PREA FRUMOS PENTRU A FI ADEVARAT!

usgbrhyh

Trei medicamente urgente pentru un stat normal, sănătos (clişeul "statul de drept" ține de noua limbă de lemn a falsei democrații UE ).

Adaug câteva observații.

Dl. Tăriceanu ca președinte, deși echilibrat, calificat și stilat, ar fi în activitatea sa în actuala presiune și deteriorare social politică, excesiv de principial și lent precum Tudorel Toader la ministerul Justiției, iar România, la acest prag critic, dificil, intern și internațional, are nevoie de un caracter calm dar și ferm, un model de om modern cu substanță, fără a fi rupt de reperele și valorile identitare, fundament al oricărei națiuni.

djhyrfjf

În ce privește Ingrid Mocanu,, avocat doctor în drept constituțional, cât se poate vedea în orizontul public, desigur cetățenii o apreciază într-un buchet de valori ale Justiției precum Gabriela Baltag, Dana Gârbovan, Mona Pivniceru ... doar că Ingrid Mocanu este și un om de atitudine, are un angajament social neobosit, manifestă public și consistent împotriva actului juridic ca instrument politic, argumentează juridic nedreptățile istorice sau prezente, trage linie, separă apele în ce privește corupția și falsul anticorupției corupte.

Vasile Gheorghe

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?