, la un conflict Occident – ​​China, că nu vor sări ochii din cap cu toate fițele noastre occidentale și toate. flic-flacurile culturale. La Shenzen se plătește 2.000 $/lună chirie pentru un apartament. E nebunie. Toate marile corporații globale au birouri acolo. Nu ai, nu există la nivel global.

Istoria se întoarce?...

După secole de colonialism, Asia va prelua controlul lumii : China, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, Singapore, Malaezia, India etc.

Și de ce asta?... Fiindcă în timp ce Occidentul este preocupat de distrugerea rădăcinilor, care i-au adus măreția cultural-științifică și spirituală, este preocupat de probleme stringente precum transgenderismul , familia homosexuală, schimbarea sexului , predarea sexului oral și anal . de la clasele primare, asiaticii sunt preocupați de muncă și de păstrare a moralei sociale istorice. De conservarea tradițiilor.

Ei muncesc, n-au timp a se ocupa pentru a descoperi noi genuri fluide.

Când Asia a fost zguduită de crahul financiar din 1997, coreenii (din Sud) au dat buzna la bănci să-și depună aurul (bijuteriile), pentru a reface tezaurul Bancii Centrale și a salva economia . Niciodată nu se va întâmpla asta în Occidentul corupt.

Concluzie?...

Singura salvare a Occidentului va fi reîntoarcerea la valorile creștine, abandonate, renegate și EDUCAȚIE temeinică.

Lucru imposibil în situația de față, suntem preocupați cu distrugerea propriei identități , fără șanse de supraviețuire pe termen mediu și lung... , Nu mai merge, opriți paraziții și decidenții, foarte proști și incapabili !

PETRE ZBRANCA

 

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?