PRIMA TV - LUPANARUL TELEVIZAT AL ROMÂNIEI

jdbhdhjj

Pentru că am discernământ, pentru că mă pot detașa de intoxicațiile subliminale pe care le transmit nonstop televiziunile meinstream din România, mi-am format cu voință obiceiul să mă uit „obligatoriu” la două canale care introduc dejecții în mințile românilor, care în curând vor trebui să voteze pentru a încerca să-și schimbe în mod „democratic” soarta... A lor și a urmașilor și urmașilor lor! Ele se numesc în ordine Prima Tv, de la ora 18, cu „Focus” și ProTv, de la orele 19, cu „Știrile ProTv”. Nu mă mai uit nici o fracțiune de secundă la speluncile  cu interlopii de cartier, cu cuțitarii și curvele penale bolnave de sifilis și blenoragie în cavitatea bucală precum ar fi România Tv, sau Realitatea, sau Antena 3...

În mod normal, la cât jaf și prostie a fost supus în ultimele decenii acestui popor, nu ar trebui să fie absolut nicio problemă, iar la viitoarele alegeri, o nație sănătoasă la cap ar trebui să zdrobească pur și simplu prin numărul copleșitor de voturi, actuala clasă politică, care ar trebui pur și simplu să dispară de pe eșichierul politic și să se piardă în negura istoriei!  Apoi, acest popor, această Națiune, ar trebui ca – prin noii aleși și instalați în funcții – să formeze o Instituție a statului român aflată direct în subordinea egală a Președintelui și a Guvernului, instituție specializată în căutarea, prinderea și aducerea în țară în fața unui Tribunal al poporului pe toți aceia care mai trăiesc și în decursul timpului AU TRĂDAT România și poporul român! Adică i-au făcut un rău de moarte, ceea ce a condus la aservirea țării unor puteri și țări străine care ne-au transformat într-o colonie vasală oricui dorește.

Aduși în fața acestui Tribunal Popular, cei vinovați să fie judecați sumar – cam așa cum l-au judecat ei pe Nicolae Ceaușescu – și executați în 24 de ore, bineînțeles fiindu-le confiscate toate averile deținute până la rudele de gradul doi.

Undeva, în mijlocul Bărăganului, în cel mai îndepărtat loc de orice așezare omenească, să fie alocate câteva zeci, sute, oricât este nevoie, de hectare de teren în care să fie îngropate hoiturile celor pedepsiți, cu o cruce simplă, un par cu o tăbliță, pe care scrie doar numele: Klaus Johannis, Train Băsescu, Ion Iliescu, Petre Roman, Ludovic Orban, Vasilică Câțu, Laura Kovesi, Florian Coldea, Emil Boc, etc

Un alt sector al acestui cimitir lăsat în părăginire o sută de ani și apoi transformat în Muzeu al holocaustului poporului român, pentru ca toți din viitor să știe cum această nație a reînviat din cenușă;   Cimitirul Hienelor bipede ar trebui să fie lăsat numai pentru jegurile umane care au lucrat în presa meinstream și au servit drept unelte, clasei politice ticăloase care au distrus România. Această parcelă, care ar ocupa cca 70% din suprafața totală a cimitirului ticăloșilor, ar trebui re-parcelată la rândul ei, pe canale Tv -  adică: ProTv, Prima TV,  Antena 3, RomâniaTv, Realitatea Tv, B1, Digi 24, Kanal D, etc. Să nu scape nimeni! Adevărul, DC News, Dilema, Știri pesurse, Q Magazin, Ziare.com, cotidiene județene și regionale, canale Tv regionale, absolut toți dușmanii poporului român care practic ne-au împuns în fața morții.

În 20-30 de ani, reușim să ne răzbunăm cât de cât și să ne preluăm înapoi demnitatea de oameni cu statut de popor! Subiecții căutați și decedați între timp, să fie aduși în țară în Cimitirul Hienelor Bipede și confiscate în totalitate averile de la urmașii lor, până la gradul doi.

Asta avem de făcut dacă vrem ca urmașii noștri să se mai poată numi români și mândri de acest nume!

Revin acum înapoi la subiectul principal,  după efortul făcut ca să mă calmez puțin și să vă atrag atenția asupra unor realități de care mulți nu țin seama.

