PRIMA VIZA AMERICANA FARA PROBLEME DUPA FLATULATIA DIN 10 AUGUST

uidfugtr

Plină de miez de Fanta știrea despre deplasarea în SUA a cetățeanului voiajor Iohannis, la întâlnirea cu Trump, de la Casa Albă.

Între variațiile poveștii cu psihopatul de la Caracal reluate obsesiv în buclă de mai toate televiziunile, ieri apărea moaca lui Klaus pe ecran, iar textele ne povesteau despre agenda de negociere cu care se duce Oha, la Trump în SUA și care era de genul: securitatea energetică (să nu plece Exxon din M. Neagră), securitate națională (mai mulți soldați americani pe teritoriul României) și vechea vrăjeală a călătoriilor fără vize a românilor în SUA. Pe principiul: Lasă frate, numai să dau ochii cu Trump, că să vezi ce îi fac, nici nu mișcă.

Dacă te uiți atent e precum în bancul despre negocierile cu rușii din epoca împușcatului: „Negocierile economice au mers bine tovarăși! Noi le-am dat petrolul, ei au acceptat să ne ia și grâul!” Vorba aia, cu diferența între capitalism și comunism: Capitalismul înseamnă exploatarea omului de către om! Și în comunism? Eeee, în comunism e mai bine, că e fix..... invers!

Nu pot să ”nu remarc și succesele lui Barna de la USR. din seria: „Dacă aș fi fost eu președinte?” Aici, lui Macron de România, poziția îi e amenințată de doamna Cosette Chichirău, care s-ar vrea șefă la USR. Celebra politiciana, a cărei mare acțiune politică a fost să dezvăluie publicului preferințele ei din dormitor, s-ar vrea șefă în locul acestui Chuck Noris de România și prin urmare tot îl hărțuiește de îi sar ochelarii, pe la diverse apariții publice.

Așa și că a trecut și 10 august, o păsărică înstelată mi-a șoptit cum era cu scena din Piața Victoriei. Cică scenariul era ca după ce să strânge poporul, Iohannis, care îl trezise pe Orban și ieșise în Piața Universității la strâns semnături de susținere a candidaturii, să fie adus în Piața Victoriei, în uralele mulțimii vide și să fie declarat eroul nației..... Numai că planul s-a izbit de cel al duetului Cioloș & Barna, care se doreau ei pe scenă. De aici și murele - amical schimbate între taberele #rezistși limbereli -  că unii erau cu Oha, ceilalți cu Barna, iar în final a ieșit flatulența la care am asistat toți, bonus sticlele cu apă ale nevestei lui Pandele!

GOGU ORLANDO

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags