PRIGOANA DIN ROMÂNIA

SDHFHFJG

Anii 80...

O fiică și nepoată de preot din Oradea alege să fugă din țară dorind să trăiască în libertate, departe de statul securistic polițienesc al dictaturii comuniste de sub Ceaușescu.

Ajunge în Austria și Germania Federală, unde muncește pe rupte și după „revoluție”, în dorul de țară și crezând în democrațiea văzută și trăită în lumea liberă, revine Acasă, să înjghebe o mică afacere din care să poată trăăi decent și liber.

Anii se scurg, doamna NELA SECARĂ devine alături de soțil domniei sale, patroana unei firme de produse din pielărie și birotică -  lider de piață în România, cu mare faimă europeană și cu export însemnat.

O familie de români cinstiți și cu frică de Dumnezeu, au crezut că și în România oamenii onești pot prospera muncind cu cinste, plătindu-și cu regularitate în întregime taxele către statul român.

La un moment dat, Familia SECARĂ este în anturaj de prietenie cu alte doamne magistrate din Oradea cu care se cunoștea poate din anii tinereții.

Ghinion!- vorba unui înțelept sas în viață...

Acele doamne magistrat – pline de corectitudine deontologică – au deramjat plutonul de reptile a procurorilor DNA Oradea care voiau să controleze pe judecătiri și implicit soluțiile...

Cum se pare că aceștia erau intangibili și greu de apucat din orice parte, șeful reptilelor a gândit să atace terțe persoane ce teoretic ar putea fi vulneranile, dun jurul judecătorilor care nu doreau să execute ordine de la                                                                                                                                           ticăloși.

Aici începe calvarul ce va dura vreme de șase ani, când familia SECARĂ pierde TOT: avere, firmă, apartament, încrederea unor parteneri. În plus, doamna NELA SECARĂ  se îmbolnăvește grav de cancer.  JDIG

Povestea capătă dimensiuni inimaginabile pentru un cetățean trăitor într-o țară cu o democrație consolidată care se clamează fals, că ar fi România!

Javre securiste, urmași și pui ai acestora, descendenți din viperele securist-nomenclaturiste, au acaparat aproape în totalitate România de ieri și de azi, scuipând prin guri de foc năimite o propagandă acerbă de intoxicare pentru prostirea în primul rând a Diasporei, că românii trăitori în țară cunosc pe pielea lor urgia terorii poliției politice în care atrocitățile făcute de jivinele staliniste ale anilor 50-60, par doar umbre palide proiectate de istorie.

Românii au ajuns un popor laș și ticălos, ascunzându-se – cu excrpția câtorva curajoși în care mai curge sânge strămoșesc ce s-a opus unor imperii cotropitoare – după perdele, acceptând să tacă și în cel mai bun caz să empatizeze cu cei ale căror martirii sunt dezvăluite de jurnaliștii câtorva instituții Media.

„Mai bine stau în banca mea”, „mai bine îmi țin gura”, „nu dau LIKE, nu mă exteriorizez, că nu se știe cine este omul lor”

Țara – de la Javra Ceacâră Băsescu - a intrat sub incidența fățișă a Poliției Politice cu care se luptă azi încă timid și fără curaj actuala coaliție PSD/ALDE.

Acum avem nevoie cel mai mult de ajutorul Diasporei, dar din păcate majoritatea ei a fost intoxicată de reptilele securiste că lupta anticorupție, este sinonimă cu EXTERMINAREA politicienilor Liviu Dragnea și Popescu Tăriceanu, cu ale lor partide din coaliție – PSD&ALDE.

Priviți fără pasiune această emisiune - zguduitoare prin dezvăluirea unei vieți ascunse privirilor și înțelegerii majorității publicului românesc de pretutindeni!

Priviți și apoi înțelegeți în ce formă hidoasă se află azi și încă multă vreme țara în care v-ați născut și către care unii dintre voi oftați cu nostalgie și cu lacrimi în ochi!

GABRIEL MIHĂILĂ

https://antenaplay.ro/sinteza-zilei/41f1A2kO32x?fbclid=IwAR3R0tXu89DHUPNgnxmMZJi5hTwTXR_PCc2vk0lX2p5VyOZmd2bcsfq8Mto

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?