PROASTA SATULUI ÎN FRUNTEA STATULUI!

jdyhfrrfh

Am menajat-o! I-am trecut cu vederea multiplele bâlbe și prostii spuse nonșalant pentru care un copil de clasa a treia ar rămâne repetent. Părea cuminte și docilă, părea devotată unei cauze: aceea de demantelare a Statului Paralel Subteran și de refacere a Dreptății în România măcinată de javre cu ajutorul liftelor românești grupate în hoarde ce bântuie prin Europa și care au fost aduse în halul fără de  hal ca pentru o coajă de pâine să se răzbune pe părinți și rudele de sânge care au rămas acasă să muncească pe bani mai puțini, dar să ridice Țara!

Nimeni nu bănuia că sub șorțul de bucătărie al acestei gospodine din Videle care până acum un deceniu prăjea pește și făcea mămăligă și mujdei de usturoi cu geamul bucătăriei de la etajul unu al blocului deschis ca să iasă fumăraia, va ajunge să conducă o țară...

Și asta nu este nimic, dar Țața Frosa și-a ridicat poalele în brâu ca să arate ea românilor că „s-a ieuropenizat” timp de nouă ani la Bruxelles, că s-a emancipat!

Codana blondă din liceu ce până ieri era gâdilită și mamelită de băieții cărora nurii ei le trezeau pofte, a ajuns azi să scuipe mâna care a tras-o din colbul târgului de Bărăgan și a transformat-o în Doamnă...

Hai sacâz, fa Marițo!

Muierea năbădăioasă și-a dat arama pe față, a ridicat poalele în cap și acum arată lumii fofoloanca cheală de la atâta folosință...

Ce poți să-i ceri unei țațe  care acceptă să se prostitueze cu niște homălăi ce nu se mai opresc de a-i îndesa între buzele cărnoase și rujate multă ...UE?!

Doamnă până mai ieri cu ajutorul prostului de Dragnea - ce a avut orice, doar pricepere la javre de care s-a înconjurat nu a avut - mamaia s-ar pune acum oricând cu picioarele desfăcute pe biroul sasului nazist, doar-doar să rămână cu statutul de curvă oficială!

Rușine japiță! Rușine nemernică mironosiță! Să te facă poștă toți libidinoșii de la Bruxelles cărora te-ai vândut și ne-ai trădat!

GABRIEL MIHAILA                              

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?