PREMARELE DOREL

djhuyffh

Tudorel ne spune pe fb (și apoi șterge, cum altfel?) că s-au băgat gaze, cu sprijinul lui, la Vulturu, unde el are două case (e boală, nene!). Ne este prezentat și un interviu în care tot el zice că a vorbit cu tot soiul de oameni să se bage gaze la Vulturu, inclusiv primarul.

Măi Nea Tu-Dorel, în viziunea DNA asta se cheamă trafic de influență. Și oameni acuzați de așa ceva au ajuns la pușcărie. Da, sunt dintre ”penalii” despre care ziceai tu că e nasol cu ei și să putrezească în pușcărie că așa e bine.

Dar dubla măsură e stăpână la noi în țărișoară, măi Tudorică! Și tu de aia încasai purcoi de bani de la cetățeni și de aia te trimisese pe tine PSD acolo să faci reformă: să faci să dispară așa cevă... sau să mergi și tu la pușcărie sau să îi scoți pe ăia care stau la pușcărie fix pentru asta.

Cu astfel de penibili nu facem treabă, domnule Dragnea!

Ingrid Mocanu

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?