PREMEDITAREA GENOCIDULUI

jdsjjfhgf

Un virolog de la Organizația Mondială a Sănătății a dezvăluit la televiziunea olandeză că OMS are un plan de 10 ani de boli infecțioase, începând din 2020 până în 2030.

Planul

Marion Koopman este un virolog de guvernul olandez, care a lucrat și în celebrul biolaborator din Wuhan . În timpul unui interviu la televiziunea națională din Țările de Jos , ea a avut un speach revelator...

Koopmans a declarat că de câțiva ani OMS a avut un plan pentru 10 ani de pandemie, din 2020 până în 2030.

Faptul că OMS a avut cunoștință despre prima pandemie înainte ca aceasta să fie declarată, este dovedit de fapt că - cu câteva luni înainte de declanșarea focarului - au trimis un document guvernelor din întreaga lume pe care le-a instruit să se pregătească pentru un focar . iminent al unui agent patogen respirator .

Cum ar putea OMS să știi că o pandemie va începe în câteva luni? Știau chiar și ce fel de boală va fi! Potrivit virologului OMS Koopmans , este un plan pe care l-au avut de mulți ani ...

„Aceasta prima pandemie” , a este adăugat ea...

Toți știau!

Fauci știa și ce se pregătește . În 2017, el a declara: „Nu există nicio îndoială în mintea oricui că va exista un focar surpriză în timpul primului mandat al administrației Trump” . Cum a putut să prezică un eveniment atât de imprevizibil cu deplină certitudine?

Cu câteva luni înainte de izbucnire, a fost publicat un videoclip de către Consiliul Global de Monitorizare a Pregătirii , care arată modul în care un virus corona începe să se răspândească de la Wuhan , în restul lumii.

Din nou: au publicat acest lucru chiar înainte de a se întâmpla , descriind tipul exact de agent patogen și originea lui precisă.

Cu câteva luni înainte de izbucnire, Bill Gates a organizat un exercițiu pentru această pandemie . Sloganul lor a fost: „Trebuie să ne pregătim pentru ceea ce va veni o pandemie”. Ei au discutat despre cum ar trebui să controleze narațiunea cei din media și să spună lumii că vaccinurile sunt răspunsul . Imediat după acest exercițiu, Gates a postat pe Twitter câte de încântat era de a vinde sau mulțime de vaccinuri, în anul viitor.

Ceea ce este cu adevărat uimitor, este că în 2017 și 2018 majoritatea națiunilor din lume au început brusc să distribuie nenumărate kituri de testare C0V!D19. Cu un an înainte de pandemie, fiecare țară a acumulat truse de testare PCR, care urmează să fie folosite în timpul pandemiei.

O viziune asupra viitorului?

Devine și mai ciudat, cu cât nu uităm la filmul „V for Vendetta” - care a fost lansat în 2006. Acest film a afirmat că este „O viziune fără compromisuri asupra viitorului”. A descris o pandemie care duce la tiranie la nivel mondial.

Anul filmului a fost stabilit în... 2020!

În 2013, un muzician a compus un cântec despre o pandemie de virus corona care s-ar întâmpla în... 2020. Când a fost întrebat dacă este un fel de profet, el a răspuns că a făcut cercetări și a descoperit că există o agendă de pandemie, început din 2020.

În 2010, Fundația Rockefeller a publicat un „Scenariu pentru viitorul tehnologiei”. Interesant... un scenariu de viitor! Ce spune? Descrie o pandemie care are ca rezultat o tiranie la nivel mondial.

„Scenariul pentru viitor” din 2010 a prevăzut exact ceea ce am văzut în 2020.

În mod uimitor, imediat după izbucnire , Fundația Rockefeller avea deja la îndemână un ghid aprofundat , care arată că pas cum o nouă societate de control și supraveghere totală este „calea de ieșire din această criză” . Pregătirea acestor tipuri de manuale durează multe luni. Cum de au avut-o la îndemână?

Un al doilea „Scenariu futurist” a fost publicat de Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății , care este sponsorizat de Bill Gates . Acest scenariu futurist descrie, de asemenea, o pandemie cu „nou virus corona” care are o origine în Asia.

Din nou și din nou vedem că acești tipi au anunțat focarul iminent, cunoscând originea exactă a acestuia și ce tip de virus ar fi. Cum este posibil?

      Există chiar și un videoclip în care Fauci participă la o discuție, în care au vorbit despre cum a fost nevoie de o criză globală pentru a perturba sistemul, pentru a convinge omenirea să accepte un nou vaccin experimental care modifică ADN-ul . Unul dintre vorbitorii panelului a spus că un virus ar putea ieși din China , pentru a provoca această criză la nivel mondial, deschizând calea pentru aceste noi vaccinuri.

DAVID SORENSEN

Preluare internet, traducere, editare,

GIGI PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?