De exemplu, cum procedează profesioniștii în intoxicare și manipulare? Dacă o luăm cu ProTv„postul lider de audiență” care bate detașat concurența la orice oră, orice zi, orice subiect – are grijă ca să asigure din belșug hrană milioanelor de oi care stau cu gurile căscate așteptând tainul. Adică emisiuni pe placul lor, pe nivelul lor scăzut de cultură, cu glume și umor grobian escamotat în „Las Fierbinți”, sau cu seriale polițiste și de aventuri, cu interlopi, curve de lux, politicieni corupți, precum „Vlad” sau acum „Clanul”. Emisiuni de genul „Românii au talent”, unde globalismul a impus să participe nu numai români, ci oameni cu diverse talente de pe tot globul, cu particularități anatomice diverse, de la bărbați cu țâțe și până la femei cu sulă și barbă, ni se inoculează în subliminal ideea că oamenii sunt cu toții egali, indiferent de stadiul lor de depravare, de nivelul lor jos de cultură. Cu toții au câte un talent în care niște artiști îndrăgiți și transformați cu mulți bani și privilegii în slugi ale globalismului, precum Andra, Bobonete, Adi Moisescu, Pavel Bartos, Smiley, Cabral, Măruță, au devenit promotorii unor emisiuni în care li se dau telespectatorilor fideli ceea ce caută și cer, totul pentru a-i fideliza.

 „Dă-le ce cer, dă-le ce caută!” – sunt sloganurile producătorilor. Evident că sunt emisiuni de subcultură, emisiuni trucate, făcute după scenarii scrise și regizate, precum „Survevior”, „Imperiul leilor”, „Ce spun românii”, „Vocea României”, etcț Scopul tuturor emisiunilor canalului ProTv a fost, este și rămâne să inoculeze chiar o picătură de otravă în ochii și urechile privitorilor - inclusiv la emisiunile de divertisment - dar scopul principal este fidelizarea telespectatorilor pentru a-i aduce apoi la „Știrile ProTv”, unde se deșartă dejecții direct cu găleata de lături.

Știri abil răsucite, abil coafate și fardate, cu adevăruri convenabile globalismului, cu denigrarea adversarilor acestuia, cu minimalizarea succesului lor și hiperbolizarea rezultatelor obținute de globalism, UE și NATO.

Acesta e scopul! Din acest motiv se laudă ProTv că are cea mai mare audiență la Știri! Își fidelizează în mod diabolic, prin genuri diferite de divertisment, toate categoriile de telespectatori și așa îi aduce la televizor, la acest canal și la emisiunile de Știri. Abia acolo se face cu profesionalism intoxicarea și manipularea publicului. De toate categoriile, de toate nivelurile de educație și instrucție.

Dar ProTv nu mai este singulară... În ultimii doi ani a venit tare din urmă o altă televiziune  generalistă care a trecut triumfător pe turnantă de „vedeta” de mai ieri Antena3/CNN, canal care a fost abandonat masiv de majoritatea românilor ce s-au simțit trădați de cei care cândva le erau idoli. „Lipeala” cu CNN a însemnat în ochii telespectatorilor români cel mai grețos mod de trădare, de parvenitism și de oportunism libidinos, iar „vedete” precum Mihai Gâdea, Mircea Badea, Cătălina Porumbel, Mihaela Bârzilă, Radu Tudor și „invitații” lor tradiționali, au devenit cei mai detestați oameni care apar pe sticlă.

Postul Prima Tv - care a fost preluat (vândut? predat?) unui trust denumit Clevel, a făcut investiții mari în ultimii doi ani în racolarea de „vedete” de care „corifeii” ProTv, TVR și Antena3 doreau să scape și le-au oferit încă o șansă. Andreea Berecleanu, Mircea Dinescu, Dragoș Pătraru, Bebe Cotimanis, Sebastian Zachman – mai nou Ionuț Cristache -  Marius Saizu, Cristi Brancu&consoarta cu copilul, Cove, etc au format azi o nouă gașcă de prostituați care servesc globalismul în acest Lupanar ce a devenit PrimaTv!

Cu toții muncesc cu drag și spor ca să depășească într-o zi „liderul” ProTv! Din acest motiv, vocea lor este și mai țipătoare, este și mai plină de venin, este și mai isterizată! Ținta lor este să recupereze în maximum 3-4 ani decalajul dintre ei și ProTv și într-o zi să anunțe 24/247/7 că ei sunt lideri de piață în România! Asta dacă mai ține ticăloșia cu globalismul!

Considerați toate numele enumerate până aici, de la toate canalele, doar viermi care se zvârcolesc să ajungă cât mai aproape de stârvul căzut numit România și fostul popor român!

Toate emisiunile de la Prima Tv, începând cu cea a Cronicii Cârcotașilor, unde se face o bășcălie copioasă din toate canalele Tv - mai puțin de colegii inepți și agramați din curtea lor ce comit bâlbe și spun prostii imense, care fac confuzii impardonabile, ce dovedesc lipsa unei culturi minimale – și continuând cu „Schimb de mame”, „Superneni”, „Flash monden”, „Agentul VIP”, etc se chinuiesc să atragă cât mai mulți gură cască al cărui nivel de cultură și educație se rezumă doar la bârfele de  mahala, la sex adulterin și idioți fără școală care încearcă pentru o săptămână să scape de acasă, din propria familie, cu gândul declarat să mai schimbe aerul, că poate schimbă fraierul...

