PROFESIONISTI DE PROFESIE!

djhfgg

Zilele trecute ne-am luat cu tâmpeniile și aberațiile ăstora de se luptă cu „covidul”, ca nemții la Verdun și am neglijat faptul că guvernul s-a întărit numai cu profesioniști.

În timp ce noi ne spălăm pe mâini, că ne spune Iohannis și ne batem capul cum putem intra în farmacie fără mască pentru a cumpăra chiar o mască, echipa de la Palatul Victoria și administrația se întăresc.

Ce numire ar fi fost mai indicată la conducerea spitalului județean din Neamț, decât un patron de firmă de pompe funebre? Omul știe perfect, din experiență, schemele clasice de tratament ale populației, respectiv îmbălsămarea și îngroparea, știe tipurile de formol ce se folosesc în funcție de tipurile de decese și e expert într-o operație deosebit de delicată precum „cosmetizarea mortului”. „Cosmetizarea mortului” ori fardarea lui e o operație la care excelează tot guvernul Orban, de aceea e greu de numit profesioniști care să țină pasul. Oamenii, datorită experienței sunt foarte pretențioși în selectarea de noi cadre. La Neamț e un succes, pentru că cel puțin, când vei pleca din spital, externat pe ultimul drum, rudele vor aprecia că arăți bine și te-ai pregătit pentru eveniment.

La asta se adaugă și faptul că spitalul va fi rentabil. Toți internați pe secții, în final vor ajunge în morga de la demisol. Plus că omul poate face și o tombolă cu premii de genul: La cinci externări, prin tragere la sorți, un fericit poate primi o înmormântare gratis. Nu râdeți, că premiul e mai consistent ca valoare decât un Duster la mâna a doua!

Primul contract pe care administratorul ăsta îl va face și va ridica suspiciuni, va fi acela de a concesiona firmei de pompe funebre lucrările și serviciile aferente morgii, iar secțiile de spital vor avea normă săptămânală de a „livra jos”, ca toată lumea să fie mulțumită.

V-aș mai fi vorbit și despre o frizeriță numită secretar de stat la ministerul fondurilor europene, dar încă mai investighez, să văd dacă e ori nu „pila” lui Cîțu, că el le are pe astea cu frizerii, deși doamna zice că nu a fost frizeriță, ci doar a predat cursuri de tuns. Adică, ar fi ca și cum ai face școala de șoferi cu un instructor care nu a avut permis în viața lui!? În fine, mai cercetez și vă țin la curent!

GOGU ORLANDO

Tags

Featured