Haldăul puhav cu fese bombate precum o pâine ardelenească cu cartofi, cu osânză la talie și la pieptul de cocotă masculină cu numele Sebastian Zachman, este un alogen care urăște atât de tare poporul român, încât nu pregetă nicio clipă, niciun prilej, ca să scuipe pe față cu otravă de cobră globalistă. Roșcat, cu părul legat într-un coc de curvă divorțată de patru ori, pe care nu vrea nimeni să o reguleze, acest „inseider politic” este introdus cu anasâna de babeta scăpătată cu obrajii întinși de bărbatu-său cu șurubul înfipt în creștetul capului, Andreea Berecleanu, sau de moșul senilizat și devenit libidinos, poetul închipuit care toată viața sa s-a zbătut să-l apese în jos pe Adrian Păunescu sau C.V. Tudor, pentru a scoate el capul la lumină, Mircea Dinescu. Acest „boier” parvenit, gurmand din copilărie - când jinduia să aibă în farfurie o friptură - s-a fofilat toată viața lui printre corifeii culturii române făcându-și loc la masa lor cu limba încleiată de spălături. Nebunul a avut curajul și tupeul să îi spună haldăului Zachman că în locul „acelui cartof cu sârmă ghimpată” instalat ca un monument în Piața Revoluției Române în cinstea ziaristului Callderon, ar fi trebuit ca România să pună statuia lui, poate ecvestră, călare pe situație, în care în loc de arme ține  o furculiță și un polonic... Se mai plânge acest moșulică ce se crede încă un amant fatal al unor muieri ajunse la fiorii menopauzei  (cărora chipurile el le face curte cu ostrețe de gard furate în trei decenii), că el a fost nedreptățit de toți președinții care s-au perindat pe buda de la Cotroceni, începând cu Ion Iliescu, sub care se făcea el la televizor că lucrează,  continuând apoi cu Emil Constantinescu, al cărui pupincurist înfocat a devenit, apoi cu Javra Ceacâră Băsescu pe care se laudă că l-a promovat din răsputeri să prostească lumea ca să nu-l mai vadă cât de hoț și bandit a fost, căruia i „l-a dat” pe „prietenul său Andrei Pleșu ca și consilier de cultură, iar acum îl înjură copios pe sasul Johannis pentru că ăsta nu l-a văzut și nu l-a luat în considerație... Omul senil „e supărat Dunăre” pentru că niciunul nu l-a decorat cu titlul de Erou al României, nimeni nu i-a acordat vreo medalie cu „Polonicul de onoare” sau „Limba catifelată” în grad de cavaler cu baretă și tricolor... El ar vrea funeralii naționale, cu salve de praștie.

Prima Tv îl are în top pe măscăriciul care bântuie ca o stafie de două decenii toate televiziunile țării – Dragoș Pătraru – un maimuțoi care se scălămbăie dând din mâini ca o marionetă manevrată de un artist cu Parkinson, cu ochii beliți și rânjet de retard între urechile clăpăuge de cimpanzeu castrat. Dragoș Pătraru este adus tot de Bereclaenca în prime-time, la Focus, unde măscăriciul își face Promo pentru emisiunea lui de seară în care scuipă pe toți, dar mai ales pe patrioții adevărați ai României, pentru că are comandă să-i denigreze și să-i înjosească!

Acesta este Lupanarul, acesta este fieful iudelor, aici s-au adunat scursurile României care au fost șutuite de curând de la alte canale când s-a măturat și s-a făcut acolo curățenie.

Prin urmare, revin cu rugămintea mea fierbinte către voi toți: uitați-vă la ce vreți, la ce vă place și vă distrează, însă vă rog din suflet, CONȘTIENTIZAȚI în permanență că absolut toate emisiunile la care vă uitați sunt făcute special să vă atragă și să vă fidelizeze pe acest canal pentru a vă aduce obligatoriu la emisiunile de ȘTIRI.

Abia acestea au țelul și dorința comandată să vă intoxice, să vă facă să uitați de ticăloșiile făcute de actuala clasă politică asupra voastră, să vă determine prin manipulare să le mai dați încă odată votul vostru pentru a-i mai legitima încă un mandat, abia acolo sunteți amăgiți să credeți că tot iude de ale lor sunt chipurile patrioți adevărați care vă vor binele și vă vor scoate țara din actuala situație de disoluție.

GABRIEL MIHAILA

 

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags